Rašyk
Eilės (78151)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 2 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







ar esi kada dainavęs (-us) paukščiams? manai, jog tai ne visai normalu arba paskutinis lašas vis tiek į kelnes? suprantu. na, kiekviename gyvame organizme yra plyšys klizmai, todėl tikras džentelmenas žino kaip reikia paduoti damai ranką, išlipančiai iš rūsio su maišu bulvių, žinoma, nepamiršus nusistebėti - mergaite, jūs taip skaniai kvepiate, ką gėrėte šįryt?.. štai šioje vietoje draugystė nejučia gali peraugti į nėštumą, nes Biblija mus moko mylėti artimą savo, o kamasutra moko kaip mylėti. bet likimo ironija: Lesbos sala yra eGėjo jūroje, o gyvenimas trumpas, todėl reikia pakentėti truputį, ypač kad dėl techninių nesklandumų šviesa tunelio gale laikinai išjungta. tai ar esi kada dainavus (-ęs) paukščiams? – atsargiai: nealkoholinis alus - tai pirmas žingsnis į pripučiamą moterį, geriau formuluosiu taip: kaip manai, ar kiniečiai turi necenzūriškus hieroglifus? neužtenka vien mesti gerti, reikia dar ir blaiviai mąstyti išmokti. nori pasiginčyti? - ginčijiesi su idiotu, jis veikiausiai daro tą patį, nors įrodymų nebuvimas nėra nebuvimo įrodymas, nors ėjo ežys mišku ir baigėsi papildymas. nori kažką pasakyti, ar tik atsikosėjai?..


2010-08-05 07:53
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-09 10:50
Perskaičiau šitą "kūrybos perliuką"- o kažkas sakė, kad jis nuoširdus ir pilnas idomių minčių.....kaip šlykštu - ištisai apie tuštinimasį ir siusiojimą, alkoholį, pripučiamą moterį , lesbo salą- ir šalia "techniniai neskalndumai"- kas tai?!!! impotencija?,nestovi jau ? Visai gali būti, žinant tos atseit kūrybos kontekstą realybėje- pusantro mėnesio ištisai girtuokliavimo, du kartai išvežtas į policiją ir parašytas pareiškimas. Viena kartą prievartą teko jį išvežt i Vilnių visai girtą ir palikti autobusų stotyje. bet tiek to- ką dar galima apie tą "kūrybą"- arogancija, pigūs "zoniavi "bajeriai, nieko nuostabaus, juk tai kalėjime sedėjęs žmogysta, ir dabar vedantis savo šlykščius darbelius, pabaigai apibendrinčiau- ką tai apskritai turi bendo su kūryba, tiek formos, tiek turinio prasme, jei žmogelis per metus sugeba suregzti kelis sakinius apie tuštinimąsi- amno vertinimas toks- visška kūrybinė impotencija.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-05 21:09
BAIBA
žmonėms kažkodėl atrodo, kad paukščiai čiulba jiems.:)Moterims kartais atrodo, kad vyrai suokia joms ir tik joms:)Iš tikro jie gieda užsimerkę ir tik tik sau:)o dar neduokdie paduoda ranką, tai jau tas maišas visai nesunkus:)PŪKELIS!:)DDD
BlaiviaU mąsto dažniausiai išgėręs, nei blaivus alkoholikas...nesiginčykim, tiek to. Jau gali pajausti pavasarį,nes yra moterų, priverčiančių vyrus apsišvarinti- nusikarpyti nagus,apsiprausti, nusišveisti batus.Tuomet jau galima pradėti suokti, KAD IR PAUKŠČIAMS...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-01 16:37
pilkė_
kinai juos turi :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-17 07:40
omnia_mea
Ar kiniečiai juos turi? Juk neturime necenzūriškų raidžių (išskyrus x, q ir w). Tikriausiai nešvankios gali būti tik hierioglifų kombinacijos.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą