Rašyk
Eilės (78170)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 18 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Galima, žinoma, pasakyti ir atvirkščiai. Bet kas iš to? Ir viena frazė,  ir atvirkštinė tėra tuščias garsas, pretenzinga deklaracija be įrodymų ir plius dar avansu pasmerkianti su ja nesutinkantį. Jei tu maždaug nepritari, tai esi asilas.
Tarkim, paklauskime ispano, ar jis nemyli Ispanijos? Natūralu, kad jis atsakys, jog myli ją. Arba rusas pasakys, kad myli Rusiją, o japonas myli Japoniją. Jei visi jie pasakytų priešingai, būtų kažkaip nenatūralu, niekšiška. Tai kodėl lietuvis turėtų būti kitoks ir kodėl jam išvis reikėtų užduoti tokį durną klausimą? Nebent paklausėjas turi tikslą kažkaip pažeminti savo tautiečius pirma pareikšdamas, kad štai aš tikrai myliu Lietuvą, o paskui provokatoriškai paklausdamas, ar mylit, girdi, ir jūs? O gal jūs kokie iškrypėliai, nemylit savo tėvynės, aš taip ir galvojau, kad tik aš vienas esu geras ir vienas myliu savo šalį. Ech, jūs, niekšai, tikri svoločiai.
Aš tikrai nemyliu Lietuvos, ir ką? Ką jūs man padarysit? Ir aš neklausiu, ar jūs jos nemylit, man nusispjaut, aš rūpinuosi savo reikalais ir nefetišuoju savo  jausmų.


2010-05-04 23:52
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-09-11 12:46
driezas
deklaruoti ką myli, galima tik konkrečiam asmeniui ar objektui kurš myli.

tą galima sakyti merginai, mamai, tėvui šuniui ir pan.

kaip aš galiu pasakyt Lietuvai, kad ją myliu?

darbais galiu ją aukštint šlovint garbint.

o rėkt tai masėms, kur kiekvienas išperzdantis mano, kad būtent jis yra Lietuva, lietuvos bamba ir ašis,  - visiška nesamonė.

bet ir Marijošius norėjo būti pašlovinta Lietuva, todėl ir užsiklijavo sau "mylėtojo" etikietką. tik nežinia ant kurios vietos...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-29 13:56
Artur Wilkat
Senai tai buvo, bet syki mus sustabdė muitininkė Lazdijuose. Pamačiusi vokiškus pasus, pradėjo prikaišioti, kad Lietuvą išduodam ir jos nemylim. Teko iškiš savo pagiringą, snukį, ir atsakyti: - Ponia, jūs neteisi, iš ten - mes Lietuvą labai mylim:(
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-07-19 14:23
forehater
Ai, nesakyk Svoločiau. Aš va irgi ant tėvynės variau variau, o dbr Kipre sėdžiu, tai meldžiuosi Perkūnui, kad tik vėjas į turbinas greičiau pustų, kai skrisiu Lietuvon. Dirbu tenai radio djumi :) Pasiilgau Lietuvos ir tavo Svoločiškos rashliavos ;)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą