Rašyk
Eilės (78170)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2715)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Paulius Vėtra M moonlight
Paulius Vėtra M moonlight
autoriaus id: 7695
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2020-04-24 04:20
Rašykas nuo: 2004-10-01 11:19
Paliko komentarų: 30
Mėgstamiausiuose: 12
 
Parduodu sielą daugiausiai pasiūliusiam velniui...


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Visada buvau ir busiu romantikas. tik dazniausiai liudnas, per daug jautrus. visiskai nepasitikintis savimi. manau, kad is viso esu paprasciausia gyvenimo klaida. o kai visa tai susimaiso su meile, kartais jautiesi zmogumi, bet tada... tada persekioja paranojiska baime, kad viskas baigsis... zodziu, pesimistas ir tiek.

Kontaktai
+37067973801, +37069591277

Knygos[/b Anksciau nejaučiau didelio potraukio knygoms, karts nuo karto tik ka nors paskaitydavau, bet, galų gale, knygos, kaip ir jausmai mylimam žmogučiui, tavo svarbiausiu gyvenime dalyku. perskaiciau nemazai knygų, bet iki knygų graužiko man dar toli. Daugiausia tik programines knygas speju perskaityt ir tik vieną kitą avo malonumui.  Labiausiai patiko: A. Vaičiulaitis "Valentina", I. Šeinius "Kurmelis", V.M.Putinas "Altorių šešely", Beigbederis "Meilė trunka trejus metus", V.Šekspyras "Romeo ir Džuljeta", sonetai. Šekspyras vienas mėgiamiausių rašytojų. taip pat domiuosi Adomo Mickevičiaus kūryba, Selindžerio "Rugiuose prie bedugnės", m. Panarello "Šimtas plaukų šepečio glamonių prieš miegą", Granausko  "Kenotafas" , "Gyvenimas po klevu", Žemaitės kūryba. daug vardinti.

[b]Muzika

Patinka įvairi. šiuo metu labai reikia roko arba liudnos muzikos

Filmai
"Įsimylėjęs Šekspyras", "Drakono širdis", "Narsioji širdis", "Užsispyrėlės sutramdymas", "Viskas apie ją", "Titanikas", "Pražūtinga audra", "Romeo turi mirti", "Matrica", "Piko valanda", "Antrininkas", "Žinutė butelyje", "Romeo ir Džuljeta", "Derybininkas", "Žmogus be šešėlio", "Jei tik", "edvardas žirkliarankis"... ir daugelis kitų...

Teatras
Niu, kartais tenka apsilankyt.