Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 38 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kadangi dabar labai karštas klimatas ir lauke ir Rašykuose, aš nusprendžiau išsiaiškinti kodėl jis jau toks karštas .

Visi suprantame, kad orus labai daug kas lemia, bet labiausiai- mes patys.
Visai kaip ir čia. Kiekvienas iš mūsų gali gerai rašyti, tik savoje skiltyje arba savu stiliumi, arba, dar galima gerai rašyti savom akim . Tačiau pastarasis variantas yra pats beprasmiškiausias. Kaip žinom, taip pat pastarasis dabar yra mėginamas iškraustyti iš Rašykų. Pasvarstykime, tai yra gerai?Blogai?

Sako, kad reikia kelti svetainės reitingus, o ar kas nors pamąsto apie tuos, kurie rašo dėl  savęs,ar sau? Gal būt kažkas sakys: na čia vieša svetainė, ir jeigu jau publikuoji kūrinį, tai būk pasiruošęs viešai kritikai". Bet manau, kad čia yra ir tokių rašykų, kurie trokšta, kad jų kūrinius matytų ne visi, o tik draugiški , mandagūs bei kompetentingi rašykiečiai . Žinoma, aš noriu išgirsti įvairių nuomonių, o kas to nenori? Bet, kaip mūsų tėveliai, proseneliai arba mokytojai mėgo sakyti: "viskam yra saikas !".
Taigi, štai keblus klausimas: ar verta viešai publikuoti savo kūrybą Rašykuose? Sakau : TAIP ! Išsigandote kritikos? O ko norėjote? Liaupsių?
Juk tai, kritika, skirta pamokymui, kad kritikuojamas ar komentuojamas darbas pataptų geresniu,kokybiškesniu, o jo autorius taptų labiau išprusęs šioje srityje. Visgi, tikiuosi, kad tai ir yra toks tikslas.

Bet ką man bepasakoti, juk reikia klausti Rašykų moderatorių- viršininkų . Jie, kaip Dievą myliu, viską mato, viską žino. Jie yra didžiausi teisėjai šiame teisme. Juk tai teismas, yra visa publika .

O gal aš klystu, gal čia paprasčiausiai visi nori draugiškai vieni kitus pakomentuoti? Bet juk ne žmones vertiname, o jų darbus ! Juk į tai ir turi būti atsižvelgta.

O mes nežinome, ką gi už mūsų akių kalba teisėjai , ir nesužinosime, nebent ( be asmeniško įniršio, tik su nepasitenkinimu lūpose) kas nors sugalvotų tai paviešinti, beje, turiu pridurti, visai be reikalo. Kodėl? Nes niekas to nesugebės pakeisti: nei draugystė, nei superinė , bet su laiku pelnyta įtaka.

Taigi, mielieji, gal nebauskime savęs ir tų ir taip jau smarkiai vargstančių teisėjų , palengvinkime jų dalią ir tiesiog nustokime išsidirbinėti. Okey ?
Jeigu matote, arba kas nors iš vyresniųjų Jums pasakė, kad "geriau jau išsitrink", arba "būsi užblokuotas", arba dar kaip nors... tai tiesiog taip ir padarykite, o ne maištaukite ir DNR'e viešai publikuokite jų asmenines žinutes.

Pagarbiai, už visas teises aš tikrai einu, bet būkime protingi ir nekelkime trečio Pasaulinio karo.
:)      ***2010 m.


2011-04-18 20:41
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-19 00:45
OksimO
nekelkime trečio Pasaulinio karo, ok 
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą