Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 21 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




experiment
experiment
autoriaus id: 1425
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2011-09-08 21:48
Rašykas nuo: 2003-03-16 16:31
Paliko komentarų: 482
Mėgstamiausiuose: 73
 
Pradžios knyga

Pradžioje buvo tik du Kosminiai Klounai: geras ir blogas. Jie buvo visur ir visada. Vieną kartą jie susimušė, trenkė kaktom, pažiro žiežirbos ir taip atsirado galaktikos, žvaigždės, planetos, o tame tarpe - ir mūsų Žemė. Vėliau Klounai stebėjosi, kad visi dangaus kūnai labai panašūs į jų nosis. Jie manė, kad tai ypač šaunu.

Pirmiausia jie nusprendė apgyvendinti Žemę. Sukūrė žmogų iš komposto ir pavadino jį Adolfu. Jie pamatė, kad Adolfui labai liūdna, taigi sukūrė jam šunį. Pavadino jį Vafliu.

Klounai leido Adolfui vedžioti šunį kur tik tas norėjo, tik uždraudė tai daryti tarp keturių ir penkių valandų vakaro - tokiu metu Klounai paprastai geria arbatą. Tačiau vieną kartą Vaflis neiškentė ir nusišlapino. Klounai baisiausiai perpyko, išlupo Adolfui vieną šonkaulį ir sušėrė jį Vafliui. Tuomet sutrypė visą Adolfo bulvių lauką, paliko Žemę, ir daugiau niekuomet čia nebegrįžo.

Adlofas susilaukė daugybės palikuonių, taip atsirado žmonija.

Pabaigos knyga

Bet Kosminia Klounai pažadėjo vieną dieną sugrįžti. Jie bus ginkluoti ugnies kalavijais ir patrankomis. Išžudys visus netikėlius Adlofo palikuonis, ir tik 1024 žmonės liks gyvi. Jie visi keliaus su Kosminiais Klounais į Amžinąjį Kosminį Cirką, kur linksmybės trunka... ir taip aišku - amžinai.

Ką reikia daryti, kad būtum tarp tų 1024-ių?

Tau nereikia nieko daryti  Gerasis Kosminis Klounas tave jau išgelbėjo - padarė 1024 atsispaudimus. Tau tereikia prrimti šią jo dovaną, ir patikėti abiem Kosminiais Klounais.

Ką daryti jeigu negaliu patikėti?

Paprasta: tikėjimas ateina tik iš Klounų. Jei tu netiki, reiškia, Klounai tau nedavė tikėjimo. Jie taip tave baudžia už tai, kad jais netiki. Tu tiesiog turi paprašyti kad jie tau suteiktų tikėjimą.

Kokie Kosminių Klounų egzistavimo įrodymai?

Žmogau: apsidairyk aplink - jų pilna  Planetos ir žvaigždės - apvalios, vandens ciklas Žemėje sukasi ratu, mėnesinės - cikliškos ir taip toliau... Ir Klounų nosys yra apvalios, ir Cirkas apvalus. Argi tai ne puikus įrodymas?

Kitas įrodymas - kad mes turime savo cirkus ir savo klounus. Argi galėjo žmonės patys sugalvoti tokį dalyką? Ne!

Ir galiausiai, pagalvokite: iš kur viskas atsirado? Argi tai ne puikus Kosminių Klounų egzistavimo įrodymas?


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Gražus mažas padariukas esu aš. Turiu savo Rokutį, savo vaikutį, vardu Kovas, daug fantastinių knygų ir mėgstamą metalinį kareivišką puodelį, kur iš Kauno parsivežiau. Kaune palikau tėvus, o aš su visu "ūkiu" Vilniuje gyvuoju po truputį. Dirbinėju vertėja iš anglų kalbos, mėgstu gert alutį vakarais ir žalią arbatą rytais, paauglystėj buvau smarkiai neformalė ir vaikščiojau beigi važinėjau į visus roko, metalo bei ypač gotikos koncertus. Durniavau avangardo grupėje "Sugyvulinos Latakams", prisidurniavom tiek, kad grojom "Mėnuo juodaragyje".
Dabar stengiuos būt truputėlį rimtesnė.
O šiaip aš neblogai gyvenu, trūksta tik pinigų kokio milijono iki pilnos laimės.
Knygos
Fantastinės bei įdomios. Dar tos, kurias tenka iš anglų kalbos versti :)
Muzika
Rokas, neofolkas, gotika. Ir dar - TENACIOUS D "pavaro"!
Filmai
Įdomūs ir nekvaili. Patinka juodasis jumoras arba vaizdinga fantastika. Labai mėgstu anime ir Simpsonus, Futuramą bei Pietų Parką.