Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




xiukexx
xiukexx
autoriaus id: 49473
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2015-01-16 15:01
Rašykas nuo: 2014-07-15 22:21
Paliko komentarų: 3
Mėgstamiausiuose: 0
 
Kas kart šauna nauja mintis. Kažką pakeisti, kažką padaryti kitaip. Nedaryti to ką darei anksčiau... tiesiog nori kad gyvenimas būtų kitoks. Ne toks sušiktas , koks yra. Nori viską pakeist. Bet štai pasižiūri į laiką ir bėgi. Bėgi prie savo sušiktos rutinos daryti to ko nenori, gyventi taip kaip nekenti. Ir būti nelaiminga. Tokia kokia tave padarė ... ne nepakeitė tavęs niekas. Tu pati tokia pasidarei. Žmonės visąlaik skaudino ir skaudins. Visada buvo savanaudžiai ir bus. O tu ir liksi savo sušiktame gyvenime, jei to nepadrysi dabar. Jei nepadarysi to ,ką nori daryt. Dabar! Ne rytoj ar poryt. Ne po metų ar kada užaugsi , ar gausi darbą ir pinigų, bet dabar. Tik dabar gali tai pakeisti, nes rytoj jau bus per vėlu. Dabar yra tinkamas metas daryti tai ko trokšti ir pagaliau iš tiesų gyventi. Nesvarbu ,kad tu dar nepasiruošęs ar dar nesi suaugęs. Svarbus esi tu pats. Ir jei nori nuostabaus gyvenimo, tai padaryk jį tokį dabar. Nes niekada daugiau tokio šanso negausi. Ir vėl būsi toks koks buvai. Ir niekas nesirūpins tavim , kaip tu pats. Niekas nepakeis tavo gyvenimo, kaip tu pats. Nors gal galvoji, kad sutikęs kažką ypatingo tu pasikeisi ir tapsi kitoks, bet ne. Kai tu pasikeisi ir daysi ką nori, tada ir surasi tokį žmogų, su kuriuo dalinsies savo nuostabiu gyvenimu. Ir  galvoji, kad keisdamas savo gyvenimą, tu būsi nelaimingas ir iš to nieko nebus, bet tu nesužinosi to nepabandęs. Šiandien yra tavo kelias į rojų. Padarysi jį tokį ar ne , tai tik tavo reikalas. Niekam nerūpės tavo sušiktas gyvenimas ir tavo problemos, nes niekas negalės nieko padėti pakeist, jei tu pats to ne vien tik norėsi, bet ir to nepadarysi. Vien noro neužtenka. Reik ir tavo veiksmų. Juk jei tik žiūrėsi į vitriną pilną tavo mėgiamų ledų ir jei jų nenusipirksi, tai taip ir nepajusi jų skonio. Jei tik spoksosi į merginą, ji nueis ir nebūs su tavim. Jei nepaskysi brangiam žmogui, kad jį myli, tai jis išeis. Jei tik svajosi, tai tik liks svajonė. Ir jei tik sedėsi, tai niekada taip ir iš tikrųjų negyvensi. Nes gyventi , tai pačiam daryti tai ką nori ir daryti tai ką privalai, kad tavo gyvenimas būtų toks, kokio nori.

Mes visi esam tik asilų banda, kuri daro tai ką kažkas pasako ar padaro. Visi me stengiamės neišsiskirti iš minios ir dėl to esam liūdni ir nelaimingi asilai, akis dengiantis ausimis- dviveidžiai. Sakome kad esam laimingi, šypsomės, meluojame, bet po ta kauke esame nelaimingi. Jei nori, kad tavo gyvenimas nebūtų sušiktas kaip visų. Jei nori būt laimingas, tai susitvarkyk savo gyvenimą dabar. Išmesk šiukšles, kurios tave liūdina ir atneša liūdnus prisiminimus. Išmesk tai kas tau nereikalinga ir atiduok tam, kam tai suteiks džiaugsmo. Sutvarkyk tai, kas yra netvarkinga. Sudėk visus daiktus į tam tinkamą ir skirtą vietą. Atsisveikink su tais, kurie tavo gyvenimą traukia į bedugnę. Parodyk špygą tiem, kas tave iskaudino. Ir svarbiausia neatsisuk atgal ir pradėk naują gyvenimą. Be šiukšlių, kurios gadina tavo gyvenimą ir be žmonių, kurie jį padaro negražiu ir bjauriu. Atsimink , jog gyveni tik kartą. Ir tas kartas yra dabar. Nežinai kuri diena tau bus paskutinė, tad jei nepakeisi savo gyvenimo , tai ir numirsi sakydamas , kad gyvenimas sušiktas. Ir žiūrėsi , kaip kiti džiaugiasi ir padaro savo gyvenimą gražiu. Ir tik nebandyk pamiršti to kas buvo, nes tik prisimindamas skausmą ir liūdesį , tu galėsi judeti į prieki. Taigi pasirink : ar mirsi kaip lūzeris niekada taip ir negyvenęs, ar Gyvenimą pasidarysi ROJUMI.

Tai atrodo nerealu ir liktais ne tau. Geriau būsi lūzeris ir kai mirsi , tu niekam nerūpėsi. Atrodo, jog geriau tik žiūrėsi į gražią mergina, niekad nenusipirksi kažkada mėgiamų ledų, niekad neišmesi senų savo eks nuotraukų ir lauksi kada jis grįš, geriau niekada daugiau nebėgsi paskui tau mylimą mergina, nes ji pasakė, kad nebenori tavęs matyt... bet ne. Tu kaip konteineris pilnas šiukšlių. Išmesk sušiktas ir smirdančias šiukšles ir pamėgink. Jei nepamėginsi, tai niekada ir nesužinosi. Jau geriau gailėkis , bet žinok kad pabandei. Nei gailėtis , kad niekada nepabandei ir nesužinoti kas būtų nutikę. Juk nemėgsti, kai nusiperki loterijos bilietą ir nežinai ar laimėjai kažką ar ne. Juk nemėgsti, kai kažkas nepasako ką iš tiesų jaučia. Jei nepabandysi, tai niekada ir nesužinosi. Visad galėsi grįžti į savo sušiktą gyvenimą jei nepasiseks. Bet atmink kad reikia kovoti tol kol pavyks. Ir keistis tiek kartų kiek reiks, kad taptum laimingas. Nes laimė tavo rankose. Laimė ne tai kad sutinki žmogų ir pasikeičia tavo gyvenimas , ar nutinka kažkas netikėto ir linksmo. Laimė yra surasti žmogų ir padaryti kažką linksmo , bei suteikti džiaugsmo kitiems. Nes tik kai kiti pamatys tave tokį, tik tada ir jie norės tau suteikti tą patį. Niekas negali pakeisti kito žmogaus. Tik pats žmogus save gali padaryti laimingu.

Sakoma kad yra žodžiai : noriu ir privalau. Bet ne Yra tik vienas žodis: myliu. Myliu save, todėl nusipirksiu to ko aš noriu. Myliu save ir norėdamas, kad mano gyvenimas būtų geras aš padarysiu. Myliu kitus todėl padarysiu , tai ko nenoriu, dėl jų. Myliu todėl aš noriu ir privalau.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...