Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







kai saulė nušvinta.. šviežios mintys...
  ????Gyvenime sužinojau šiandien, nu gal vakar, ar Ankčiau, kad draugai, kurie tikrai nori būti su tavimi, stengsis likti šalia tavęs be jokių pasiteisinimų .
Kad ir kaip skaudu augti atskirai nuo žmonių, kurie kadaise buvo jums svarbūs, dienos pabaigoje yra tikrai svarbu branginti žmones, kurie pasirinko būti šalia tavęs .
Svarbu rūpintis žmonėmis, kurie jums parodo visą gyvenimą trunkančią draugystę.  Nes draugai, kurie jus vertina, visada ras būdą susisiekti su tavimi.

????Jie niekada nepagalvos apie tave kaip lipantį per galvas tomis dienomis, kai tau reikia tiesiog žmogaus, su kuriuo galėtum pasikalbėti.  Jie visada bus šalia taves, kad ir kaip būtų sunku, tuo pačiu būdu, kaip atsidurti ar susisiekti su tavimi.

????Žiūrėk, tikra draugystė, hmm draugystė..., kuri turi tęstis visą gyvenimą, visada bus stipri, nepaisant atstumo ar aplinkybių.  Tai tokia draugystė, kuri lieka tavo širdyje, tokia, kurios niekada negalima ištrinti, negalima.  Tai visada bus antrieji tavo  namai, į kuriuos bėgsi, kai Tau labai reikalingas bus saugumo ir žinomumo jausmas.  Tai niekada neatšals bent manau.  Tai niekada netaps keista.

????Tokią draugystę norima praleisti su žmonėmis, kurie nieko nuo tavęs neslėps, nes pasitikite vienas kitu, pažįstate, mylite.  Gali pasakyti jiems bet kokio tipo problemas, kurias turite, ir jie niekada jūsų neteis, niekada nepasakys, kad esate pernelyg emocingi.
Tačiau tokią draugystę nėra lengva išlaikyti amžinai.. It True.. .  Tam reikia daug pastangų ir pasiaukojimo.  Tai sukels iššūkį tavo supratimui, tavo kantrybei ir užuojautai.  Kartais tave supykins, nuliūdins ir įskaudins, ar nenorėsi matytis.  Bet tai taip pat privers jus juoktis, taip pat pripildys džiaugsmo širdį.  Tai privers tave būti dėkingu.

???? Prašau, vertink žmones, kurie priverčia tave jaustis taip, tarsi jūs visada priklausytumėte draugui/ei.  Laikykite juos prie širdies.  Nes draugai, verčiantys jus pasijusti visaverčiais ir padaryti jūsų pasaulį geresniu, yra tie, kuriuos verta pasilikti amžinai šalia. ????
2021-06-05 14:28
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2021-07-27 12:42
kava su Jurga
Ačiū už atvirus pamąstymus.
Draugystė yra procesas, auginamas dviejų žmonių, be keliamų sąlygų ar prievolių-kas tikra kas ne. Jei kito nėra šalia tuo metu, kai tau atrodo žūt būt reikia, tai galbūt to kito pasiteisinimas yra labai svarbi tiesa-jis irgi turi savo istoriją, su savom priežastim ir pasekmėm ir jam draugystėje dar telpa supratimas-noriu pabūti vienas, kartais be tavo lūkesčių.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-06-12 15:53
Lech
Matyt jaunas žmogus esate. Nieko ir tai praeis. Tekstas tai visiška balalaika, bet gerai, kad rašote. Jausmai tai ką aš žinau.. Galvoju, kad byškutį melo-jate. 

O aplamai tai reikėtų jums visas šitas kabutėse draugystes, su botagu iš galvos išmušt. Išmuš laikas ir gyvenimas.

Iki tol, laikykitės.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2021-06-05 17:42
Bala_nematė
Dievaži, kiek klaustukų. Gerb. Pranas rašė apie klaustuką ant scenos. O čia jų jau armija.
Draugystei nereikia grandinės, jeigu draugystė ne šuo. :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą