Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kas sugalvojo rašyk.lt susieti su facebook.com? Ar tai buvo būtina? Pasakysiu kitais žodžiais. Ar būtina vertingą ir brangų pelėsinį sūrį vynioti į McDonald's popiergalį, klykiantį neskoningomis spalvomis? Arba dar kitaip. Ar reikėjo prasmingą, gilų eilėraštį parašyti neoniniu ryškiai salotiniu markeriu?

Ir pagaliau be metaforų: ar bent žinote, kad tas facebook.com yra liga, kuri plinta šviesos greičiu ir kuri gali padaryti žalos (šiame tinklapyje susipažįsta pedofilai, vagys ieško potencialių aukų, kurios nesidrovi skelbti, kada išvyksta su visa šeima atostogų į užsienį (ir palieka namus tuščius (o tokių TIKRAI yra)), darbdaviai stebi, kokią "popamokinę" veklą veda jų darbuotojai (girtų vakarėlių fotografijos ir kt.)).

Manau, kad po eilėraščiais atsiradęs: man patinka (arba kaip pas mane "mi piace", nes mokausi italų) visiškai sudarko ramią, vientisą, nepigią rašyk.lt erdvę. 

Nežinau, ar ilgai benorėsiu šio sūrio...


2010-07-02 07:51
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-07-06 00:03
kuss
Nepataisomas romantikai, nueini i nustatymai, ten eini i pagalbos centra. ten ivedi klausima "How do I permanently delete my account?" ir ten seki nuoroda, kurios pagalba gali istrinti savo vartotoja
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-07-05 20:22
Nepataisomas romantikas
Tai kaip šypsenėlės rašyke neįvestos, bo tipo sieja su pigias šunsaičiais, o va facebookas tai jau ne šunsaitis tipo? Aš tai ten užsireginau ir dabar nebežinau kaip pabėgti. Gal kas žinot, ar įmanoma iš ten pabėgti, t.y. išsitrinti? Jei kas tai thanks.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-07-03 17:50
Apsigalvojau
Na, del ligos - tik is dalies galima sutikt. Tai is dalies gera liga. :) FB turi puikiu pliusu, tik apie juos sikart neuzsiveskim.

Bet FB netikslinga net lygint su rasyk.lt ar kitom kurybinem svetainem - sios erdves is esmes turi skirtinga paskirti.

O stai rasyk'o webas (tik taip telieka manyt) mano, jog tokiu suplakimu neleidzia rasyk'ui atsilikt nuo laikmecio ir sulieja "susitikimo vietas" i viena... Ir sitaip is esmes KEICIA rasyk'o paskirti, o tai bjauri tendencija, vercianti baimintis del tolesniu "moderniu patobulinimu".
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-07-02 08:06
Netipiškas Individas
Šauniai, šauniai.
Aš irgi nesupratau to viso rašyk'o atsiradimo snukiaknygėje..
Įvertinkite komentarą:
Geras (5) Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą