Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kas gali nuneigti, jog šis mūsų nuodėmingas pasaulis sukasi galingojo dievo Eroso glėbyje, kad jį kur galai!
Pradėsime nuo politikos. Taigi. Visa dabartinės Lietuvos politika laikosi ant to strypo. Na, jūs suprantate, kas tai per strypas? Dauguma mūsų politikų juos tuos strypus, (turbūt iš dyko buvimo) yra stipriai paleidę į darbą. Paskui ir tenka netikėtai atrasti vaikus visokiose pakampėse. Nei solidus amžius, nei pašlijusi sveikata tokiems, atsiprašant, kuiliams, dirbti savo juodus darbus  netrukdo. Ką!..  Jūs man siūlote!.. apie pirmuosius asmenis kalbėti tik gerai! Nė velnio: arba blogai, arba nieko. Kitaip aš negaliu. Nes visa dabartinė politika, atsiprašau, aišku, su tuo strypu taip sudirbta, kad mums moterims jau ir dėtis nėra kur. O jeigu kas ir mąsto, kad reikėtų politiką ne su tuo strypu daryti, tai tokių žmonių, aišku, mažuma. Todėl pas mus taip ir sudirbta viskas, tiksliau, išdirbta, pradedant debiliu ir baigiant labai intelektualiu genofondu ir t. t.
Dabar apie sveikatą. Juk kas daroma!?.. Jūs tik pagalvokite!? Dar iki šio momento niekaip nepajėgiame uždrausti abortų. Padėtis tiesiog klaiki: dėl vyrų malonumų, kaip visada, reikia kentėti moterims. Aš pasiūlyčiau labai radikalias priemonės. Nori turėti vyrai kokių nors santykių su moterimis!?.. tegul leidžiasi, kad jiems būtų nusiurbiama sperma. Aišku, išimtį reikėtų padaryti tiems, kurie išties stengiasi padidinti mūsų tautos genofondą. Tegu atneša pažymėjimą, jog yra sveiki, be žalingų įpročių ir pakankamai protingi. Visiems kitiems, nusiurbti spermą  nesiklausiant sutikimo.
Ir iš viso, mane be galo siutina kai kurių moterų tiesiog vergiškas pataikavimas tiems vyrų norams.
Pažiūrėkite, gerbiamosios, ką jūs su savimi išdarinėjate, norėdamos patikti tiems kuiliams vyrams! Kokias kančias kenčiate?
Ar jau taip būtina vaikščioti apsinuoginus, nebojant šalčių ir negandų demonstruoti tai, kuo Viešpats Dievas per savo begalinę malonę apdovanojo mus, jo kuklias tarnaites?
Jus pastebėkite: ar norėdami mums įtikti vyrai darko savo išvaizdą, vaikšto neapsirengę, dažosi, rauna blakstienas, skuta pažastis ir pan? Be abejo, yra išimčių tarp paauglių ir įvairiausių iškrypėlių, tačiau didžioji dauguma vyrų, kaip nekeista, elgiasi protingiau negu būtų galima iš jų laukti.
Kad pasaulis gyvulėja ir kvailėja – tai jau yra faktas. Net ir tie nekalti, atrodytų, turkiški serialai – grynas siaubas  ir pornografija. Nei kiek nesistebėsiu, jeigu po kelių metų visoms T V laidoms reiks kasdien rodyti laidas “Atleisk”, kur mūsų taip auklėjami vaikai visi ieškos  savo tėvelių, norėdami padėkoti, kad pagimdė.
Tai tiek. Išdėsčiau savo teisingą dorovinį  požiūrį į pagrindinius mūsų visuomenės gyvenimo reiškinius, dabar žiūrėsiu eilinę politikų (aišku, vyrų ir, aišku, neteisingą) diskusijų laidą. Po to vėl pareikšiu savo radikaliai svarią nuomonę. O kad žmonės, o ypač moterys būtų gudresnės ir klausytų mano patarimų! Gyventume nepalyginamai geriau.
2020-04-29 09:08
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 10 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2022-03-31 14:49
Passchendaele
5
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-05-03 11:15
gogo
5 su sąlyga jei feministės neleis Lietuvai pražūt
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-05-01 17:26
Vygaudas
Labai panašu į kliedesius..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-04-29 21:58
Nuar
Jaučiasi, kad vyras rašė. 
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-04-29 13:00
Zibintininkas
Visada buvo šaukiančių: "O tempora, o mores!". Ir čia ne proza, o esė, na gal net ne esė, o dienoraštiškas, didaktiškas padūsavimas - labai vienpusis ir plokščias. Mano galva - jums poezija sekasi, o tokie socialiniai pamąstymai - brr... Pamokslavimas, be originalumo.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-04-29 10:46
ONYX
Žinatia galima rašiti apė buitinei dalikai tačeu žvialgiant glabališkai nu a galim apė glabalūs dalikai parašiti primitivei ir vot buityškai
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-04-29 09:56
Violita
Tada 5
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-04-29 09:54
Violita
Oi, dabar šovė mintis, kad čia visagalis dievas Erosas, tada atsiimu žodžius.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-04-29 09:51
Violita
Truputelį nelogiška. Jeigu duotoji feministė prašo įteisinti abortą, tai tada Dievą prisiminti nėra ko. Šiaip, mišinys davatkos su, na nebežinau su kuo...arba aatvirkščiai. Nesupratau ką norėjote pasakyti. Man atrodo dar reikėjo pamąstyti. Bet, mano manymu, tema verta dėmesio.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą