Rašyk
Eilės (79414)
Fantastika (2352)
Esė (1606)
Proza (11110)
Vaikams (2743)
Slam (86)
English (1209)
Po polsku (380)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kopūstienė yra valgoma trečion dienon po išvirimo. Būtinai - iš puodo, geriausiai - tiesiai nuo ugnies.
Valgant ją privalu garsiai šliurpti ir čepsėti, nes tai suteikia papildomą subtilų prieskonį produktui ir savitą žavesį konsumacijos procesui.

D. Pauteckas "Knyga apie tai, kaip tai daroma"


2007-07-19 23:50
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2007-08-01 15:15
Monyca
Aš irgi šita senokai pastebėjau (:
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-23 00:12
zirzule
Tikrai "taip tai daroma".
Skonis - objedenije :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-22 23:28
Labanaktis
Aina šon.. .Trečion jau burbuliuoja kopūstienė kaip sena kūdra slabodkėj. Ale kur ten trečioj - tos pačios vakare jau pukši. Tokie karščiai, o dar - prieš perkūną.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-22 22:38
Paskutinį saldų snūdį snaudė rytas
Tai išeitų, kaip ir skaba putra:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-20 18:00
Apsigalvojau
Jo! Iš puodo - STAIGU ir skanu. ;)

Bet sriuba pabodo, geriau graužt žalius. O jei dar kalafiorus, mmmm. :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-20 16:18
Papa Lee mato savy nepakartojamą ledi Nosferatu
man tai nuo kopūstų trauma, bo aš juose randu bobelyčiu, o joms burnoj džeki čanas. tik fit fit fitfiftiftift... uf...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-20 16:03
linooska
cha:D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą