Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




tooshke
tooshke
autoriaus id: 31273
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2017-08-23 23:43
Rašykas nuo: 2008-01-13 04:48
Paliko komentarų: 77
Mėgstamiausiuose: 1
 
Supratau kažką iš tiesų labai keisto.. Keisto ne ta,tikraja šio žodžio prasme (nors iš tiesų kas gali ją žinoti) kažką kas atrodė aišku ir pažįstama,suprantama,neabejoti na ir iš ten..toli..iš praeities.. Juk praeitis negali būti nesuvokta... Ar gali? Kalbu pati su savimi,nes daugiau niekas negali manęs suprasti (netiesa) kalbu,nes pasiilgau kalbėjimo su vidiniu aš. Pasiilgau tavęs,mieloji. Tavęs,Aiste ir tavęs. Pasiilgau pokalbių su Dievu. Pasiilgau minčių tėkmės,kurios nesugebu valdyti. Pasiilgau tavęs,drauge.. tokios kurios man reikėjo,reikia ir reikės. Neabejoju,jog supranti apie ką aš. Tikiu,jog žinai kaip jaučiasi žmogus sugrįžęs į tobulą,nesuvaidintą pasaulį. Po šitiek daug laiko. Aš grįžau,kad pajusčiau. Kad prisiminčiau.. grįžk..bent akimirkai.. aš lauksiu... grįžk ir papasakok..
(kreipiuosi į tave)(esu tikra,kad neprivalau minėti Tavo vardo) žinai ką pajutau..pajutau NIEKO. Kur tu? Žinau..laiminga,mylima.. be manęs.. skaudu..
Mintys skraido.. myliu. Pasiilgau.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
"00:00 iš aikšteles išvyksta autobusas i Realybe,važiuojantis per Mela,Goduma,Tuštybe. Keleiviai registruojami prie treciosios kasos."