Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




EnjoyTheSilence
EnjoyTheSilence
autoriaus id: 1825
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2004-08-15 16:58
Rašykas nuo: 2003-05-29 00:55
Paliko komentarų: 33
Mėgstamiausiuose: 15
 
Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Na ką čia ir pasakysi...=) manau, kad niekas manęs visiškai dar nepažįsta, gal taip ir turi būt. Nesu tobula... Dievinu smuikų muziką. esu mylinti draugus, svajotoja, optimistė, išorėje dažniausiai besišypsanti:) Mėgstu kavą, groti gitara, skaityt laiškus arba tiesiog klausyts muzikos ir mąstyt apie savo mąstymą=)) tai tiek, su meile ir pagarba KARMA^, GOODLUCK!;]

Knygos
Na jų daug yra!!! ...dažniausiai kokios psichologinės ar šiaip apie mūsų gyvenimą. Tikrai unreal knyga M.Burgess "Heroinas". Dabar skaitau Alchemika..

Muzika
Pj Harvey, Placebo, Radiohead, Within Temptation, HIM, JJ72, Lacrimosa, Tori Amos, Foje, Nightwish, Starsailor, Sinead O'Connor, Sopor Aeternus, Evanescence, The69Eyes, Cruxshadows, Anapilis, Xess, The Cure, ERA, BJORK, MM, Anathema, Hole, AFI, Bauhaus, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, The Smashing Pumpkins, The Cranberries, Blink 182, Green Day, The White Stripes, The Gathering, Nely Furtado, Alvarez Perez, Bacefalai, Current 93, Dido, Enigma, Keistuoliai, KoRn, London After Midnight, Muse, NOIR DESIR, Nora Jones, Rammstein, Scorpions, Diktatura, Robbie Williams, Sex Pistols, Sertab Erener, Shea Seger, Against Me!, Skunk Anansie, SlipNot , Staind, The Darkness, System Of A Down ir t.t........ Vertinu gyvą muziką..

Filmai
Šiaip tai siauuuuubo...;] Na ir ne tik. Beweik visada pasižiuriu snobo. Dar dievinu ivairius psichologinius filmus.. Kai yra nuotaika tai nekenkia ir visokios komedijos;) Patiko: Gothica, Cele, Jaunosios Savižudės, Švytėjimas, Fight Club ir t.t..