Rašyk
Eilės (78182)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (74)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




moliniuotos rankovės
moliniuotos rankovės
autoriaus id: 42444
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2011-04-18 20:34
Rašykas nuo: 2010-08-04 17:28
Paliko komentarų: 103
Mėgstamiausiuose: 2
 
Kadangi dabar labai karštas klimatas ir lauke ir Rašykuose, aš nusprendžiau išsiaiškinti kodėl jis jau toks karštas .

Visi suprantame, kad orus labai daug kas lemia, bet labiausiai- mes patys.
Visai kaip ir čia. Kiekvienas iš mūsų gali gerai rašyti, tik savoje skiltyje arba savu stiliumi, arba, dar galima gerai rašyti savom akim . Tačiau pastarasis variantas yra pats beprasmiškiausias. Kaip žinom, taip pat pastarasis dabar yra mėginamas iškraustyti iš Rašykų. Pasvarstykime, tai yra gerai?Blogai?

Sako, kad reikia kelti svetainės reitingus, o ar kas nors pamąsto apie tuos, kurie rašo dėl  savęs,ar sau? Gal būt kažkas sakys: na čia vieša svetainė, ir jeigu jau publikuoji kūrinį, tai būk pasiruošęs viešai kritikai". Bet manau, kad čia yra ir tokių rašykų, kurie trokšta, kad jų kūrinius matytų ne visi, o tik draugiški , mandagūs bei kompetentingi rašykiečiai . Žinoma, aš noriu išgirsti įvairių nuomonių, o kas to nenori? Bet, kaip mūsų tėveliai, proseneliai arba mokytojai mėgo sakyti: "viskam yra saikas !".
Taigi, štai keblus klausimas: ar verta viešai publikuoti savo kūrybą Rašykuose? Sakau : TAIP ! Išsigandote kritikos? O ko norėjote? Liaupsių?
Juk tai, kritika, skirta pamokymui, kad kritikuojamas ar komentuojamas darbas pataptų geresniu,kokybiškesniu, o jo autorius taptų labiau išprusęs šioje srityje. Visgi, tikiuosi, kad tai ir yra toks tikslas.

Bet ką man bepasakoti, juk reikia klausti Rašykų moderatorių- viršininkų . Jie, kaip Dievą myliu, viską mato, viską žino. Jie yra didžiausi teisėjai šiame teisme. Juk tai teismas, yra visa publika .

O gal aš klystu, gal čia paprasčiausiai visi nori draugiškai vieni kitus pakomentuoti? Bet juk ne žmones vertiname, o jų darbus ! Juk į tai ir turi būti atsižvelgta.

O mes nežinome, ką gi už mūsų akių kalba teisėjai , ir nesužinosime, nebent ( be asmeniško įniršio, tik su nepasitenkinimu lūpose) kas nors sugalvotų tai paviešinti, beje, turiu pridurti, visai be reikalo. Kodėl? Nes niekas to nesugebės pakeisti: nei draugystė, nei superinė , bet su laiku pelnyta įtaka.

Taigi, mielieji, gal nebauskime savęs ir tų ir taip jau smarkiai vargstančių teisėjų , palengvinkime jų dalią ir tiesiog nustokime išsidirbinėti. Okey ?
Jeigu matote, arba kas nors iš vyresniųjų Jums pasakė, kad "geriau jau išsitrink", arba "būsi užblokuotas", arba dar kaip nors... tai tiesiog taip ir padarykite, o ne maištaukite ir DNR'e viešai publikuokite jų asmenines žinutes.

Pagarbiai, už visas teises aš tikrai einu, bet būkime protingi ir nekelkime trečio Pasaulinio karo.
:)      ***2010 m.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
velnioniskai numiriau pragaro danguje.