Rašyk
Eilės (78152)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ach koks čia triukšmas – aš prašau, kad vyktume kur kitur, dar kartą prašau ir dar, ir daar, bet niekas nekreipia dėmesio, paliečiu greta esančio ranką, tai  pažvelgia ir mane ramina: žuvyytėuvyytėuuyye, pasidaro, ramu ir gera nuo uyyye. Bet kur mes miaues miaue? Šniokščia ir ūžia- net sunku ir dar klykia-o tai kažkas naujo, bet negaliu matyti  to aukštai: tuoj jį pasišauksiu: auauau: neramu, o dar čia kažkas nematytas greitai artėja: keistas, ne visai pažįstamas kvapas, bet staiga mano namelis pakyla aukštyn ir iš viršaus jau matau, kad tas kiek neaiškus gauruotas lyg ir panašus į matytus praeina: įsitempiu, ir išgirstu: šuuoo; tai lyg koks pavojus  ššuuo ššuuo.. Nutylu, nes grėsmės nebėra. Atsiduriu vėl arčiau žemės ir noriu ją pasiekti, bet  ir vėl ššiuauuiiiij ššiuauuiiiiuaaa.... yyykvyya  ykvyvyvya ššiuauuiiiij ššiuauuiiiiuaaa... Ir ramybės vis tiek nėra: -koks keistas kvapas ir dar kažkoks ššiuauuiiij ššiuauuiiiiuaaai  – tai vanduo uanuuoa uauuoa- daug jo  ir yyya  yyyya.. – toks virš manęs. Noriu paliesti tą uauuoa  ir smieiu-lį smieiu -miau-lį apačioje, bet išlipti nenoriu: miau miau –tai nematyta ir kvapas ne tas, prašau: imia aaua uaua imia aaua uaua imiaaauauaua, bet vis  ykvyvyvya ššiuauuiiiij ššiuauuiiiiuaaa... Viskas gerai, gerai: Errlaerrla... einamerla eiaeaaa... inamauusinamauus uyye. Miaa aaua ua pritariu miaa aua ua. Matau suprato-jau sukame link takelio-inamauus iamauus erlaerla-darosi ramiau-pasuku galvą ir ramiai atsigulu: iš namelio girdžiu, kad jau iamauus iamauusiamauus. Žinau, jaučiu, suprantu ir pritariu: imiaaua imiaaua, imia aaua uaua.
2020-09-01 08:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 6 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2020-09-04 13:21
Damastas
Pamėginau skaityti per pietus, ir tikrai nuoširdžiai dėkoju, neatsimenu kad iš juoko būčiau seilėmis aptaškęs telefono ekraną :))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-09-04 12:33
GMS
GMS
Iš tiesų įdomu, kad katė ištaria tokius ar labai panašius garsus, ima suprasti žmogaus kalbą, pamėgdžioja dažnai girdimus, kartojamus garsus.Dažnai gerai pavyksta perteikti  garsų junginius, kuriuose yra i,y,a,u,š,m. Savaip išgirsta žmogaus kalbą. Taigi katė Erla turi savo "katišką"supratimą. Dar daug neištyrinėta. Apie tokį bendravimą su kate, kurią narvelyje (jai ten patinka grįžti po ilgo pasivaikščiojimo laisvėje) atneša prie jūros,jai nematytos vietos,

P.S. Dėkoju už supratimą.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-09-03 19:15
Damastas
Akimis permečiau iš toli ir pamatęs krūvą ištemptų žodžių, plius begales daugtaškiu, supratau, kad čia dar toli iki bent kiek paskaitomo rašymo. Autoriau nepyk, bet esu matęs daugybę tokių kūūūrrriniųųųų, ir nei karto jie manęs nenustebino.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-09-01 10:19
varna
sraigės monologas?
eksperimentinis tekstukas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-09-01 08:30
Mastermind Hazord
O man atrodo, kad gyva ir gražu. Išbaigtumo norėtųsi. Galbūt kokio atsakymo į "o kodėl?". Galbūt kiek lengvesnio , hm, supratimo ne tik apie vidų, bet ir aplink. Be to - labiau etiudas, negu kūrinys. Nors kas sakė, kad etiudas - kažkas nevertingo.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą