Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 18 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Man tiesiog nusibodo klausytis visokių skundų ir aimanų apie blogą gy-venimą. Nesąmonė. Ištvirkome ir ištižome, kaip kokie pietiečiai, kurie guli po palmėmis ir laukia, kada bananai ir kokoso riešutai prinoks. Jūs tik atsiverskite, bet kokio laikraščio skelbimų puslapius ir pamatysite nenuginčijamus mūsų gero, tiesiog nuostabaus, gyvenimo įrodymus.
Viskas, kas parduodama – pigu. Viskas nebrangiai ir su nuolaidom, į namus pristatoma nemokamai. Garantijos – penkmečiams, nuolaidos iki 50 procentų. Tokia filantropija, net šilta darosi. Nors šiandien gali įsigyti granitinę kapų tvorelę su 15%  nuolaida. Ir atveš, ir prie lovos padės – nemokamai. Galėsi gulėti ir įsivaizduoti, kaip atrodysi pakeliui į amžinybę.
Tiesa sakant, aš labiausiai nesuprantu tu žemdirbių ko jie skun-džiasi, kad nesuperka jų produkcijos? Melas! Skaitykite laikraščius. Jus net paramos iš Kaimo rėmimo fondo laiku nepasiimate, per laikraščius raginti reikia. Nelabai jums turbūt reikia tų 36%. Skubėkite – netingėkite! Kažkaip nesijaučia jūsų didelio optimizmo?  Žmonių, pasiruošusių jums padėti, tiesiog aibės.
Visus jūsų išaugintus gyvulius ir gyvius superka. Ir, svarbiausia, niekas nežiūri jiems į dantis. Didžiausią paklausa gyvuliams, kurie priklauso rizikos grupei, kempinligės nešiotojams. Niekas neišbrokuos jūsų nuo senumo celiuliozinės karvutės su mastitu. Sumoka brangiai. Atsiskaito vietoj: ar ant bačkos,  ar tiesiai ant karvės nugaros ir prašom tiesiai į transporto priemonę. Jūsų pensininkė karvutė, net dorai nesumyks atsisveikindama.
Aš asmeniškai dar arklienos nevalgiau. Nors ką tu čia žmogau gali žinoti, ką kažkada valgei? Bet ir ją superka brangiai. Svarbiausia  – visokio plauko. Ypatingas dėmesys skiriamas baltiems ir seniems arkliams. Aš  suprantu, kad arkliena musulmonai minta. Matyt,  delikatesiniai konservai iš baltų arklių  mėsos turi ypatingą paklausą. Gal, sakau, tai pagrindinis teroristų maistas, kad aršesni būtų.
Čia jau ir man kai kurios biznio idėjos ryškėja. Žinau keletą įstaigų, kur jų ganosi apsčiai. Bet kaip juos sugaudyti? Kai kurie labai pavojingi, turi dantys kaip pjautuvus.  Net savininkai jų bijo, kaip velnias kryžiaus.
Vis tiek skustis negalime. Gyvenimas geras ir gražus? Viskas  kas  pa-rduodama – pigu,  kas superkama brangu ir nėra ko čia inkšti.
Įdomu, kiek reikėtų brangių arklių parduoti, kad galėtum nusipirkti visai pigią granitinę tvorelę amžino poilsio vietai apsitverti?
2020-05-25 05:48
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2022-04-02 06:52
Passchendaele
5
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-05-26 19:06
Miam
Žinokite, per žiauru čia man jau tikrai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-05-25 21:04
gogo
5
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-05-25 08:38
Skarda
Taip subjektyviai vertinant, norėtųsi įtampos kėlimo ir koncentruotumo turinyje, visai pavykęs tekstas gautųsi
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą