Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Vidutinio žmogaus kančios. Jos tokios tyros. Primena man nekaltą mergaitę. Norėčiau būti nekalta. Atrodo, kad su seksu atsirado daugiau nepasitenkinimo, nei džiaugsmo, beje atrodo, kad seksas pavogė mano autentiškumą. Gal aš viena iš tų frigidiškų merginų? O gal lesbietė? Nenustebintų nė vieno, deja nebuvo laiko ir galimybių paeksperimentuoti, o gal įsitikinti. Nenutuokiu, kuris žodis geriau tinka, bet juk kalba visai ne apie tai. „Nebuvo laiko ir galimybių“ - bjauri frazė, labai bjauri frazė. Vidutinio žmogaus žodyne labai dažna. Su ja galima atsakyti beveik į viską vidutinio žmogaus gyvenime. „Kodėl neatėjai į vakarėlį? „ „Nebuvo laiko ir galimybių“ „Kodėl nepaskambinai? „ „Nebuvo laiko ir galimybių“ „Kodėl...? „ „Nebuvo laiko ir galimybių“ „Kas lėmė, kad tu...? „ „Nebuvo laiko ir galimybių“ „... „ „Nebuvo laiko ir galimybių“ „AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Kodėl nieko, nič nieko nedarei, kad tavo gyvenimas būtų kitoks? „ „Nebuvo laiko ir galimybių“
Tu rimtai?... Tu tikrai rimtai? ... Jei rimtai, palinksėk galvą. Supykino. Tiesa ta, kad pykina mane visą gyvenimą. Pykina, kai praleidžiu galimybę, pykina, kai švaistau laiką, pykina bemiegės naktys, pykina 20 valandų per parą miegas, pykina mąstymas, pykina „pochuizmas“, pykina, kai kertasi viskas ir nėra atsakymo, pykina, kai jautiesi, kad neturi teisės verkti, pykina, kai jautiesi nepajėgus išeiti iš savo susikurtų gniaužtų.
Jaučiu, kad šitoje vietoje turėtų atsirasti kažkas įkvepiančio. Tad, einu laimėti milijonų ir pradėti naują gyvenimą. Cheers!
2012-01-23 09:54
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 6 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-01-23 13:04
M Ž
Turiu pripažinti, kad sudomino. Užkabino. Įdomu, kodėl personažas toks piktas! Tačiau norėčiau pastebėti, kad galbūt geriau tiktų ne kaip "intro", o kaip herojaus monologas?

Ką taisyčiau, jei būtų mano darbas: išimčiau tą "AAA...", nesu tikra, kad "nič" gramatiškai teisinga- ar tikrai būtina stilistiškai?  Ir tie milijonai pabaigoje- nelabai.

Žodžiu, verta nepramesti, verta tik redaguoti.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2012-01-23 11:28
augaviskas
Tiesiogiškumas: gal ir turėjau omenyje tą, kad „fiksuota eilinio žmogaus mintis, kuri nėra rišli“. Tai nėra savaime labai įdomu, nes tokių eilinių žmonių ir nerišlių minčių pilna aplink mus, ir tai neįdomu konkrečiam skaitytojui tol, kol neišeina užčiuopt kažką prasmingo. Kita vertus, negaliu būti tiek įžvalgus, kad vertinčiau už visus būsimus skaitytojus, tai tik vieno nuomonė.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-01-23 11:02
Jonas Urtė
Ačiū už kritiką. Tik va su tuo tiesiogiškumu nelabai supratau. Ką tiksliau turėjote galvoje? Sakoma, darbas kalba už save, bet šiuo atveju norėtųsi kažkiek save paaiškinti. Į šį skyrelį dedama kiek supratau eksperimentinė kūryba, kuri netelpa į kitų stilių rėmus. O, kad ir publicistika? Kodėl gi ne? Nematau šitame nieko blogo. Kūrinys trumpas, chaotiškas, trūkinėjantis. Čia buvo fiksuota eilinio žmogaus mintis, kuri nėra rišli, kur abstraktūs dalykai maišosi su kasdienybe. Čia išreiškiama buvo tai, kas nėra mąstoma valingai, tai kas nėra struktūrizuota. Tuo manau, tai ir ypatinga, kad nereikia sekti kažkokio veiksmo, bet kurioje vietoje gali įsilieti ir suprasti (arba ne)apie ką šnekama. Čia kaip rašymo rutulys, nėra pradžios nėra pabaigos, kraštų taip pat. Pirmas blynas prisvilęs, bet gal kitą kartą pavyks labiau atskleisti apie ką aš. Dar kartą ačiū.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2012-01-23 10:32
Svoloč
Man patiko frazė „Nebuvo laiko ir galimybių“. Reiks paleistį ją į apyvartą.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-01-23 10:21
augaviskas
Problematika aktuali, tačiau tiesiogiškumas nusveria, siužeto užuomazgų taip pat nėra. Įdomios nebent vietos, kur ryškėja jausmai, tačiau jei jie be herojų, tai lieka publicistika. 1
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą