Rašyk
Eilės (78142)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Eini sau (Kaip sekasi?), žolę mindžiodamas, tos krypties link. Pučia pūteklis pro apatinę rankovės dalį ir pro visas kitos rankovės dalis... Masturbacija. Savęs pritaikymas sau. Savęs patenkinimas... Gera. Įdomus skirtumas – pasislėpęs ir jau TO nejausdamas vis dėlto jautiesi sausas. Duok į snukį. Tam, kuris mažosios Pilies neatitvėrė nuo Salotų vieneto ir gretimų apylinkių, daržovių, Antžeminių kištukų, dviejų įterptinių skysčių, ir šiaip tuščių, šūnų šūdų pilnų laukų.

Trys žodžiai. Čia Izraelio parlamentas. Dar... Kokia tu graži. Na dar pabandyk... 3+3 “Ir traukinukas nuvažiavo” + “tiū tiū tiū”. Sako antrieji trys yra kažkas.

Aš jau ne toks pat. Aš juk ne krutinu krūties krūtinės link. Juk tik einu sau (kaip sekasi?).

Primenu. Skylė, joj kava su sviestuota grietinėle. Sviestas mane ryt ryte išgimdys. Tuščias kotas. Beviltiška žodžių painiava. Mintys, kurios dažnai nemoka pasakyti tu esi katinas “in Russia”. O sako, kad esu kotas... Grėblio, kastuvo, lopetėlės, meškerės, stovo, kirvio, plaktuko, koto, nekoto, Vilko – “Napalauk’o”, cigaretės, žodžio, medžio, šakių, šalčio, vėjo, turbano, kupranugario, pempės, žmogaus. Žodžiu pritipenau 18 ir dar pritipensiu.

O ar žinote, kad ... jei turime dviejų stiklų langą, tai, prieš jį pastatę kažkokį daktą, agregatą, plytą, kavą, arbatą, pypkę, cigaretę, kėdę bei “KĄNORS”, jame galime matyti to pačio daikto tris atspindžius. Taigi ... “ūit ūit ūit” “ūit ūit ūit” “ūit ūit ūit”.... ai dar vienas realus “tiū tiū tiū”.

Bobulytė turėjo katę vardu PIOS. Ir gyveno sau ilgai ir nuobodžiai. Žmonės sako, kad jos šuo atrodydavo kaip katė.

Baimė. Mirtis. Vienatvė. Tai apibūdina discipliną arba isteriją, arba mirtį, arba baimę, arba raides: a, b, ė, i, m, r, s, t; na arba dar ką nors ko žmonės bijo arba nebijo bet dėl to miršta arba nemiršta, o tiesiog šiaip šie žodžiai jiem tai primena ... (tuščiai) Matematika.

Duos Dievas išlaikysiu, neduos neišlaikysiu. Na ir pabandyk save uždusinti belaikydamas tokį svorį: sąžinę, plytą, nuodėmes, pyktį, virvę, gėrį, neapykantą, grandinę, o svarbiausia kitų tau suteiktą gėrį, paramą, viltis. Na žinai ką? Eik tu šikt. Ir dar koks aš esma egoistas. Aš noriu sau. Visko. Kas gera ir kas bloga. Nes noriu SAU patirties “cveką” įkalt į širdį. Ir šiaip aš kaip idiotiško idealizmo egoistas noriu žmogaus. O tu matei kada tokį egoistą? Kas nors užsimanė turėti žmogų? O aš noriu.  Tame yra abejonių, nes jei turėčiau žmogų tai ir mane kažkas turėtų. O čia partnerystė, o ne biznis. Nors kiekvieną partnerystę galima paverst verslu.

_________________________________________________________
VERSLO PLANAS:

Perku vieną žmogų/Pasiimu vieną žmogų/Pagrobiu vieną žmogų/Gaunu vieną žmogų.
Žmogus priklauso man.
Derybos.
Aš priklausau žmogui.
Paperku vieną žmogų.
Žmogus priklauso man, o aš niekam.
Mirštu.
Žmogus lieka vienas. [bet priklauso man]
Miršta žmogus.
Žmogus lieka nulis. [bet priklauso man]

In conclusion: Investicija amžiams.
_________________________________________________________
 
Banaliai?

Noriu TO, kas mane liestų, kas mane globotų, kas manimi rūpintusi, kas mane paguostų, kas mane paremtų, kas mane suprastų, kad aš galėčiau rūpintis, kad galėčiau suprasti, kad galėčiau daryti daug daugiau negu TA daro man. Čia žlunga egoizmas [bet neišnyksta]. Taip, aš toks, bet ne Toks. Aš negaliu būt pilkamasio pilkadalis, negaliu būt STEREO {laikų} tipas. Negaliu kelintinis eilėj. Aš negaliu būt “apkalbų, labiau nei mirties bijau”. Aš esu aš, o ne Toks.

Mirti?
OK. Duok tik kuo šūdus iš burnos, ausų, šnervių išsrėbti... ir žiūrėk, kad ne primėžtum atgal kol valysiuos. Ai, kažko reikia, kad galvą suminkštintų.



P. s. Gyveno pily bobulytė matematikė. Augino salotas ir kitokias daržoves. Priaugino visą pilį, o pilis išsipūtė, išaugo. Vieną dieną bobulytė ir sako: “Kokia tu graži! Čia reiktų įsteigt Izraelio parlamentą”. Bet atvažiavo kartą Šuva PIOS’as sukandęs mirštantį kotą ir sako bobulytei: “Turiu tau verslo planą, apie mirtį, baimę, sušiktą egoizmą. Tai yra geras verslo planas, investicija amžiams. Net žmogų gausi”. Matematikė [toks jos vardas] atsakė: ”Gerai, aš važiuoju ieškot žydų naujam izraelio parlamentui, otu čia pasilik ir vykdyk verslo planą”. Bobulytė nušlubčiavo [“ūit ūit ūit”] iki traukinio, įlipo “Ir traukinukas nuvažiavo”. Visi mirė. Kaltas cunamis. Tokia nestereotipinė bangelė, kuri pasirūpino visais. Nepaskendo. Užmušė lavonai – laiveliai. Žlugo idėja. Žlugo Izraelio parlamentas.
2006-03-08 22:48
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 11 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2006-04-26 19:30
klimbingupthewalls
kabina
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-10 22:57
Darius 30
Sąmonės srauto išrašas, apkapstytas metaforom. Dvelkia vienatve ir pykčiu. Kartais tie du dalykai gali tapti varomuoju varikliu ir sutelkti jėgas, o kartais atvirkščiai - gramzdinti, stumti į pražūtį. Svarbiausia - laiku susivokti.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-10 10:40
antanelis
man kaip visada tokie labiausiai kabina.
4.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-09 19:21
Ogio
Kartais norisi  steiko vientisumo, kartais mišrainės. Vertinčiau ne kaip galutinį patiekalą suvartojimui, greičiau kaip produktų rinkinį "pasidaryk pats". O produktų čia netūko :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-08 23:01
Cano
kažkoks kratinys... taip savotiškai, bet kažkas užkabina, galvoj dažnai būna panašus kratinys... visas gyvenimas toks chaosas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą