o jeigu ir iš tiesų taip yra?
dar žinau, kad iš visų paukštelių - rupūžė gražiausia
dar yra gražūs pelėdos vaikai
ne visiems gražu Aliukai, kitiems Cicinas gražu.
tarkim, krinolinai yra gražu.
Dalgiu per akmenį,
Snukiu į kurmrausį,
Kojom į debesį,
Spardausi...
Пишущий стихотворение, однако, пишет его не потому. что он рассчитывает на посмертную славу, хотя он часто и надеется, что стихотворение его переживет, пусть не надолго. Пишущий стихотворение пишет его потому, что язык ему подсказывает или просто диктует следующую строчку.
1987
Kopūstienė yra valgoma trečion dienon po išvirimo. Būtinai - iš puodo, geriausiai - tiesiai nuo ugnies.
Valgant ją privalu garsiai šliurpti ir čepsėti, nes tai suteikia papildomą subtilų prieskonį produktui ir savitą žavesį konsumacijos procesui.
D. Pauteckas "Knyga apie tai, kaip tai daroma"
Kopūstienė yra valgoma trečion dienon po išvirimo iš puodo, geriausiai - tiesiai nuo ugnies.
Valgant ją privalu garsiai šliurpti ir čepsėti, nes tai suteikia papildomo subtilaus skonio produktui ir savito žavesio konsumacijos procesui.
D. Pauteckas "Knyga apie tai, kaip tai daroma"
nebūtina baigti kulinarinį technikumą, kad išsivirtum skanią kopūstienę.
1 ---
10 ---
20 ---
30 ---
34 35 36 37 38 ---
40 ---
50 ---
60 ---
70 ---
80 ---
82[iš viso:
811]