Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







- Negalėjau nesutikti, - pagalvojo ji eidama į adresą, kurį gavo slaptoje Facebook grupėje. - Jau seniai norėjau kažko stipraus ir svaiginančio. Tiek daug teigiamų atsiliepimų niekur nebuvau skaičiusi. Žinoma, jie visi anoniminiai, bet vistiek. -
Artėjant prie nurodyto adreso širdis plakė stipriau ir greičiau. Stengėsi nekreipti į tai dėmesio, bet adreso pasiekti jaučiant ramybę viduje nepavyko. - Nieko tokio, turbūt neįmanoma nesijaudinti einant į tokią vietą. - pagalvojo Nina. Lipant laiptais prisiminė kaip šioje vietoje svarbu laikytis taisyklių. Jokio garsaus kalbėjimo - viskas turi būti sakoma pašnibždomis. Prisistatinėti ir klausinėti kitų nereikia - anonimiškumas svarbiausia.
- Anketoje nurodžiau, jog noriu būti stebėtoja su galimybe persigalvoti ir būti dalyve. Aš tikrai norėsiu dalyvauti, stebėtojos statusą pasirinkau dėl atsargumo. Juk reikės laiko priprasti - galvojo Nina.
Atidarius duris ją pasitiko mergina su veidą dengiančia kauke. Paėmė už rankos ir nuvedė į blankiai apšviestą kambarį. Pasodino ant šalia lovos esančios kėdės. Netrukus ant lovos atsisėdo vyras ir moteris. Jie atrodė atletiški, vyras garbanotais, moteris ilgais, tiesiais ir šviesiais plaukais. Jis ir ji pradėjo glostyti ir liesti vienas kitą. Niną glostė žvilgsniais, kurie tarsi kvietė atsistoti ir eiti pas juos. Ji norėjo atsidurti lovoje ir netrukus būtų atsistojusi, bet pajautė šaltus antrankius ant dešinės ir kairės rankų. Netrukus mergina su kauke uždėjo juos ir ant kojų. - Tai štai ką reiškia būti „stebėtojo“ vaidmenyje. - Pagalvojo Nina prikasdama apatinę lūpą nes vienas antrankių nemaloniai įsirėžė į riešą. Bandydama išsilaisvinti ji pajuto dar didesnį nepatogumą ir antrankių kietumą. Rodėsi, kad kuo daugiau judino galūnes, juo labiau jos būdavo suveržiamos. Jis ir ji nekreipė dėmesio į Niną ir jos nepatogumus. Jie pradėjo dar aistringiau liesti vienas kitą. Glamonėse paskendusi pora greitai ėmė skęsti malonumo jūroje visiškai nekreipdama dėmesio į aplinką. Jų tamsūs, šokantys lovoje siluetai, buvo gyvi ir paslaptingai geidulingi. Aimanos girdėjosi garsiau ir garsiau, vyriškas ir moteriškas balsai padidino tamsaus kambario paslaptingumą ir aistringumą.
Nina tiesiog negalėjo nekreipti dėmesio į atmosferą kambaryje. Ji ėmė nevalingai judinti galūnes, kuriomis norėjo išreikšti patalpoje jaučiamą susijaudinimą. Rodos, sulig kiekvienu įkvėpimu ji įkvėpdavo aistros, kurią kūrė žavingoji pora. Ji norėjo ją išjausti ir pasidalinti, bet su kiekvienu bandymu išlaisvinti rankas ar kojas buvo jaučiamas skausmas. Kietas metalas spausdavo kaulą, nepaisant to galūnės buvo judinamos stipriau ir stipriau. Jų prirakinimas prie kėdės ir bandymas išlaisvinti sukurdavo padrikus garsus, kurie iš pirmo žvilgsnio nesiderino prie kambario ore tvyrančios atmosferos. Aimanos susimaišė su metalo skambesiu. Jei nežinotum, kad metalo garsas atsiranda dėl surakinto geismo, jis visiškai netiktų prie kitų kambario garsų. Iš tikrųjų jis prideda malonios įtampos. Nina, negalėdama judinti rankų ir kojų, sukiojo kaklą kaip paklaikusi. Rodos, rankų ir kojų judesiai persidavė kaklui, kurio niekas negalėtų sustabdyti. Jo lenkimas pirmyn-atgal, galvos sukiojimas 360 laipsnių kampu stiprėjo ir greitėjo. Nina nebekontroliavo savo minčių. Jai užtekdavo pagalvoti, kad šalia jos mylėsis pora ir mintys pradėdavo rastis ir keisti viena kitą. Dabar tai vyko iš tikrųjų. Iš tikrųjų šalia mylėjosi nepažįstama pora. Tai netilpo jos galvoje, ji nebežinojo ką su savimi daryti. Įkvepiamos aistros su niekuo nesidalino - viskas pasilikdavo viduje. Netrukus kėdė pradėjo judėti ir kojos trankytis į žemę. Nina iš paskutiniųjų stengėsi išsivaduoti, nes įkvepiamo geismo, minčių ir karščio buvo per daug. Ji būtinai turėjo tai su kažkuo pasidalinti.
Ji suprato. Jei galėtų ji liestų. Ji liestų save ten, kur kambaryje tvyranti geidulio energija lietė ją. Lūpas, liežuvį, kaklą, krūtis ir ten, kur yra karščiausia. Mintys apie savo kūno lietimą judino prirakintas galūnes dar stipriau. Prikandusi apatinę lūpą godžiai kvėpavo - geidulingos energijos jau seniai buvo per daug, bet ji norėjo daugiau. Negalėjimas savęs paliesti privertė ją maldauti išlaisvinti rankas ir kojas. - Prašau, daugiau nebegaliu... - Prašė ji kambario energijai toliau liečiant ją. Išgirdusi jos prašymą lovoje esanti pora dar labiau pradėjo skleisti geidulingą energiją - drebančiu balsu išsakytas prašymas juos veikė kaip stiprus afrodiziakas. Net nereikia liesti vieniems kitų - užtenka garsų, kurie tarpusavyje susimaišę sukuria tai, į ką nepavyksta nekreipti dėmesio.
  Raumeninga plaukuota ranka. Ji švelniai apkabino Niną per pilvą ir krūtinę. Nina iš karto užuodė prakaito kvapą. Ji norėjo pamatyti veidą, bet prieblandoje jis buvo sunkiai įžiūrimas. Ji jautė kaip rankos plaukai lietė pilvą, krūtinę, kaklą ir žandą. Ji užsimerkė ir pradėjo jausti plaukuotos rankos prisilietimus. Netrukus ranka ėmė judėti pirmyn ir atgal. Ji pradėjo liesti ten, kur karščiausia. Ji pajautė plaukus ten, kurie jau buvo susimaišę su geismo drėgme. Netrukus stori pirštai pradėjo liesti ten. Nina atsilošė ir užmerkė akis. Keista, gera ir malonu. - Nepažįstamas liečia mane, aš tiesiog negaliu pasakyti kad sustotų, nors žinau, kad turiu taip padaryti. - Mintyse kalbėjosi Nina su savimi. - Iš tikrųjų aš norėčiau dar ir dar, norėčiau kad tai nesibaigtų... - Kažkas tarsi išgirdo jos prašymą ir rankos pirštai pradėjo liesti dar stirpiau ir giliau. Rodėsi, kad Ninos rankos ir kojos nutrauks antrankius nuo stiprių, malonumo sukeltų judesių. Kuo stipriau ranka lietė, tuo stipriau Nina judėjo ir blaškėsi. Netrukus rankos vieta, kuri lietė ten, atsidūrė prie jos nosies ir lūpų. Užuodus save Nina nedrąsiai lyžtelėjo. Lyžtelėjo dar ir dar kartą. Ranka atsitraukė ir pasigirdo raktų skambesys. Netrukus vyras atrakino vieną Ninos ranką, paskui kitą, tada kojas. Nina turėjo kelias sekundes apsispręsti ką daryti. Leistis toliau į nuotykį su nepažįstamais ar viską baigti. Ji buvo tokia susijaudinusi, kad nespėjo apsvarstyti galimų variantų. Ji metėsi į plaukuotos rankos pusę, kur laukė stiprus, gerai sudėtas sunkumų kilnotojas. Jis pakėlė ją ant dviejų rankų, ji glostė jį visur, kur negalėjo paliesti kai buvo surakinta. Vešlius plaukus ant krūtinės, rankas, pečius ir kaklą. Ji leido ištekėti susikaupusiai energijai. Jų žvilgsniai susitiko ir negalėjo išsiskirti. Žiūrėdama jam į akis ji rangėsi ant jo rankų kaip vaikas, nerandantis sau vietos. Netrukus švelniais judesiais lietė veidą, vešlius galvos plaukus, glostė jį ir stebėjo malonumo grimasas ant veido. Jis švelniai ir stipriai suspaudė Niną, kuri iš malonumo atlošė galvą atgal ir pamatė besimylinčią porelę, kuri tuoj pasieks kulminaciją. Šio vaizdo sužadinta Nina neišturėjo, puolė ir apkabino kultūristą. Netrukus lūpomis pradėjo liesti kaklą, veidą ir jo lūpas. Turbūt niekas nebūtų išskyręs jų, jei būtų norėjęs. Jie bučiavosi labai ilgai, bet jiems tai atrodė kaip keletas akimirkų. Tokiomis akimirkomis laikas tiesiog ištirpsta ir prarandama laiko nuovoka. Sunkumų kilnotojas švelniai suspaudė jos krūtis, pabučiavo padidėjusius spenelius, nuo bučinių Nina papildė kambario garsus kuriuos skleidė kulminacijoje esanti pora ant lovos.
Netrukus jie atsigulė šalia kitos poros. Pora nekreipė dėmesio, nes buvo ekstazėje. Netrukus vyras iš kitos poros ištiesė ranką norėdamas paliesti Ninos krūtinę. Ninos niekada nelietė du vyrai vienu metu. Jai tai atrodė taip laisva ir gera. Norėjo, kad ją liestų ir niekada nesustotų. Vieną krūtinę bučiuoja sunkumų kilnotojas, kitą glamonėja garbanius. Pagaliau Nina pajautė tai, ko tikėjosi ateidama čia. Tai taip stipru ir taip svaigina, bet ji nežinojo kas jos laukia. Švelnios glamonės ir prisilietimai ją vertė jaustis drąsiau ir drąsiau. Dabar, kai pagaliau išsilaisvino jos rankos ji ėmė rodyti iniciatyvą. Ji lietė vyrus ten, kur mato ir nemato - rankomis tiesiog glostė jų nuogus kūnus. Delnais glostė visur, kur norėjo. Dabar ją valdė jos norai kurie pasidarė daug drąsesni palyginus su tais, kurie buvo ką tik atėjus. Netrukus ji palietė moterį, ko niekada nebuvo dariusi. Pajautė minkštą ir lygią odą. Po akimirkos moteris atsisėdo šalia Ninos ir apkabinusi į ausį sušnibždėjo:
- Nepasigailėsi, kad čia atvykai, aš tau pažadu.
Nuo šių žodžių Nina dar labiau susijaudino. Ji jautė, kad tai yra pradžia kažko stipraus ir nevaldomo, kažko ko jai taip reikėjo. Po akimirkos moteris padėjo rankas ant jos pečių ir ėmė švelniai masažuoti. Rankos nuslinko žemyn ir apglėbė krūtis, kurių speneliai nuo susijaudinimo buvo kieti ir padidėję. Juos pajautusi moteris stipriau suspaudė krūtis ir paėmusi Ninos ranką uždėjo sau ant krūties. Kita ranka prispaudė leisdama suprasti, kad ji nori, jog Nina ją glamonėtų. Ji nedrąsiai pradėjo glamonėti, spausti spenelius ir stebėti jos veido išraišką. Niekas nesuteikė didesnio pasitenkinimo nei matymas kaip glamonės įtakoja veido raumenų judesius. Jis tiesiog persikreipė nuo malonumo. Akys užsimerkė, burna prasižiojo, nosis išsiplėtė traukdama orą. Kvėpavimas pasidarė netolygus ir padrikas. Rodėsi, jog kažkas jai trukdo įkvėpti oro. Tai malonumas, kuris turi savo ritmą. Prie jo prisitaiko kvėpavimas ir žiūrint į veidą atrodo, kad trūksta oro. Po akimirkos Nina palietė ten ir moters veidas taip persikreipė, kad tapo beveik nepažįstamas. Išleisdama atodusį ji stipriai paėmė Ninos ranką ir pritraukusi ją prie veido nulaižė pirštus. Netrukus ranką vėl nustūmė į tarpkojį kad Nina vėl liestų ten, kur atsiranda žodžiais nenusakomas malonumas. Nina, padrąsinta moters judesių, pradėjo liesti ten taip, lyg būtų lietus save. Ji žinojo jautriausius taškus, kuriuos pradėjo stimuliuoti ką tik nulaižytais pirštais. Moteris neištvėrė neatsidususi ir nesurikusi. Vyrai atsiklaupė prie moters dešiniojo ir kairiojo šonų ir ištraukė juos. Kambaryje tvyrantis malonumas persidavė ir jiems. Moteris, apimta ekstazės, puolė glostyti vieną, po to kitą, po to abu vienu metu ir judinti rankas pirmyn atgal. Kambarys vėl prisipildė įvairiausių garsų. Nina susijaudino kaip dar niekada nebuvo susijaudinusi. Jos judesiai per moters kūną persiduoda vyrams, kuriems suteikiamas malonumas. Ji, judindama pirštus ten, priverčia moterį judėti ir teikti malonumą vyrams. Nuo šios minties Nina dar aistringiau glostė ir judino ten. Moteris dar aistringiau judino rankas pirmyn atgal, o kambarys tampa įvairiausių garsų namais.
  Netrukus vienas iš vyrų uždėjo raištį ant akių ir Nina nieko nematė. Ji nežinojo kaip elgtis, bet nenustojo daryti tai, ką dariusi. Netrukus pajautė daug rankų ant savo kūno. Ją lietė šešios rankos, glostė ir masažavo. Nina, prikandusi apatinę lūpą, laukė kas bus toliau. Vyriškos šiltos rankos lietė krūtis, glamonėjo pilvą, kaklą, sėdmenis. Netrukus ji pajautė galvą tarp kojų. Moteris pradėjo liežuviu liesti erogenines zonas. Nina sudejavo garsiau nei kada nors anksčiau. Jai taip gera dar nėra buvę. Ten taip šlapia, o ji dar liečia savo liežuviu, nuo liežuvio galo prisilietimų darėsi karšta. Ji visiškai atsidavė glamonėms. Jos kūną apraizgė vyriškos stiprios rankos, moters liežuvis stipriau ir stipriau stimuliavo erogenines zonas. - Tegul, tegul, noriu dar, dar... - tyliai išlemeno Nina. Jos žodžiai buvo išgirsti. Tai tęsėsi keletą minučių. Raištis ant akių pridėjo daugiau paslaptingumo. Ji girdėjo kaip moteris pradėjo aimanuoti. Ji nematė, kad ji mylėjosi su vienu iš vyrų, bet jautė kad liežuvio judesiai pasidarė stipresni ir greitesni. Ji jautė kaip moteris pradėjo greičiau kvėpuoti - tarp kojų ji jautė šiltą orą. Vyro ir moters meilės akto malonumas buvo perduodamas Ninai. Ji nematė, bet tai netrukdė patirti meilės kuriamo malonumo. Tai tęsėsi kol moteris pradėjo jausti palaimą. Orgazmas su visa savo jėga išėjo pro moters burną, kūnas pradėjo purtytis, o liežuvis nustojo laižyti, nes galva pradėjo sukiotis į visas puses. Po keliolikos sekundžių trukusios palaimos moteris apsikabino Ninos kojas ir alsuodama ramiai gulėjo. Ji stengėsi pajudinti rankas ir kojas, bet stiprus malonumo jausmas, kuris dar buvo likęs kūne, neleido pajudėti. Ji pajudino vieną ranką, po to kitą, atsargiai pajudino kojas. Ji tarsi pasitikrino ar turi visas galūnes, tada stipriai įkvėpė ir užsimerkus atsiduso.
  Nina išgirdo žingsnius, artėjančius prie jos. Laukė kažko, tik nežinojo ko. Vyras švelniai paėmė jos ranką ir uždėjo ant kietos varpos. Lėtai, prispaudęs jos ranką, ėmė smaukti pirmyn ir atgal. Nina žinojo, jog bet kada gali persigalvoti. Iš vyro švelnių judesių suprato, kad jos noras dalyvauti labai svarbus. Ne, Nina dabar tikrai nenustos ir nepasitrauks. Nesipriešins. Artėja kulminacija, nors ir iki dabar Nina daug kartų jautė ekstazę, tiek nedaug trūko iki orgazmo. Ji švelniai, kartu su vyro ranka ėmė judėti pirmyn atgal. Girdėjo vyriškus malonumo garsus. Tai ją skatino judinti ranką vis greičiau ir greičiau. Netrukus kitą ranką paėmė kitas vyras ir uždėjo ant varpos. Nina susijaudino, nes to niekada nebuvo dariusi. Vienu metu du vyrai! Susijaudinę ir norintys dar! Norėjo matyti, bet kažin ar matymas būtų kažką pakeitęs. Užteko kitų juslių - klausos, lietimo ir kvapų. Netrukus prisidės skonis, nes vienas iš vyrų švelniai palietė Ninos galvą, ją kilstelėjo ir varpą pridėjo prie lūpų. Nina suprato, jog tai tas pats vyras, kuris mylėjosi su moterimi. Ji pajautė makšties skonį, lyg būtų laižiusi pirštus ištrauktus iš ten. - Taip būna tik filmuose, - pagalvojo Nina jausdama varpos galą savo burnoje. Gal būtų pritrūkus drąsos, bet jos galvą švelniai laikė vyro ranka, stumdama galvą pirmyn ir atgal. Ninai užteko pražiodyti burną ir leisti lūpoms apglėbti penį. Netrukus ji liežuvio galu palietė burnoje atsidūrusį vyro organą ir pajuto kaip ranka, kuri laikė galvą, sudrebėjo, o vyras išleido malonumo atodusį. Vyras norėjo dar ir dar, Nina jautė jog tai bus daroma iki pabaigos. Ji jautė kaip varpa įsitempia sulig kiekvienu liežuvio prisilietimu, o ranka sudreba stumdama galvą vis stipriau ir stipriau. Netrukus visa varpa įlindo į burną, ji vos tilpo, bet jai patiko nes jis pradėjo dejuoti. Rankos vis greičiau ir greičiau judėjo pirmyn ir atgal, penį stimuliavo lūpomis ir liežuviu. Nina visiškai atsipalaidavo leisdama garbaniui toliau judinti galvą. Po akimirkos ji suprato, kad kitas vyras bučiuoja jos kojas. Barzdos trumpi plaukai maloniai kuteno švelnią odą. Vyras artėjo link tarpukojo. Ji žinojo kas dabar bus ir leido vyrui liesti ir bučiuoti ten, kur jis nori. Ji uždėjo ranką ant jo vešlių galvos plaukų ir pradėjo glostyti. Vyras suprato tai kaip pritarimą jo veiksmams ir pradėjo bučiuoti ten. Nina jautė skirtumą tarp moters ir vyro bučiavimo, kuris darė viską lėčiau, bet stipriau. Jis viską darė vyriškiau. Malonumui bėgiojant po kūną Nina keletą kartų išsirietė, prikandusi lūpą sudejavo. - O, kad tai niekada nesibaigtų. - Pagalvojo ji ir toliau mėgavosi jo bučiavimu. Jis virpino klitorį, lytines lūpas, bučiavo gaktą. Netrukus įkišo du pirštus į makštį ir pradėjo stimuliuoti ką pasiekia ir ko nepasiekia priversdamas Niną dar labiau išsiriesti ir dejuoti. Ji nepaleido iš rankos varpos, ją smaukė greičiau ir greičiau. Ranka pradėjo glamonėti varpos galvą, apseilėtą ir kietą. Ji toliau jautė storus pirštus, kurie buvo paskendę jos geismo drėgmėje. Kiekvienas jų judesys suteikdavo vis daugiau ir daugiau malonumo, kurį perduodavo varpai, kurią laikė rankoje. Ji pajautė, jog vyrui artėja orgazmas. Abiejomis rankomis ir burna pradėjo greitai stimuliuoti varpą, kol jis atsilošė ir surėkė išleisdamas spermą Ninai ant krūtinės ir lūpų. Nina pajuto šiltus lašelius ant kūno. Netrukus kitas vyras įlindo į makštį su varpa. Ninai buvo taip gera, jog ji pradėjo jausti orgazno pradžią. Dar truputėlį, dar truputėlį ir ekstazė pasklis po visas kūno ląsteles. Sujungs vyrą ir moterį, vienu metu patiriančius orgazmą. Vyras nesiliovė judėti pirmyn atgal, jis stipriai laikė ją už klubų. Ninos vyzdžiai pradėjo vartytis ir pasislėpė, akys buvo baltos. Traukė stipriai už paklodės, glostė savo krūtis, ištepdama prieš tai išlieta sperma. - Greičiau, greičiau - ėmė raginti jį, nes orgazmas buvo jau čia pat. Staiga vyras apvertė Niną, ji atsistojo šuniuko poza ir veidą įrėmė į lovą. Netrukus storas ir ilgas penis vėl paskendo geismo esencijoje. Nina, įkniubusi į paklodę ėmė rėkti ir prašyti dar. Ji bandė pasiekti prakaituotus vyro klubus, bet jie judėjo per greitai. Ji pati pradėjo judėti atgal pirmyn kad būtų dar stipriau. Staiga ji pajuto kaip įsitempia penis ir tampa dar kietesnis. Vyras suriaumojo ir varpa pradėjo trūkčioti. Nina suprato kas vyksta ir šio supratimo trūko iki orgazmo. Isitempė visi raumenys, kūnas pradėjo trūkčioti kaip dar niekada nedrebėjo. Akys užsimerkė, rankos nukrito lyg negyvos, kojų raumenys įsitempė ir suglebo. Orgazmas atnešė ramybę ir palaimą. Vyras atsigulė ant jos, švelniai pabučiavo kaklą ir nugarą. Nina atsiduso ir nusišypsojo.
2020-06-25 15:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2020-06-25 23:02
neberijus
nemažai ir pritariu darniai prirašyta. per daug nesigilinau, kad neįsijausčiau. už darbą 5
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2020-06-25 22:34
karantinas
Tiesiogiškai tuščia.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-06-25 22:31
Nuar
Darniai parašyta. Tik kad visas pasakojimas remiasi aprašinėjimu. Erotinė literatūra, jei ji kokybiška, remiasi jauduliu, erzinimu, galimybe skaitytojui fantazuoti. O čia fantazijos griežtai draudžiamos, nes viskas parašyta nuo A iki Z. Ir jokios intrigos, tik sportas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą