Rašyk
Eilės (78151)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




kamane
kamane
autoriaus id: 2140
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2003-09-09 19:08
Rašykas nuo: 2003-07-02 16:17
Paliko komentarų: 37
Mėgstamiausiuose: 12
 
Dienoraščio nerašo.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Apie save kalbėti nelabai mėgstu... Tiesą pasakius aš esu nepataisoma romantikė ir svajotoja. Daug kas priklauso nuo nuotaikos: būna ir depresiškų, ir labai linksmų periodų. Mėgstu keliauti, skaityti, piešti, kartas nuo karto šį bei tą parašyti, sportuoti (KARATE yra JĖGA!!!), trupučiuka prie kompo pasėdėti, o labiausiai-tai leisti laiką geroje draugų kompanijoje... o kartais pabūti su savim. Domiuosi beveik viskuo. Aš vertinu tik tai, kas paprasta, bet tikra... Juk aš - tik mažytė kamanė...

Knygos
Gerų knygų yra nemažai. Šiaip man labiausiai patinka istorinės knygos, tiksliau, istoriniai romanai: "Sinuhė egiptietis", Kleopatros memuarai", "Karas ir taika", "Mirties angelas", "Spartakas", "Gladiatorius", "Karalienė Chatasu", "Faraonas", "Trys muškietininkai" ir visi jo tęsiniai ("Po dvidešimties metų", "Vikontas de Braželonas"), "Herkulanumas", "Mažasis Bizonas", "Penkiolikos metų kapitonas", "Juodoji strėlė" ir t.t. Dar norėčiau perskaityti "Hobitą", "Žiedų valdovą" (patinka ir fantastinės knygos), "Harį Poterį" (kartais gera vėl pasijusti vaiku...).

Muzika
Muzikai esu gan išranki... nors, ką klausau, priklauso nuo nuotaikos. Tikrai nejaučiu simpatijos rusiškai ir lietuviškai muzikai (nors yra keletas gerų lietuviškų dainų). Dar nepatinka "sunki" muzika. O daugiau beveik viskas tinka: nuo klasikos ir širdžiai mielo popsiuko iki ko nors "sunkesnio"... Mėgstamiausio atlikėjo neturiu, bet širdelė krypsta į Brian Adams, Celin Dion; šiaip tai kiekviena grupė turi bent keletą gerų dainų, būtent jų ir klausau..:)

Filmai
Filmai...ane... Labai patinka žiūrėti filmus per TV ir kino teatre, todėl gerų filmų mačiau daug, tik viena problema-kai kuriu pavadinimų nepamenu... Labiausiai patinka biografiniai, dokumentiniai, paremti tikrais įvykiais, keli kito tipo filmai, o labiausiai-istoriniai ir fantastiniai filmai... Geriausi filmai: "Perl Harboras", "Drakono širdis", "Mumija", "Riterio žvaigždė", "Koketės", "Greiti ir įsiutę2", "Nuostabus protas", "Periodo parkas", "Armagedonas", "Žiedų valdovas", "Haris Poteris", "Skorpionų karalius", "Tryliktasis karys", "Kapų plėšikė: Lara Kroft", "Trys muškietininkai"... Dar patinka ir animaciniai:) "Liūtas karalius", "Dinozauras", "Naujas imperatoriaus pokštas" ir tie seni geri, geros grafikos filmukai..:)