Gyvenimas yra krūva ingredientų košei ir
svarbu, kad būtų susmulkinta pagal feng šui,
galiojimo riba normaliai iki, taip sakant košer,
pagaminimo trukmė – panašu į
vis tiek per ilgai, turint omenyje laukimą,
ir per greitai, kai, mažų mažiausiai, malonu,
ir tas malonu nepavirs į laukymę,
kur susitinka atstovai klanų
už su atstovais gaujų prieš, tais
atvejais prieskonių niekas nepagailės,
žinoma, skoniai tampa neapibrėžtais
ir gana dažnai priartėja iki anglies,
be to, reikia nepamiršti, kad sviestu
nepagadinsi. Košė tam ir sugalvota.
Tik reikia žiūrėti iš arti, kad neatvėstų.
Valgyti po truputį, menant sotumų kvotą.
Atsiųsk mums knygą, žiupsnį druskos,
tris arbatinius šaukštelius avižinių
dribsnių ir kokią mažiau traškančią
vinilo plokštelę verdamai porridge
uždengt.
Ilgą laiką maniau, kad feng šui yra skirta tik gėriui. Įsigilinus į kai kuriuos Kinijos žmonių gyvenimo aspektus paaiškėjo, kad tai gali būti naudojama ir blogiui sukelti. Tai vis tik, pagal kokį feng šui buvo smulkinti dribsniai?