Rašyk
Eilės (78169)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2715)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Eglootia_
Eglootia_
autoriaus id: 5363
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2006-03-20 15:24
Rašykas nuo: 2004-04-13 14:35
Paliko komentarų: 7
Mėgstamiausiuose: 1
 
Ir kodėl būna gyvenime tokių dienų, kai norisi paimti šaunantį daiktą ir tiesiog nusišauti, išnykti kaip lengvas dūmas bei viską pasaulyje pamiršti ir taip riebiai ant jo nusispjauti :'(?...


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Knygos
Viena iš mylimiausių knygų - Paolo Coelho "Alchemikas". Manau, čia komentarų nereikia:) Dar mėgstama, mylima ir visokia kitokia -iama yra Ugnės Barauskaites knyga "Rytoj ir vėl reikės gyventi".... Knyga apie merginą, gyvenančią Vilniuje, kuriai 26 metai ir ji dirba radijo stotyje DJ. Visa knyga parašyta e-mail'ais, kurie siunčiami dviems draugams:). Knygoje daug įdomingų dalykėlių, kalba apie Lietuvos šou biznio užkulisius... Žodžiu, man patiko:).

Muzika
Oj labai ivairi:)... Rock, JAZZ/Blues, soul, old school, hip hop, meditacine, kartais metalas:)... Priklauso nuo nuotaikos:)

Filmai
Kažkada labai senai per LRT rodytas filmas "Pusryčių klubas". Tiesą pasakius, net nelabai atsimenu, koks buvo tenai siužetas, bet tai buvo filmas, apie kurį galiu pasakyti: "Jis turi kažką TOKIO!":)

Teatras
Dievinu teatrą... Ypač dramą ir šokio spektaklius. Pačiai teko realiai paragauti pačio mini teatro darbo, kuriant vieną modernaus šokio spektaklį (tuomet buvau atsakinga už vadybinę spektaklio dalį). Jei kas girdėjot tokius "Besandalius" ir jų spektaklį "Žemai ant debesies". Nuo to laiko meilė teatrui sustiprėjo dar labiau:)