Rašyk
Eilės (78155)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Man norėtųsi, kad čia užeinantys ir besisvaidantys piktais komentarais piliečiai pateiktų savo kompetencijos įrodymus, tarkim, vieną kitą jų pačių rašto darbą, iš kurio būtų galima spręsti, kiek jų pažerta kritika vertinga.

Paprastas ir savaime suprantamas noras. Nes pav. jei aš gaunu kritišką, tarkim, Damasto komentarą, aš pažiūriu jo tekstus ir galiu spręsti: jo, šis vyras žino, ką sako. Ir taip yra su daugeliu, bet dažnai čia laiks nuo laiko apsireiškia piliečiai, kurie kitus autorius išpeikia į šuns dienas, patys nieko nepublikuoja, po mėnesio išsiregistruoja. Tas kartojasi nuolat, gaila, kad nevedžiau jų vardų apskaitos, bet šiuo metu dar yra vienas. Greit, ko gero, irgi dings. Jie kaip šunys, parujoja ir prapuola iki kitos rujos.


2021-02-04 12:04
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-05 00:34
Skarda
Nu ne bėda, galima išsitrinti ir vėl prisiregistruoti, taip trinti kūrinius pigiau :D laifhackas tsakant
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 16:16
_sudie_
Svoločiau,

tą, kurį kmentavau, tikrai yra nieko vertas, juk pats puikiai tą žinai, suprantu, kad tu čia man taikai. Tik neapsirik, aš moku skaityti, moku jausti ir norėjau tik pasakyti tiesą . Taip bus ir toliau, jei vertas, mielai tarsiu – puikus. Ir nebūtinai man būti kritike, tave kratys skaitytojas.

Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 16:03
Svoloč
Oho, kiek tai muš per kišenę?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 15:57
Lui
Lui
Ne, tau šis triukas nepavyks, nes turi beveik 300 kūrinių. Žinant, kad vieno kūrinio ištrinimo "kaina" yra 400 taškų, tai reikės 120 000 (!) taškų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 15:50
Svoloč
Jo, šarlote, tu teisi, aš irgi taip padarysiu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 15:38
Lui
Lui
jooo... jei jau vyrai palūžta...
iš savo patirties pasakysiu, kad, kai turėjau po šiuo nicku daug kūriniu, kreipdavau dėmesį tik į geranoriškus patarimus, konstruktyvią kritiką. Į visus anoniminius ar latentinius kuolus nekreipdavau dėmesio, kol... vieną dieną pastebėjau, kad padaugėjo vertinimų po kūriniais, publikuotais prieš metus ir daugiau. Atsidarius balus, nuščiuvau. Ten vis atlėkdavo išsikrauti "nuskriaustųjų luomas", kurie tokiu būdu atsirevanšuodavo už mano jiems sutektus žemus balus. Tada ištryniau visus kūrinius ir dabar ramu. :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 15:14
Svoloč
Viskas gerai. Bet atėjęs į restoraną tu neišdaužai kuolu indų, jei nepatiko maistas. Kita vertus, velniop tą kuolą, juo įvertintas pats patiekalas. Bet kam dar išsikviesti virėją ir pasakyti, kad konteineryje geresnis maistas, nei jo patiekalas.
Žodžiu, aš ilgai galvojau, kodėl žmogus trokšta ne tik kuoluoti jau ir taip negyvą stirną, bet dar ir būtinai pribaigti įžeidžia pastaba autorių. Gal mes susidūrėme kada nors ant siauro liepto? Turbūt ne, vadinasi, tas pyktis yra arba dėl karantino, arba iš pavydo, arba tiesiog įtampos nuėmimas, kai užmuši vieną kitą savo priešą, taip elgdavosi senovėje. Žodžiu, priežastys man nesvarbios, tai tavo problema, aš be reikalo į tai įsivėliau. Nes tu ne ekspertas. Šiaip kažko buvai piktas.
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-04 14:05
aš tuo ne tas
išties gražus noras, tik ne visai teisingas.

palyginimui - maisto kritikui nėra būtina turėti restorano tam, kad galėtų išsakyti nuomonę apie maistą. arba somelje - neprivalo turėti vynuogyno ir pats spausti vyną, kad galėtų vertinti vyną. net paprastam bičui, pasiėmusiam bandymui automobilį iš salono, nebūtina būti mechaniku ar turėti autosalono, kad galėtų pasakyti, jog vienas ar kitas modelis jam nepatiko, važiuoja kietai, o prietaisų skydelis barška.

ir net jeigu būtų privaloma - ką tai keičia? tokio asmens nuomonė negaliotų, nes galima būtų nulėkt pas jį ir sakyti - žiūrėk, pas tave vynuogienojai išvis prastos rūšies? :) vadinasi, tavo nuomonė negalioja?

aišku, galima apeliuoti į ekspertiškumo lygį, bet man atrodo, kad jo ieškant reikia kreiptis į profesionalus, mokėti už tai, o ne tikėtis gilių analizių iš tokių pačių vartotojų, kaip pats.

Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą