Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Fake_writer
Fake_writer
autoriaus id: 45664
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2019-02-11 10:11
Rašykas nuo: 2012-01-17 13:27
Paliko komentarų: 1066
Mėgstamiausiuose: 0
 
Šiandien Lukoile sustojau kavos. Visada sustoju Statoile, bet kažkodėl pamaniau: reikia permainų. Tiesa, permainos tuo ir baigėsi, nes eilinį kartą įsipyliau Machiato. Nežinau kodėl, bet esu tvirtai įsitikinęs, kad tai skaniausia kava. Nors, jeigu kas nors man paduotų tris puodelius su skirtingom kavom, aš garantuotai nepataikyčiau kuri iš jų ta, Machiato.
Bet man tai nesvarbu, aš mėgstu arbatą. Kava man toks proginis gėrimas, dažniausiai geriamas prie vairo arba torto. Nesuprantu žmonių, geriančių kavą penkis kartus per dieną. Kita vertus, aš daug ko nesuprantu.
Taigi, išsiropščiu iš savo auto ir beeidamas degalinės link stabteliu. Netolimais stovi neišvaizdus mėlynas Ford Focus plačiai pravertomis durelėmis, kurių dėka atsiveria tiesiog fantastiškas vaizdelis: ryškiai raudonais kablais apauta išraiškinga moteriška koja, elegantiškai sulenkta per kelį, kone tobulų proporcijų šlaunis besislepianti nepriekaištingo ilgio raudonos mini suknelės klostėsė. Pačios merginos praktiškai nesimato, bet jos ir nepasigendu. Kurį laiką spoksau į koją Fordo durelių ertmėj lyg į kokį paveikslą, visiškai nevykusiai priderintuose rėmuose, kol susizgrimbu, kad tai ne itin padoru ir nupėdinu kavos.
Grįždamas siurbčioju kavą, niūniuodamas "Lady in red". Koja vis dar ten. Kablai kokių 10 ar 12 cm aukščio. Koja nei pernelyg balta, nei paskrudusi, labai dera prie raudonos spalvos. Kažkas pypteli, na taip sorry, stoviniuot vidurį degalinės ne itin tinkama vieta.
Sėdžiu automobilyje, geriu kavą užkąsdamas vakarykšte bandele, pirkta kitoje degalinėje, kurioje dievaži nemačiau tokių šaunių vaizdų, dar blogiau- apsiliejau visai šviežiai skalbtus džinsus ta nelemta kava- Machiato.
Visgi visatoje egzistuoja pusiausvyra, netikėtai topteli man. Vakar kava iš degalinės suniokojo man džinsus, šiandien gi- atnešė gražių vaizdų.
Galinio vaizdo veidrodėlyje pastebiu, kaip iš Forduko išlipa mergina su puikiąja koja ir kažkoks bičas. Dabar matau abi kojas ir jų savininkę. Tiesa, iš nugaros. Ji ne tokia aukšta, kaip galėjau spėt iš tarpduryje kyšančios kojos. Matyt, tam tikroje padėtyje sėdinčių merginų kojos atrodo ilgesnės. Įdomu ar jos tai žino ir tuo naudojasi... Nepaisant to bendras vaizdas tikrai puikus, raudoni aukštakulniai, raudona mini suknelė, banguojantys juodi plaukai ir... maišelis. Blet, ji nešasi plastikinį maišelį, kažko prigrūstą, pagriebusi žemiau rankenų matyt, kad nenutrūktų. "Lady in red" galvoje susigromuliuoja į kažkokį nerišlų barmatavimą.
Šalia merginos linguoja dviem galvom aukštesnis bičas su atraitotais džinsais ir basankėm. Jie abu pasuka už degalinės kampo. Aš susigrūdu burnon paskutinį bandelės kąsnį ir pasuku raktelį. Degalinės- degalams, primenu sau ir pasigarsinu radiją.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...