Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Leviatanas
Leviatanas
autoriaus id: 38347
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2012-12-12 16:44
Rašykas nuo: 2009-06-09 09:26
Paliko komentarų: 134
Mėgstamiausiuose: 5
 
Ponas Savi Kritike,

Nustebau, kai Jūs į mane štai šitaip kreipėtės. Nesate tas, kuris paprastai trukdo žmonėms dirbti savo darbą, atlikti pareigas. Dar labiau nustebau, kai užvertėt mane „spamu“.  Vienas įžeidžiantis laiškelis būtų gal net suprantamas, susidarius tokioms aplinkybėms. Bet, dieva ži, liaukitės. Aš nebegaliu naudoti savo pašto dėžutės, be to jaučiuosi labai įžeistas, sumenkintas ir pasimetęs. Taip, pasimetęs, nes paprastai Jūsų kritika būna apgalvota, sąžininga ir stimuliuojanti.

P.S. Taip pat, negaliu atmesti galimybės, kad štai tokią išdaigą man krečia kažkas kitas, prisidengęs svetimu vardu. Ir, jei čia tu,  Užknisti Save, tai eik šikt! Kita vertus, jeigu  čia Jūs, panele Depresija, noriu iš karto atsiprašyti už viską, ką čia prikalbėjau, be to dalis atsakomybės, nepamirškime, tenka ir Jums. Juk mūsų buvęs glaudus ryšys ar skaudus išsiskyrimas anaiptol nepateisina tokio teroro, galbūt net pateisina mano elgesį. O, jei kartais, ir tuo visai nenoriu įžeisti, manote, kad galėtume vėl būti kartu, tai ne.

--- Pr, 01/11/10, Ponas Savikritikas rašė:

Nuo: Savi Kritikas
Tema: Tu blogas žmogus
Kam: \"Leviatanas\"
Data: Pr, 01/11/10  

Diena iš dienos nenuveiki nieko naudinga, dykinėji, išgėrinėji ir nesusirandi tikslo, taip tęstis nebegali. Jei ne susiimsi , žmonės tavęs išsižadės, tapsi sau nemielas ir nužudysi save. Jau ir šiaip esi bevalis, o dabar tampi per daug preciziškas savo nevalioje ( net pats nežinojau, kad taip būna, kol nepamačiau). Taigi nuo šiol, neleisiu tau naudotis savo pašto dėžute - nesustodamas siųsiu šį laišką su piktai pavadintais didžiuliais failais.

Prisegta: 2568_rūkyti_kenksminga


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...