Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




vak vak
vak vak
autoriaus id: 40581
 
Kūrinių nėra...
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2024-04-19 20:09
Rašykas nuo: 2010-01-19 12:33
Paliko komentarų: 740
Mėgstamiausiuose: 1
 
- ...einam tam kitam pasauly, reikėjo praeit pro tunelį ir jau vakarėjo, tunely tamsu ir tu pradėjai jaust kad kažkas tau nugarą čiupinėja, tai privertei mane bėgt. Išbėgus aš žvengiau, kad monstriukai iš po lovos ten čiupinėjas. O tada sakau "iki molo koks kilometras, varom prie jūros, spėsim iki saulėlydžio" ir tu žvengei kad nei spėsim nei ką.
- Bet ėjom.
- Tai žinoma. Aš tik nepasakiau tau, kad molas yra judančios smėlio kopos kurias jūra amžinai ėda ir naktį ten galima lengvai paskęst.
- Koks skirtumas. Bile einam. Mano sapnuose mes su tavim irgi pastoviai einam kažkur.
- Perfect. Einam arbatos?
- Nu.
- Koks vandenynas tampe nešventas, kai tu žiūri į vandenyną, o tau į nugarą žiūri autostrada. Bet visuose tuose kraštuose kažko trūksta.
- Ko?
- Šiaurės jūros.
- Mane žavi tavo meilė jūroms bet va niekad nepasakojai nei apie upę, nei ežerą nei kokią random balą.
- Ten dėlės plaukioja ir nesusilieja su horizontum, neištrina skirties tarp žemės ir to kas už atmosferos.
- Bet jie mitologiški. Ten dvasios gyvena. Ir raganos. Ten portalas į kitą pasaulį.
- Tas tiesa, bet o tu matei kas gyvena jūroj? Ten net raganos neina jūros etosas yra kaip meškos. Vandenyne tūno siaubas, kuris privertė gyvus padarus užsiauginti kojas.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
loldemorgas
ačiū. visada įdomu naujos interpretacijos galimybės. man regis, kad b - out. o su tais vakarais, kuriuose ir aš, ateities pakartojimas atrodo žada daugiau individualumo. bet kas formuojasi dar po 27 club? žodžiu, dėkui, manau keletas pokalbių ir susitikimų išspręs šitą apsisprendimo problemą
2024-04-18 19:11
 
loldemorgas
šiaip gerai, kad tu žinai apie mane daugiau nei aš pats, bet tu žinai ne viską ir ne taip giliai. gerai čia pasakė to, kurio nėra - labiau į minusą nepaeisi. ar turiu dar nors vieną sumetimą, kuriuo galėčiau išdvėst? - ne. ar noriu jų daugiau - ne. ar yra kažkas kas mano, kad jų turiu - siųsk juos čia. o kitu atveju, padėk suprast, ką kadanors suprasiu. kokia kaina būtų šitos pagreitinimo paslaugos?
2024-04-18 02:29
 
loldemorgas
tai aš suprantu. čia vėl dėl tos individo natūros. tą šiaip supratau tada, kai pasakė: "tu irgi gausi...". tai tada ir supratau, kad reikia su tavim pabendraut ir suvaidinau spektaktlį tau, tik nežinau ar papasakojo. hm, o nuo kada esame nebe pacientas ir daktarė, o bendradarbiai? spėju, kad pacientas esu nuo maždaug 2016, davė užuomeną toks kaimietis Andrius. bet nesu tikras, ar pats to neišsigalvojau, pvz, kaip to fakto dėl tėvo...
2024-04-18 02:17
 
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Nebelaistau gėlių laiptinėje.