Knygos
Romanai (1924)
Poezija (620)
Pjesės (34)
Vaikams (140)
Kitos (905)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





Upėtakių žvejyba Amerikoje

Upėtakių žvejyba Amerikoje Tai puiku. Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas atėjo į knygyną, visai neplanuodamas pirkti Upėtakių Žvejybos Amerikoje. Nebuvo laiko, atvirkščiai – Egzaminų Sesija krapštė nosį už nugaros. Kabėjo damokliškai ir kitos Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojo neperskaitytos knygos. Tačiau Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas vos pamatęs Upėtakių Žvejybą Amerikoje ant prekystalio, pagalvojo: „Jei ši knyga ne dokumentinis veikalas apie upėtakių žvejybą Amerikoje, tuomet pirksiu“. Romanas, pasirodo. Perku.

Kažkokios bendrybės tarp Upėtakių Žvejybos Amerikoje ir Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojo. Keista kad taip.

Upėtakių Žvejybos Amerikoje Autorius – neeilinė asmenybė, susijusi su hipių kultūra, tad vos pamatęs Upėtakių Žvejybos Amerikoje Autoriaus nuotrauką, Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas prisiminė spuoguotą paauglystę, klubą „28“ (nors Upėtakių Žvejybos Amerikoje Autorius nugyveno ir visus 49). „Išaugau aš iš visų tų zappiškų, morrisoniškų haliucinogeninių apkvaitimų, rašymų, kas užtiško ant smegenų ir sadomazohistinių prisivertimų visa tai perklausyti ir perskaityti“ – pagalvojo Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas. Pagalvojo, ir nepaisant visko, nusipirko Upėtakių Žvejybą Amerikoje.

Ėmė skaityti. Labai teisus atrodė Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas pačiam sau. Prisiversti reikėjo (tiesa, vėliau, kai jau buvo visa kita perskaityta), ir šizofrenija tokia pat – nebent apsiplunksnavusius galinti masinti. O po to prasidėjo kelionė. Viena stovyklavietė – vienokie upėtakiai, kita – kitokie. Upėtakių Žvejybos Skaitytojas ėmė gaudytis visoje šitoje velniavoje. Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas ėmė Žvejoti Upėtakius Amerikoje. Keista.

Upėtakių Žvejybos Amerikoje Leidyklos išleista Upėtakių Žvejyba Amerikoje nėra stambus kūrinys – ir Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojui pasidarė gaila tirpte tirpstančių puslapių ir nenumaldomai artėjančio, atskriejančio, atžirgliojančio Majonezo. Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas žinojo, kad Upėtakių Žvejybos Amerikoje Autorius visą gyvenimą norėjo parašyti knygą, kuri baigtųsi žodžiu Majonezas. Upėtakių Žvejyba Amerikoje buvo išties šauni. Todėl Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytojas visai nenorėjo Majonezo.

Todėl Upėtakių Žvejybos Amerikoje Autorius dar rašo šią paskutinę pastraipėlę, kad ir ši recenzija nesibaigtų tuo žodžiu iš M raidės.
2007-07-26
 
Kita informacija
Recenzento
vertinimas:
Pavadinimas
originalo kalba:
Trout Fishing In America
Tema: Romanai
Leidykla: Kitos knygos
Leidimo vieta: Kaunas
Leidimo metai: 2007
Vertėjas (-a): Saulius Repečka
Puslapių: 160
Kodas: ISBN 978-9955-640-32-5
Daugiau informacijos »
 
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-09-26 19:00
klimbingupthewalls
originalu :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-31 18:30
Sniego mėnuo
Vis tik per dažnai kartojami tie trys žodžiai.
Ir šiaip daugiau sužinojau ne apie knygą, o apie jos skaitytoją bei autorių.
Jaučiamas autoriaus mėgavimasis šio teksto rašymu bei savimi.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-30 22:15
tecci_
nuostabi rezencija! jei pats sugalvojai tą "Upėtakių Žvejybos Amerikoje Skaitytoją", tai esi beveik tobulas;) šauni pasiutusiai!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-07-27 17:19
Proza i kas
haha :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Knygų recenzijos

Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą