Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







- Myliu!! – sušunka mergina.
- Ką myli? – paklausia vaikinas.
- Tave... – tyliai atsako mergina ir parausta.
- Kodėl mane myli? Juk mes beveik nepažįstami.
- Žinau, bet aš tave dažnai stebėdavau, bet tu manęs niekada nematydavai, tu matydavai tik ją, savo gražuolę merginą. Ji sukaustydavo tavo žvilgsnį prie savęs tik tai, ir kai ji būdavo šalia, tu daugiau nieko nebematydavai. Todėl ir galėdavau tave stebėti visiškai nebijodama, kad tu mane pastebėsi. Klausi, kodėl aš tave myliu? Tikrai tai nori žinoti? – paklausė mergina ir pati pajuto, kad per daug jau pasakė, bet vis tiek žinojo, kad klausiama viską jam pasakys.
- Taip, – tvirtai tarė vaikinas.
- Myliu tave, nes tavo nuostabios juodos akys, kurios taip meiliai moka žiūrėti. Tavo juodi plaukai mane labai traukia, aš labai norėčiau juos suvelti... – mergina nutilo ir užsisvajojo.
Vaikinas tik dabar pastebėjo, kokia ji vis dėlto graži, tokia užsisvajojusi, tokią norisi saugoti ir visą laiką laikyti savo glėbyje. Staiga jis pagavo savo minčių srautą ir susitvardė, juk jis jau turi merginą ir ją myli. Jo mintis nutraukė merginos balsas...
- ... tavo kūnas toks tvirtas ir gražus, apie tokį kūną svajoja visi vaikinai, o merginos žavisi tokiu tobulu sudėjimu, bet svarbiausia tavo širdis gera. Nuo tavęs sklinda šiluma, gėris, meilė, tu niekada neatsuki nugaros kitam, jei matai, kad jam reikia pagalbos. Tu su visais draugiškas ir malonus. Tu esi idealus, bent mano akimis. Žinau, kad tu niekada neatkreipsi į mane dėmesio, nes turi jau merginą ir tikriausiai ji taip pat tokia nuostabi kaip tu, nes manau, kitokia tau ir netiktų... – po šių žodžių ji taip meiliai pažiūrėjo į Goką ir nubėgo išsigandusi savo jausmų ir baimės, kad būtų nesusitvardžiusi ir jį pabučiavusi, ko sau vėliau niekada neatleistų.
Gokas stebėjo bėgančią merginą ir tik dabar suprato, kad nežino jos vardo...
- Palauk, kuo tu...? – bet mergina jau buvo dingusi iš jo akiračio.
„Man niekas nėra to sakęs, ji pirmoji... net mano mergina nieko panašaus nepasakė... o aš manau, kad ji mane myli, kaip ir aš ją, o gal aš jos nemyliu? O gal ji manęs nemyli? Ta mergina mane visiškai supainiojo... “ Susimąstęs ir sutrikęs, ginčydamasis su savo mintimis Gokas patraukė namo. Netoli namų jis sutiko savo panelę ir pirmas jo klausimas buvo:
- Ar tu mane myli?
- Žinoma, kodėl klausi? – atsakė pasimetusi  mergina.
- Už ką tu mane myli? – ignoruodamas jos klausimą paklausė vėl.
- Nežinau, myliu ir tiek. Bet tikriausiai todėl, kad tu gražus, visų panelių geidžiamas ir man labai pasisekė, kad tu į mane atkreipei dėmesį. Man dabar visos pavydi, kai tu mane laikai savo glėbį ir bučiuoji. Man tada labai smagu, jas stebėti... – su pasididžiavimu atsakė mergina ir prisiglaudė prie Goko.
- Tai aš tau tik dėl to reikalingas? Ką tau reiškia mano bučiniai? Ką tu jauti?
- Kas tau šiandien pasidarė? Tu kažkoks keistas.
- Prašau tavęs, atsakyk...
- Na bučiniai kaip bučiniai... visi taip bučiuojasi, aišku, man patinka tavo bučiniai, nes jie tokie veržlūs... Malonu žinoti, kad esi geidžiama...
- O aš maniau, kad tu nieko aplink nepastebi, kad tau žemė slysta iš po kojų... O tu jauti tik tiek... tiek to... pamiršk apie ką kalbėjom...
Išgirdęs merginos atsakymus jis suabejojo jos meile... „ O įdomu, ką jaustų ji, ta svajoklė? “ Tą dieną jis buvo labai nutolęs nuo savo panelės, jo mintys dažnai grįždavo prie svajotojos... Ir jo panelė suabejojo ar jos gražuolis vaikinas neįsimylėjo tik kitos...
2011-04-06 18:18
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 9 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-20 15:08
Tiffany neskaitant šuns
Prisipažinsiu, kūrinuko nesugebėjau perskaityti iki galo, jis man staiga atsibodo. O va St Sebastiano komentaras labai patiko, įdomus ir teisingas. Aha, tikrai, kūrinuko veikėjai kiek kartoniniai. Kažkas kažką myli, kažkas kažko nemyli...
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-11 16:44
Tacu
Aurimaz, visų pirma, matyt, pats ne ką mažiau esi apsižiūrėjęs, kaip sakai japoniškų anime, nes jau labai puikiai žinai,kas ten vyksta, o antra, tai mano reikalas, ką tas vardas reiškia ir kaip noriu pavadinti.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-11 00:03
Stebuklų fėja
Čia ne Kiniškas vardas, o Japoniškas tarp kitko.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-11 00:02
Stebuklų fėja
"The name Goku is a boy name. In Japanese, the name Goku means- sky."
Štai ką radau internete.:) Ir kas tame blogo?
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-10 23:59
Stebuklų fėja
Kokie vis dėl to žmonės netolerantiški... ir kiek čia daug neigiamų emocijų. Žinoma aš ir pati prisidėjau prie kvailo ginčo, bet iškyla toks klausimas, kur dingo pagarba? kaip lengvai žmonės paniekina neįsigilinę, skuba pasmerkti nepabandę suprasti. Na, bet iš visko galime pasimokyti.:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-10 14:49
Tacu
Oj, gera sugrįžti į namus:D
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-09 12:30
Aurimaz
Gokas blia... Išsiverskit iš kitaicų kalbos, ką tas vardas reiškia, tada gal praeis noras tokiais vardais vadinti.
O šiaip tai iš bendros kūrinio atmosferos galima daryti išvadas, jog autorė apsižiūrėjo japoniškų anime, kur veikėjai valandų valandas gliaudo savo santykius nuo pirmo iki n-tojo lygmens tiek į sąmonės, tiek į nesąmonės pusę.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-08 21:25
Stebuklų fėja
Tas vaikinas norėjo, kad jo kūnas toks pat nuostabus būtų, o ne paties kūno troško :D kiek kalbos, vien dėl neteisingo supratimo... šiaip sakiau, kad nesikišiu, bet tas ilgas komentaras mane labai prajuokino :D KOMEDIJA
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-08 15:35
jankee11
KIEKVIENAS TURI SAVO SKONI, NE KIEKVIENAM PATINKAS TAS, KAS PATINKA IR KITAM.KAIP SAKOMA, KIEK ZMONIU, TIEK IR NUOMONIU. KURINELIO PABAIGA SIEK TIEK PAMOKANTI, ATIDZIAI ISISKAITYKITE IR PAMATYSITE..TIKRASIS GROZIS SLYPI KAZKUR GILIAU...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 23:05
St Sebastianas
Skaitydamas pavadinimą maniau, kad iš čia išeisiu tegalėdamas komentaro laukelyje parašyti "Banalu". Nepaisant to, kai kas privertė sustoti ir užtrukti ilgiau. Nepagailėti laiko ir klaviatūros, kad parašyti daugiau žodžių.

Klysčiau sakydamas, kad tai yra banalu, kad tai yra matyta, girdėta. Iš dalies taip. Juk meilė - labiausiai nuvalkiota tema pasaulyje. Tačiau kažkas yra pasakęs, jog visos dainos apie meilę, bet tiek skirtingų žodžių apie ją papasakoti. Tačiau šį kartą tai ne toks kosmetinis skirtumas, kuriame vienas paskęsta akių gelmėse, o kitas užburiamas akių smaragdais. Čia kai kas tikrai naujo ir netikėto. Kur taip paprastai ir gal net atsainiai pareiškiama apie vyro meilę vyrui.

Jo mintis nutraukė merginos balsas...
-...tavo kūnas toks tvirtas ir gražus, apie tokį kūną svajoja visi vaikinai

Pripažinsiu, kad buvau nustebintas, kai suvokiau, kad iš tokios kalbėsenos galima suprasti jog mergina netgi labai teigiamai žiūri į tai. Galbūt ji netgi visiškai nediferencijuoja lyčių, nes mano, kad vaikino mergina yra "tikriausiai ji taip pat tokia nuostabi kaip tu". Galbūt tai švelni užuomina, kad ji ką nors norėtų išbandyti ne dviese, o trise? Tikrai drąsus tekstukas...

Tikriausiai dabar autorė puls prieštarauti, kad viso to omenyje neturėjo? Dabar pabandyk pati pagalvoti kaip sureaguotų normalus vyras, jei prie jos prieitų pana, kurios vardo net nežino, ir pasakytų, kad apie jo kūną svajoja kiemsargis Vasia? Būkim biedni, bet teisingi - Vasia tikrai gautų į galvą, kad atšoktų noras apie vyrų kūnus svajoti. 

Tikriausiai esu senamadiškas, nes gimiau praėjusiame amžiuje. Tais laikais daug kas buvo kitaip. Mes tikėjome kad meilei skirtas organas visai kitoje vietoje. Dabartiniai žmonės jam priskiria tik kraujotakos funkcija, o mes tikėjome, kad meilė gimsta širdyje... Naivu, tiesa? Tačiau būtent dėl mano senamadiškų pažiūrų aš tavo kūrinyje ir nematau jokios meilės. Vien tik eilinis paaugliškas susižavėjimas kito kūnu. Vienintelė nefizinė paminėta savybė - gera širdis... Nors ir čia dar kaip pažiūrėsi. Viena pana nori vaikino nes jai patinka, kad apie šio kūna svajoja visi apylinkės gėjai, o kita su juo valkiojasi, nes jai patinka pasipuikuoti prieš drauges. Ir tarp panų esantis Buridano asilas, kuris bando išsirinkti kuri blogybė mažesnė.

Tekste personažų nėra. Žmonės nebendrauja taip, kaip čia bandoma parodyti. Jokios papildomos apie juos nesužinome, autorė net nebando sukurti kontakto tarp skaitytojo ir kartoninių figūrų, vaizduojamų tekste.

Reikės daug mokytis, jei iš tiesų yra noro kažką sukurti.

P.S. Daugtaškių kiekis netoli ribos, už kurios diagnozuojamas ūmus viduriavimas daugtaškiais.
Įvertinkite komentarą:
Geras (5) Blogas (2)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 22:42
Tacu
Ačiū:) Jums taip pat:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 21:56
Arletė
Kam jūs baratės, merginos, pagarbiai reikia žiūrėti į kūrinį, o dar labiau į autorių,nes dabar nieko neišmanantys dažniausiai kritikuoja, Palaikau, sėkmės kūryboje.
Įvertinkite komentarą:
Geras (3) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 19:10
Tacu
Pasilaikysiu savo nuomonę sau:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 19:07
Tacu
:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 18:56
Laukinė Obelis
Tai, kad Jus draugė čia atvedė, ir aklam aišku.
O trypti Jūsų čia niekas netrypia.
Žinoma, kai į skaitytojo kritiką atšaunama "kaip man patinka, taip rašau", tai ir skaitytojas pasiunta. Skaitytojas visada teisus, nes publikuojate juk kitiems, ne sau. Tad jei Jums kitų nuomonė nepatinka ir yra nesvarbi, geriau patylėkite arba visai savo kūrybos nerodykite. Tokiu būdu apsaugosite save pačią, nes kritikams tokios diskusijos kelia tik piktdžiugišką pasitenkinimą.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 18:48
Tacu
Na aš rašytoja nesiruošiu tapti ir jei ne viena draugė, tai aš čia visai nieko nebūčiau įkėlus, nes ne kiekvienas žmogus supras kaip aš norėčiau, o kad sutryps, tai buvau tuo tikra:) Tad dėl skaitytojų niekada nepergyvenau, bet reiktų išmokti priimti kritiką, tad ir pasirodžiau, gal todėl taip ir ginuosi:) Nesinori, kad bet kas tryptų tavo širdį, bet žinau, kad man reikia "skūros", tad ir "kenčiu"...Mano nuomone, toks būdas mažiausiai skausmingas:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 18:35
Laukinė Obelis
Na, jei Jums TAI ir TAIP parašyti yra svarbu ir prasminga, rašykite. Ir tikėkitės, kad sulauksite skaitytojų kažkada - gyvenime arba po mirties. O jei nebus skaitytojų, vis tiek prasmė yra - juk JUMS pačiai patinka rašyti. Rašymas sau irgi prasmingas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 18:28
Tacu
Kai man kas nors įrodys, kodėl to žmogaus nuomonė svarbesnė, aš atsiprašysiu:) bet teigti, kad kūrinys nerealistiškas tik dėl to, kad neparašiau ar jie skynė serbentus ar valė miškus nuo šiukšlių, tai irgi...Na gal pašalinis žmogus ir negali įsivaizduoti vietovės, bet man skaitant jos nereikia:) Matyt tame ir minusas, kad nepagalvojau apie skaitančius:) Na bet negaliu savęs nuteikti prieš tai, kas man patinka:) Ir be to aš turiu laisvę rinktis, ką man keisti ir ką ne...Bet iš jūsų aš nebandau atimti teisės kritikuoti, bet galiu ginti tai, kas man svarbu:) Tai neuždrausta:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 18:05
Laukinė Obelis
Kūrinys vadinasi "Ir vis dėlto, visada laimi tikroji meilė...", tuo tarpu diskusiją po kūriniu pavadinčiau "Ir vis dėlto, visada laimi pasipūtimas..." O gaila...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-07 17:55
Stebuklų fėja
Dvasiu vedlė - pasikėlus pyp. :D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (2)
1 2
[iš viso: 31]
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą