Rašyk
Eilės (78148)
Fantastika (2308)
Esė (1557)
Proza (10915)
Vaikams (2716)
Slam (75)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 24 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




SheWasHere
SheWasHere
autoriaus id: 5814
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2021-06-16 02:10
Rašykas nuo: 2004-05-15 15:55
Paliko komentarų: 47
Mėgstamiausiuose: 13
 
Vakar paskaičiau ginčus dėl kurinių vertinimo. Nesuprantu, kodėl menas ir savęs išraiška yuti atitikti kažkokį šabloną. Nesuprantu, kodėl aš turiu kurti, bandydama įtilpti į kažkieno viziją, kaip tai turi būti. Mano menas yra mano vidaus išraiška. Jeigu bandysiu taikytis prie kažkieno kito vizijos, tuomet tai bus jau nebe mano menas, o kažkieno kito. Aš nenoriu publikuoti kažkieno kito vizijos. Aš noriu publikuoti savo viziją. Aš kuriu ne tam, kad parduoti, bet dalintis. Aš noriu pasiekti tuos, kurie turi tokią pačią viziją, kaip manoji, o ne įtikti svetimiems.
Žmonės mėgsta bendrauti su tais, kurie turi tokį patį požiūrį į gyvenimą ir panašią patirtį. Dalintis tuo, ką abu supranta taip pat, yra malonu. Tas pats ir mene. Kas turi tą pačią viziją ir patirtį, tas supras. Kas turi kitokią, tas nepajus ir pareikš, kad tai šlamštas. Bet kam reikia skleisti negatyvumą? Jeigu nesupranti, tai ne tavo. Palik tiems, kas supras. Praeik pro šalį. Remkime dalinimosi džiaugsmą, o ne sielų trypimą. Gerbkime kitus. Kūrinys tau nepatinka ne dėl to, kad tas kūrinys yra šlamštas, bet dėl to, kad tai kitokios patirties išraiška. Patirties, kurios tu neturėjai ir dėl to nesupranti. Ar viskas, ko nesupranti, yra šlamštas?
Menas neturi tilpti į jokius rėmus. Menas yra laisvė išreikšti save, išreikšti tai, kas yra tavo sieloje. Rasyk.lt šiuo metu propaguoja diktatūrą. Diktatūrą savęs išraiškoje. Mažai grupelei žmonių atrodo, kad visi kūrėjai privalo būti jų klonais. Aš nenoriu dalyvauti erdvėje, kurioje yra uždrausta įvairovė. Aš nenoriu būti erdvėje, kurioje man yra diktuojama, ką jausti ir kaip išreikšti save.
Tobulėjama yra tik toje erdvėje, kurioje tave supranta ir palaiko. Diktatūroje blėsta originalumas ir dauginasi klonai. Ar šios svetainės tikslas susikurti savo tobulą subjektyvią realybę, ar duoti laisvę dalintis kūrybos džiaugsmu ir išreikšti save?


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...