Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 20 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ar tu kilęs iš ten? Atrodai kaip  varganas ruduo. Tu mindai pūvančius lapus, raitaisi balose, geri šlykščiai liūdną vandenį. Tu be pasakotojo, be istorijos, be veido, be pagrindinės minties. Aš jaučiu tave, aš gyvenu tavim kiekvieną kartą kai mirštu. Vakar tu žiūrėjai į mane iš veidrodžio prieš kurį kariausi. Norėjau matyt kaip iš manęs, jau seniai susikrovusi lagaminus, išeina gyvybė. Bet vietoj dailaus, mėlynuojančio veido išvydau stovintį tave. Kambary buvo šalta, nes šis kambarys neturėjo sienų – lubų tuo labiau. Bet tai buvo mano vieta. Mano vienintelė. Ten stovėjo mano spinta, mano stalas ir veidrody turėjau matyt save. Pavargau nuo tavo plonų, tirpstančių pirštų, kurie vis grodavo mano balso stygom arba glostydavo kūną. Taip, meilės aš troškau labiau nei pažadėtosios žemės. Bet tavo meilė buvo apgailėtina, ji apsiribojo tik gailesčiu ir tom graudžiom akim. Apverkdavai mano žaizdas - viskas degdavo, klykdavau iš skausmo. Kartais verkdavai net tada, kai mano oda būdavo pamiršusi, ką reiškia kai laikas rėžia gilias vertikalias linijas.
Mes sėdėdavom ant sofos, tu kalbėdavai apie darbą ir ką pirkai parduotuvėje. Aš linkčiodavau galva ir bandydavau sukaupt visas jėgas, kad neužmigčiau. Iki dabar patinka tavęs klausyt, bet suprantu, kad su kiekviena diena daros vis nuobodžiau, nes aš keičiuosi. Kodėl? -nežinau.
Mylėdavomės tik per pilnatis, nes to norėjau aš. Tada seksas nebūdavo komercinis, bjaurus, greitas, iracionalus ir šaltas. Man patikdavo nuo tavęs sklindantis rūkas ir kiaurai tavo kūnu krintantys mėnulio spinduliai. Kartais tavo žvilgsnis mane gąsdindavo. Atrodydavo, jog žiūri į mane, bet matai tik tai, ką nori matyt. Tomis akimirkomis būdavo liūdna ir aš pasiduodavau. Atsiklaupdavau ir iškeldavau rankas į viršų.
Tavo veidą aš užmiršau, nes tu daugiau nei žmogus, daugiau nei nosis, lūpos, akys. Daugiau nei jausmas. Aš net nežinau kas tu, nes dar nesutikau tavęs.
2023-06-04 10:11
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2023-06-08 01:59
Bzz
Bzz
<3
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2023-06-06 01:19
Ponas_Vanagas
Čia rimta. Atgimt per mirtį. Popiežiai pavydi kapuose
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2023-06-05 18:21
AlioKLausom
tik tu...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2023-06-04 11:09
Kaimo japis
Aš, ąš. Tu, tu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą