Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 18 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2011-10-28 01:59
JRFRA

***

cock cock cock, jummy jummy jummy...
2011-09-11 17:48
JRFRA

***

JRFRA
2011-09-09 01:19
JRFRA

RING OF FIRE

Man buvo 5 metai, o roco turbut 6, kai padegem nama. Buvo sauleta vasaros diena, kurios gerai nepamenu. Tevai mus buvo palike kaime, cernobily, pas mosiute, kaip vilkelis sakytu,kuris turetu buti zinomas is puikios istorijos apie kopengaga. Mes ten praleisdavom visas vasaras. Grizdavom smalini i plaktuku miesta, apsipraust po vasaros atostogu. Siuo atveju, brangus skaitytojas susimastytu, kur tie vakai dirbo, keliuose ar stroikese? Ir kas tas stebuklingas plaktuku miestas…  Mastau, kad butent siuo atveju, reiketu paklaust roco. Prisegu jo numeri

Tadien mes valgem blynus. Skonio tikrai nepamenu, bet kad jie buvo pridege, cia faktas, kaip musu tevelis sakytu, o jei kalbant apie tevus, tai ju kaime nebuvo , todel nebaigtus blynus, mes palikom tevu pusej, padejom juos prie lango, virs raudono telefono. Auka dievams? Nezinau.  Uzrakinom baltas duris, saltaja puse, ir musu mosiute isejo pas mosiute kaimyne.
Tuomet mes nusprendem parukyt.

Dabar turetu eiti mergaites su degtukais vaidmuo,triju zirzianciu bledziu kunai, mieli vaikuciai, plokit rankutem, uzkit, auklytes raginkit juos, kvieskit  i scena
Gaila, bet jie nepasirodys.
Pasigirsta nusivylimo bangos ir as prarandu skaitytoja.

Mes ju nesutikom, nes kaip jau sakiau, buvo sauleta vasaros diena, todel degtuku susisaudem patys. Nepamenu kas tiksliai juos turejo, as ar roco?
Cigaretes kosmosas as paemiau is baltos spinteles prie kriaukles, jos buvo skirtos xujynai, musu mosiutes pagalbininkui. Paemiau dvi, nes pirmakart rukiau. Sau ir roco.

(teskite)

Tesiu.
Tada radom puikia vieta, nezinau kas ta vieta atrado, bet ji buvo puiki sleptuve. Tai buvo tvarto galas. Istraukes cigaretes viena atidaviau roco, kita pasilikau sau, roco istrauke degtukus ir mes pradejom rukyt. Pirmojo savo cigareciu skonio as nepamenu. Atsimenu, kad rukem ilgai. Veliau supanikave, kad mosiute mus gali pamatyt, baigem rukyt. Nuorukas ismetem  prie tvartuko, i siaudu kruvele ir betliejus uzsidege.

skaitytojas galvoja, ar dievas buvo viduj, parodo mastytojo poza
Atsakau, kad jokio kudikio verksmo negirdejau, roco taip pat. Parukem ir nuejom laistyt darzu.
skaitytojas sunerimes, ar dievui viskas gerai?
Uzsidege ne is karto. Todel jei dievas ir buvo, ji  galejo isnesti anksciau. Tai galejo padaryt tik Trys Karaliai.

Is pradziu mes nepastebejom, kad ruksta siaudu kruvele, bet kai pamatem, issigandom. Bandem ja gesinti, nesiojom litrus vandens ir pamanem, kad uzgesinom.
Issigande nuejom laistyt darzu.
Laistydami darzus mes visada tikrinom ar nieko neivyko toje vietoje. Skaitytojas gali pagalvoti apie nekaltos Marijos apsireiskima.
Ir tegu.
Paeiliui begiojom prie siaudu kruveles, bet nieko ten nematem. Baige laistyt darzus as paskutini karta pasakiau roco, kad jis nueitu patikrint iki tvoros kampo, kas ten taip poksi, negi sprogimeliai? Bet sprogimeliai pokses paneveziuke pan. po 10 metu. Ejau jam is paskos ir prieje kampa, mes pamatem kaip graziai tvartas dega, puse tvarto apeme liepsnos.

Tada as pirmakart labai issigandau. Mes begom iki mosiutes kaimynes ir saukem, kad tvartas dega. Ibeges i nama matau, kaip kaimyne mosiute padeda cerka, uzsigeria kompotu ir nusivalo senas lupas.  Apie roco, tuo metu, negalvojau. Bet jauciau, kad jis salia.

--------------------------------------
Lamulka makalio isbega pati, visi gyvunai begioja kas sau, tik vargsas Sariukas, dar savo jaunystes laikais, atrodes piktas suo, lieka budoj. Jis nebega, saugo namus, tegu ilsisi jis ramybeje. Bet mire jis ne tada, o kazkokia baisia ziema, kada prisalo budoj su atsmaukta pele. Senatve? matyt.  Pries tai dar atsivede suniuku, tad toks musu sariukas buvo. Ladyboy? Tiesiog suo.

Gyvunas vofka isnesa pora paveikslu ir kelis laikrodzius. Veliau jis paprasys laikrodzio uz pagalba, bet jo negaus. Supykes blaskysis po stadiona ir bandys padegti  atstatyta tvartuka ,naudojant cobra.
Kitas gyvunas isnese duju baliona, jei neklystu tai buvo jonukas. Veliau atvaziavo gaisrininkai ir gaisras pasibaige.
Pyst ir viskas. Mirtina tyla po to, kosmosas


skiriu roco alu
2011-09-01 03:50
JRFRA

blood runs

Siandien parukiau, o veliau rpk pralose. Atsiraitojes rankoves saukiau, auksciau nosis, vyruciai, musk ta maza gnoju, musk ta jobana kurva..RPK!
Atsikeles ryte pasikau. Diena atrode nuostabi.
Ejau i darba ir buvau laimingas, keistos mintys lindo man i galva. Galvojau, kaip man gera tureti toki darba, koks kolektyvas puikus ten dirba, kokia ten geroji zinia atsiranda, kai izengi i darboviete.E V A N G E L I J A tiesiog.
Galvojau ir apie sapna. Sapnavau musu teveli, kuris didelio koncerto metu, taip isijaucia i daina, kad pamirsta visus jo klausancius vaikus.mes visi jam linksime, susizavime iskart.susunku, kad turbut tai musu edikas is pop sou ir sale pasiutusiai ploja. tada prasideda specialus efektai ir tevelio skruostas ima svilti.
-uzsidege, kazkas atsidusta saleje. Bet Tevelis stiprus, dainuoja toliau, tik uzmerkia akis kaip vanga. ikisa ranka i klyna ir istraukia dideli bybi, tarsi sekit, imkit mane ir pavarykit broliai ir seserys.. tada prasibundu. kokia dvasia, kai pagalvoji, Mazvydas.
Izenges iskart pasilabinu su otu. Nors jam laisvadienis, jis visvien ateina, matyt negali be darbo, stovi mesos skyriuj kaip pianistas, lengvai pirsciukai begioja nukainuotu pakuociu lentynoj, lyg jis butu zydas ir skambintu pianinu vokieciu kareiviui, pyst ir pauze. Va kaip grazu.
Izenges i stora, saukiu fraze 53 combies guys -we did. 53 combies girdziu aidint.nusisypsau.galvoju, kad musu tevelis turetu buti patenkintas puikiu kolektyviniu sutarimu.nors tevelis visada nelaimingas. As jo nesmerkiu, jis bosas, akylai stebi mus savo rudaja akim, nenuolaidziauja.kartais net paburnoja greitai iskrides i stora. Patampo kelis combius, pasako kazkam kad jei tu mane pamatai, tai nestovek, o dirbk, dirbk, ko stovi. Siandien taip pat, jei kas teveliui nepatiks, jis tau pasakys, pagrumos pirsteliu kaip feja, liksi ir parites, ir papises meska.
-Kokio bybio jus cia tryse dirbat, klausia tevelis.
- I don’t know, eina vienbalsiai.pakraipo tevelis galva, iseina is storo, uzsidaro savo kabinete, ipisa kokoshos, nesirodo. Vadinas supyko.
Tada visi bunam itampoj, nes nezinia ka tevelis sugalvos. As jaudinuosi taip pat.
Negaliu dirbti, todel einu i breika.uzkaiciu vandens ir laukiu arbatos. Pasirodo tevelis. Pirstai dreba verciant diagnoze:nepakaltinamas.tevelis priseda salia, ir as suakmeneju, skaitau istorija, kuri parasyta taip: A man who could not marry off his ugly daughter visited Rabbi Shimmel of Cracow. “My heart is heavy,” he told the Rev, “because God has given me an ugly daughter.”
“How ugly?” the Seer asked.
“If she were lying on a plate with a herring, you wouldn’t be able to tell the difference.”
The Seer of Cracow thought for a long time and finally asked, “What kind of herring?”
The man, taken aback by the query, thought quickly and said, “Er—Bismarck.”
“Too bad,” the Rabbi said. “If it was Maatjes, she’d have a better chance.”

Here is a tale that illustrates the tragedy of transient qualities such as beauty. Does the girl actually resemble a herring? Why not? Have you seen some of the things walking around these days, particularly at resort areas? And even if she does, are not all creatures beautiful in God’s eyes? Perhaps, but if a girl looks more at home in a jar of wine sauce than in an evening gown she’s got big problems. Oddly enough, Rabbi Shimmers own wife was said to resemble a squid, but this was only in the face, and she more than made up for it by her hacking cough— the point of which escapes me.

Juokiuosi, bet tevelis nesupranta, paziuri perkreiptu snukiu, dingsta. Matyt pagalvoja Not 100 percent, problem in a brain, braiiiiin..tadien tevelis atleidzia tris saunius darbuotojus, manes tarp ju nera, matysim kas bus ryt

*skiriu roco alu
2011-08-26 02:00
JRFRA

***

wake up and fuck
2011-05-26 00:54
JRFRA

hahaha

taurage plaktuku miestas.. pyst i galva ir gavai
2011-05-23 11:11
JRFRA

chiery

rumeni rumeni,
tvoj papa
bez glaza
2011-05-19 01:19
JRFRA

***

sveika, liepa
2011-05-07 01:38
JRFRA

***

labai blogas BLOGAS
2011-04-10 17:43
JRFRA

Polish hero wanted

Pasakojimas prasidetu fraze, ‘ateina mijagis i savo buvusi darba karate berniuko judesiu pamokyt…’*
Jauciuosi apsipises. Toks ir esu. “Im a ninja, yo my life is like a videogame”

Pasakiau bobutei, kad ji eitu pisti, tai pasakiau lenkiskai zinoma. Tada viskas ir prasidejo. Sukilo daugiau lenku, turbut ivyko didysis lenku sukilimas, xuj znajit. Bobute nenusiramino, todel susukau, kad priciauptu snuki ir netrukdytu dirbti, zinoma tai buvo ir vel lenkiskai, nes ji anglu kalbos nesupranta. Pagalvojau, ji turetu buti laiminga, kad isvis su ja sneku lenkiskai, bet pagal ja, no respek, kaip ji sako. Gnyda tu lenkiska, jei esi sena tai ir sedek ant socialo, susukau ir isejau i breika.
Grizes pamaciau draugiuka 25, kuris norejo su manim pakalbet, mosavo ranka, kaip motina pries kara balta nosine, bet beda buvo, kad as su juo nekalbu puse metu. Taip ir nepakalbejom. Bobutes nebuvo, todel dirbau ramiai. Bet kaip sakoma tyla pries audra – silence is violent. baigiant darba nuejau i stora pailset, grizo bobute, apziurejo kur esu ir dingo.  Xuj staboi pagalvojau. Kylant iki kantyno, isgirdau zodzius va vava cia jis, cia.. vos ne laikykit ji, bet jis paspruko.
Uzsidejes striuke, nulipau apsipirkt, sukosi galva. Pasiemiau vaistus, atsistojau i eile, kai staiga is bybis zino kur isniro tos bobutes sugyventinis, pavadinkim ji mijagiu. Niekuo nesismulkindamas jis ejo prie reikalo. Pasakiau, kad jis manes palauktu lauke, sumokejau uz vaistus, palinkejau geros dienos kasininkei nuo kurios pagal uri jam visalaik pasistoja.
issitraukiau raktus ir isejau i lauka. Dialogo pradzia butu..
‘U know what spierdalai means?’
so?
‘U know is very bad bad word?’
So what?
Pasakiau, kad jis svaisto mano asmenini laika. Mijagis prarado savikontrole, nuskambejo fraze Im gonna fight you and that’s it ya, and that’s it ya… susinervinau. atsakiau, kad jei tu tai padarysi, as isspardysiu tau subine and that’s it ya

Eidamas namo galvojau, kokio bybio jis man grasino? Turbut meile.. matyt bobute papala na palki ta vakara


*roco alu


1 2 3 4
[iš viso: 38]
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą