Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kaip suprasti klimb, aš sumokėjau, kad atverti balsavimą, o ten rodo, kad administratorius balsavo vienetu, bet jis nematomas? Tokia lygybė? Kam tada tas atvėrimas, jeigu vistiek nematai, kas kaip balsavo, jeigu kažkoks administratorius gali likti nematomas?


2020-07-11 14:49
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2020-07-11 15:18
klimbingupthewalls
Vis tiek rašoma atskirai.
Bendratis nedera su kad.
Kreipinys skiriamas kableliais iš abiejų pusių.
Vertino ne administratorius, o administratorius arba kritikas. Šiuo atveju kritikas.
Lygybės nėra, nebuvo ir nebus.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2020-07-11 15:16
klimbingupthewalls
Labas. Suprantu pasipiktinimą, bet taip buvo visada, kad rodomi tik tie balsai, kurie nepasislėpę. O pasislėpti galima už taškus ir ta „paslauga“ vadinasi „Nematomi balsai“. Jos aprašymas: „Nenorite, kad visi galėtų matyti tai, kaip Jūs balsuojate? Ši paslauga skirta Jums. Mokamas yra tik šios paslaugos įjungimas. Ji galioja neribotą laiką. Kaina: 200 taškų.“
Ji atsirado dėl to, kad kai kurie labai kerštavo, aš Tau Tu man principu. Taigi kai kurie norėjo likti nematomi su savo vertinimais. Jeigu manęs klausi, ta aš ta funkcija nesinaudoju. Ir ne aš jas sugalvojau. Moku tik paaiškinti, kodėl veikia taip, o ne kitaip. Sutinku, kad reiktų pakoreguoti aprašymą tos atvėrimo paslaugos, ir papildyti sakinį „Deja, bet detali balsavimo ataskaita yra užrakinta. Po to kai atrakinsite galima bus stebėti kas ir kaip balsuoja (balsavo) už pasirinktą įrašą. Šią informaciją matys visi.“ fraze, kad išskyrus tuos balus, kurie skirti pasislėpus kaip „Nematomi balsai“.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą