Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Zefyra
Zefyra
autoriaus id: 19964
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2016-03-10 20:10
Rašykas nuo: 2006-04-03 21:13
Paliko komentarų: 109
Mėgstamiausiuose: 2
 
.. į rašyk.lt. Po ilgo laiko tarpo. Ala gavau laišką, kad gavau žinutę, prisijungiu - deja ne. Nu ne - tai ne. Sistemos klaida mažu. Koks skirtumas galų gale.
Atsidariau va savo dienoraščio įrašą, kuris susilaukė neįtikėtinai (man neįprastai) daug komentarų, permečiau akim apie ką ten kalba buvo. Aha, du metai, gal trys, atgal. Bandžiau rašyt - nesisekė, norėjau - neužteko valios, o gal per daug buvo baimės. Anyway. Išties galvoju, kad tada buvo panašiai kaip dabar, tik dabar kitaip suvokiu priežastis. Pirma rašyti ne visiems yra lengva ir ne visiems žodžiai liete liejasi. Antra, visi skirtingai suprantam grafomanizmą: mano subjektyvia nuomone, tai asmuo, kuris rašo, nes turi perdėtą pasitikėjimo jausmą, kuris jam leidžia manyti, kad jau jis tai nuostabus rašytojas ir va jau visai netrukus jam nusišypsos sėkmė ir susikraus turtus. :D Na gerai, aš irgi apie tai pasvajoju, nu bet oh come on.. ne visiems lemta. Jei būdama 16-18 aš savo amžiaus grupėje rašiau gana gerai, tai dabar būdama 23-ų rašau blogiau nei tada, nu nes nerašau.
Taigi, nežinau ką visu tuo morėjau pasakyti, kaip matote net dienoraščio įrašui nesugalvoju pagrindinės minties, bet va, gal geriau aš nerašysiu.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...