Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







I (XI).
Nedarbingumo lapelio labai nenorėjau, nemėgau be prasmės tysoti lovoje, todėl skubinausi į darbą. Pakeliui kaip visada patekau į kamštį. Nervinausi, kad galiu pavėluoti. Prie šoninio įėjimo į vyriausybės pastatą stovėjo būrelis žmonių.
„Žurnalistai – šmėstelėjo mintis, – jų visur pilna kaip grobį užuodusių hienų“.
Kai įvažiavau į aikštelę, jie apspito mano mašiną. Kol išsiropščiau ir išsiėmiau daiktus, įkyriai bruko mikrofonus ir klausinėjo absurdiškų dalykų. Spėjau nugirsti: Ar dažnai organizuojate vakarėlius? Ar tikitės laimėti rinkimus?
Sunkiai tvardydamasis tylėjau. Užtektų prasižioti ir iš to būtų sukurpta nauja sensacija.
Jie sekė mane iki budinčiojo, kuris įkyruolių būrį sulaikė ir paprašė netrukdyti darbo dienos. Lengviau atsikvėpiau tik uždaręs kabineto duris.

Į darbo pabaigą paskambino ministras ir paprašė, kad važiuočiau į Briuselį išsiaiškinti visokiausių smulkmenų, atsiradusių derinant dokumentus.
2004-03-22 19:15
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 10 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2004-03-25 09:37
lyra
per trumpos tos ištraukos... nemanot?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2004-03-22 23:44
unknown artist
Psiprošam, bet ką Jūs šia ištrauka norite mums pasakyti? Ar tai kartais nereiškia "Nusipirkite mano romaną ir paskaitykite, kad vyko toliau su tais žurnalistais." O gal jūs manote, kad tai yra kažkokią vertę turinti miniatiūra(ištrauka, kuri gali egzistuoti be viso kūrinio)? Šiaip iš tokios ištraukos galiu susidaryti nuomonę, kad tas kažkoks "Neužmirštuolių šauksmas" tikrai bus neišgirstas, o jei ir išgirstas, tai greitai pamirštas. Atsiprašau už karčią kritiką, bet atrodo niekas daugiau jums nedrįsta to sakyti.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2004-03-22 21:26
Nyarlathotep
"Nemėgau be prasmės tysoti lovoje" nuskambėjo kaip pasigyrimas. Galbūt reiktų pakeisti į
nenorėjau tysoti lovoje ir nieko neveikti" - t.y. atskleisti per elgesį ir akimirkos nuotaikas, o ne savianalizę  charakterį. absurdiški - neturintys pagrindo, etc. Labiau tiktų žodis provokuojančių (mano nuomone).
Sakyčiau labai nedaug naujo sužinome šioje dalyje. Dauguma faktų, išskyrus susitikimą su žurnalistais, skaitytojas jau žino iš ankstesnės dalies. Dalis apima darbo dieną, iš kurios aprašomos  keliasdešimt pirmų ir kelios paskutinių akimirkų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą