Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ji pasirodė klube kartu su kitomis savo klasės draugėmis. Tai buvo pirmas kartas, kai ji lankėsi tokioje vietoje. Nors ir buvo patyrusi meilės iš menkai pažįstamų, ji vis dar jaudinosi, kad bus palikta viena. Giliai širdyje mergina nepasitikėjo savimi – niekuo neišsiskiriantis veidelis ir per daug blaivios ir neįdomios mintys. Vis tik ji labai norėjo šokti, todėl nenuliūdo, kai po kelių gėrimų ir parūkymų, jos draugės šokio aikštelėje merginą paliko vieną. Kita vertus, toks išbandymas formuoja savarankškumą ir nepriklausomybę, o šios savybės jai atrodė labai svarbios. Todėl ji užsimerkė ir atsidavė muzikai. Venoms tekantis kraujas pulsavo tuo pačiu ritmu. Pusiau palaidi plaukai sklaistėsi ir tikriausiai trankėsi kitiems į veidus. Rankos, vis dar pripratusios prie griežtos kasdienybės, plastiškai judėjo tai aukštyn, tai žemyn. Mergina pagaliau tikrai šoko.

Jis klube pasirodė su nemaža draugų kompanija. Pasitikėjimas savimi ir bendros minios pojūtis stumte įstūmė jį į aikštelės vidurį. Vaikinas pastebėjo jauną, nelabai drąsią merginą pasišiaušusiu kuoduku ir pusiau palaidais besiplaikstančiais plaukais. Jos pastangos atsiduoti muzikai bei numanomai rimtas ir gilus vidus savaip žavėjo, todėl jis pasirinko šokti šalia. Kaip ir atskirai, bet dviese. Juos siejo kartas nuo karto įvykstantis kūno kontaktas ir slapti žvilgsniai vienas į kitą.

O tada –  įprasta, tačiau ypatinga chemija. Kontaktas, prasidėjęs netyčiniais susidūrimais perėjo į susikibimą rankomis, o galiausiai...

Mergina to laukė. Jau nuo pat pirmą kartą mesto žvilgsio į jo pusę. Ir susitikus jų rankoms, ji skaičiavo akimirkas, kada gi tai nutiks? Jaunutė mergaitė bandė išjungti loginį mąstymą ir atsiduoti aplinkybėms. Tiesą sakant, jai pavyko. Ir viskas, kas liko buvo tik viltis, kad tai tęsis amžinybę.

Tačiau amžinybės nėra. Draugės skambutis ir stiprus pareigos ja pasirūpinti jausmas merginą atitraukė nuo galimos sąjungos su nepažįstamuoju. Ir nors jis su savo draugų grupele sedėjo netoliese ir nujaučiamai jos laukė, mergina pasitenkino akių kontaktu ir tuo, kas vyko muzikai tekant kiekviena jos kraujagysle ir kapiliaru.

Taip viskas pasibaigė. Ji nepriėjo ir nepaklausė jo vardo, o jis palaukė ir dingo. Kitą kartą jiems prasilenkus, abu jaunuoliai vienas kito nebeatpažins, o trumpas sielų susiliejimas teliks romantizmo epochos bruožas.
2019-05-26 13:06
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2019-05-28 00:23
tomkompotas diletantas ir paprastieji gružliai
intrigėlė čia. buitiška labiau. bet ką gali žinoti - gal ir į romantizmą išsivystys. technologijų epochoje. kol kas viskas nuspėjama. kaip už meną 1+
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2019-05-27 10:18
April is the cruellest month
apskaičiavau kad mergina yra persirengusi vienarankiu piemeniu
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2019-05-26 21:30
Nuar
Gramatinės klaidos, kurias parodo prieš įkeliant "rašyko" klaidų tikrinimo sistema. Tas pastovus žodžio "mergina" kartojimas niekuo neprisideda prie šios herojės paveikslo apibūdinimo. Skamba tarytum būtų kalbama apie statistinį vienetą. Kadangi antrasis herojus, stalkeris, taip pat niekuo neapibūdintas, tekstas taip ir liko bejausmiu ir neįsimenančiu. Suprantu, kad buvo bandoma pasinaudoti personažo apibūdinimui jos kūno kalba, tačiau tai nepavyko. 
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2019-05-26 13:33
Klaudijus Sulavarvis
yra panašus žanras, vadinasi

kai tu atėjai.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą