Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Neo_dream
Neo_dream
autoriaus id: 4279
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2004-09-29 09:59
Rašykas nuo: 2004-01-20 17:29
Paliko komentarų: 31
Mėgstamiausiuose: 0
 
Eh tas studentiskas gywenimas...bemiegez naktys, seminarai ir niurios destytoju minoz...Noriu atostogu...beprotiskai ju reikia!!!;)~~~


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Esu mažas žmogiookazz beribėje ardvėje:) kurio gywenime labai swarbią vietą užima draugai...Labai myliu mažoolkius gyvuniūkus ir dievinu mėlyną spalvą. ...Hmmm...o žinai, ką aš manau apie gyvenimą? -Tai didžiausia wertybė...nepakartojama. Tad bandau pastebėti wisas jo žavias dovanėles, o kai jų pritrūksta- SVAJOJU. Nes, anot vieno garsaus ir protingo žmogaus: !

Knygos
Nelabai mėgstu knygas, bet patiko V.M.Putino ,,Altorių šešėly“, B.Sruogos ,,Dievų miškas“, A.Vienuolio ,,Paskenduolė“. Jaučiu silpnybę J.Marcinkevičiaus poezijai. Priimtina Remarko ir Egziuperi kūryba. Ir be abejo mėgstu skaityti ,,rašykų" kūrinukus.

Muzika
Dievinu muziką, nes ji yra gyvenimo fonas. Ji kaip ir gyvenimas įvairi...ir nenuspėjama, nes vieną akimirką dievinu ambient`ą, o kitą mane ,,užveža" repazzz. Patinka Enya, Enigma, Nightmares, ATB, limp bizkit ir daugelis kitų:)

Filmai
Niekada nepamiršiu filmo,,Stiprybes veidrodis". O šiaip patinka filmai, paveikiantys psichologogiją, kupini filosofinių tiesų, tokie, iš kurių galima pasisemti išminties...Žodžiu ,,rimti" filmukai.