Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







`          •          `

      Ant stalo apvalaus
            jis
      apvaliais kampais
      labai rimtai - reikšmingai
žaidžia bledėardą

      Lazda
      jam stojas
      klausimais
      iki jis suvarys
      šratus

      išlošdamas karjeros
      mokslinę petardą


(humoro žanras-parodija)

2015-vasario 09
//10: 16//
2015-02-09 10:18
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-15 21:13
tarakonai
Terapija, terapeutas. Su e.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-15 21:10
tarakonai
Stojas nuo belejardo.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 23:16
Bazas
Gunta, viskas labai puiku. Aš tikiuosi, kad jūs savo puikią erudiciją panaudojate kaip nors tikslingai ir už internetinių komentarų ribų, nuoširdžiai tikiuosi.
Mano humoro jausmas labai šaunus. Žinoma, dažnai būna, kad juokiuosi tik aš vienas, bet čia jau kita istorija...
Kadangi jau išdėstėte viską kas čia kaip ką stumdo ir kokios psichologinės vingrybės dėliojasi jūsų eilėraštyje. (kad ir ką ten reikštų, antrą kartą komentaro tikrai neskaitysiu).
Gerai, kad humoras, viliuosi, kad bent jums buvo juokinga :).
Humoristas turi būti suprastas antraip iš jo gali juoktis dėl netinkamų priežasčių. Geras humoras būna tarp eilučių, o ne tarp galaktikų. Kokia iš to nauda? Kam iš to nauda? Kas tai yra? Menas yra visoks - valio.
Žinoma aš visada kalbu už save, kaip jūs galėjot pagalvoti kitaip?
Skaičiau Alisą, gal ir Kalanta skaitė Alisą. Puiki knyga, bet kiek tai galėjo paveikti jo psichinę būseną, sunku pasakyti.
Atjoję apokalipsės raiteliai vienodai dekapituos visu žmones, Dziausas spragtels pirštais, Toras trinktels kūju, Krišna iš visko pasijuoks, prikels visu pranašus tie susiburs į super roko grupę. Frontmen'as bus Jėzus kurio vardas reiškia tą patį Krišną... o tada mokytoja surinks visų sąsiuvinius, kam dvejetas, kam paskatinamas raštelis. Kokie čia mokytojai, kai dabar visi esame šūdros... pamokos būna visai pakenčiamos, kai praryji porą tablečių relanium'o.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 22:44
_l_
_l_
mentalo transformacija į misą yra nebegrižtamas procesas
nuo misos laiku susiėmus
dar įmanoma atskirt dvasią [spiritus]
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 22:39
gunta
tu nesupranti, tu kalbi ką tau pasakė kalbėti- ir jei tu taip mąstai, tai netaikyk to man, aš grindžiu kai kalbu, o tu turi tokių tendencijų, skaityk savo paskutinį tekstą su pavadinimu, kuris būtent ir nurodo,kokių turi savyje nukrypimų, WEBOBAIMINGAS- na bent nereikia manęs savo šūdu terlioti,kaip kad liaudyje būna sakoma.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 22:37
gunta
man tai labiau patinka kaip Dragūnas atlieka Mamontovo "saulės miestą", manau dėl tembro, toje dainoje kažkaip tas tembras labiau;

aš nepykstu, tik juokiuosi, o tu jau pyksti ant savęs nieko nesupratęs? juk nusišnekėjai kalbėdamas apie humoro žanrą:

"Kūrybai norisi jausmo.
Man tai čia labiau absurdas, o ne humoras. Labai tinka artėjančiai Valentynkei."


ir ką tau tas Šv.Valentinas padarė kad sakai "valentinkei"
ką?,o jis visiškai netinka, bet tavo interpretacijoje jis matai tiko, bet netiko, sakai kaip selo muzika;
prie ko čia šv.Valentinas, kai biliardas -metafora (įvaizdis toksai) psichologijos, arba psichiatrijos sferoms, kada specialistas yra karjeristas, nu arba, tarkim turtingam nusikaltėliui diagnozę pasirašęs ir nukentėjusiam ruošiasi diagnozę įkalti- kad nebūtų nesusipratimų; bet kaip? be diagnozės jį suvaryt į tą diagnozę, ką?

ir prasideda šratų stumdymas - tačiau kai jau turi diagnozę nukentėjęs, žaidimas sužaistas- psichiatro kišenėje pinigai (dideli) jis nuima tada nusikaltėliui diagnozę- kuris būna nepakaltinamu- ir nesėda už savo veiksmus, o paskui, jau jis ir pasveikęs - gyvena toliau savo gyvenimą, o vargšas nukentėjęs,jau nieko nepadarys- jis jau su diagnoze...

sakai taip nebūna?, niu gi, žiūrėk, R.Kalanta susidegino (Romas Kalanta) jam diagnozę per valandą laiko suorganizavo; iš pelenų nustatė...

prie vienos valdžios jis "psichas-ligonis" prie kitos, jis didvyris - pasipriešinęs sovietiniai ideologijai, ir t.t.

matai kaip yra su kitais- su kitais mokslais taip nesužaisi- fizika yra, ir gravitacijos nepapirksi- o psichika-ne fizika, mokslas, bet kaip nori- taip vartyk... apvaliais kampais.
būna PYsichiatrai ir psichiatrai;
PYsichologą (šarlataną)  arba PYsichiatrą apauna psichas, o Psichiatrą arba Psichologą apauna kas? (specialybė-ji juk reikalinga) būna žurnalistas, ir būna žurnaliūga;

Didelį "Tūzą" (metafora - kortų kaladėje Tūzas, tai jau net ne karalius? skaitei Alisa stebuklų šalyje - ten irgi buvo kortos) tai štai, didelį Tūzą, pYsichiatras ištraukęs iš belangės, ogo,  gali sulaukti ir paaukštinimo, o jei jau tai padaro politikoje (kai riesta- loja pavyzdžiui kokia nors Amerika, apie žmogaus laisvių pažeidimą, ir teisių toje ir toje valstybėje,  (politiniai kaliniai) juos paverčia psichais, (kad nelotų, kur durniai ir Afrikoje durniai), tai tada, ogo, tai gali ir visos ligoninės vyr daktaru patapti tas, ar grupelė- gyvena, kaip inkstai taukuose...

ec. prie ko čia Valentinas- biliardas, prie proceso- kaip iš protingo durnių padaro. (neužtenka parašyti tik popieriuje diagnozę- tai žinok kaip Kafkos procese, tiesiog biliardo partija, gali būt ir ne viena, tame jų rate, juk karjera yra karjera,vienas verčia,kitas jam trukdo, o tas vargšas "pacientas yra gyvas žmogus su savo psichika kurią reikia truks plyš į diagnozės rėmą įsprausti- ir tada jau galima rašyti..."


nu jei jau tu nesupranti- tai ir nematai tos temos išreikštos trumpai,glaustai, humoro -anre.
o kad klausi kas suprato- tai žinai, sakyk, o kas suprato kad žemė sukasi apie saulę, o ne apie romą, ir kad yra apvali?.. ko dabar tą Bruno sudegino?.. kad niekas nesuprato?


prastai klausimas tau pasistojo- kalbėk geriau nuo savęs, ir Valentinas Jūsų žiniai- tikrai nei prie ko.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 22:32
_l_
_l_
aš supratau konkrečiai -
čia vaginalinis mąstymas

Guntos mentalas transformuojasi į misą
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas (2)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 21:53
Bazas
Kaip tas pyktis? Juk mes ir "ŽŽ" esame diskutavę ir gana kultūringai. Absurdas man kartais labai patinka.
Ar yra bent vienas supratęs šį tekstą? Nežinau, mane tai kažkaip neigiamai veikia... Čia kaip SEL'o muzika. Gal ten kažkas ir yra, bet sąmoningi žmonės neklauso vien dėl atlikėjo.
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 21:15
gunta
eik jau eik jau Bazas pas jus tuščias "bazaras" be motyvacijos, kam reikia čia atėjus taip tuščiai linkėti gero vakaro, visai nesuprantant teksto, o jei supratai, bent atsakyk už savo žodžius, gero vakaro;
beje-lazdos nelaikei, niekada, o jei būtum bent laikęs, tai suvoktum (beje- nepamiršk kad tą žaidim1 žaidžia iš pinigų.) yra jame klausimas visada pasistoja, o paskui jau kala (kaip atsakymą...)

Jo Bazas, humoras yra toksai liter. žanras, kuriame protas reikalingas- tai nėra "paslydo ant apelsino žievelės ir juoko pilnos kelnės..." ;

pasigaląsti ir protą reikia,jei nori humorą pjauti...
tai sakai Jausmo, bet kas jums kaltas, kad jums norisi, bet neturite jausmo, tik "bazarą" turite, Bazas, humore tai supratimas reikalingas, kad suprastum kas parašyta, na o paskui jau humoro jausmas... kontekstas duotas, žanras nurodytas tam, kad matytum kampą (arba prizmę) o tiksliau jei nematai tai nematysi, bet bent pažiūrėt bandyt gali, jausme tu jausme...
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 20:50
Bazas
Kūrybai norisi jausmo.
Man tai čia labiau absurdas, o ne humoras. Labai tinka artėjančiai Valentynkei. Ar humorui reikia prirašyti, kad "humoro žanras"? Kam stengtis viską suvartyti taip, kad niekas nesuprastų, po to aiškinti kaip kas yra ir pykti ant nesupratusių? Nesuprantu... :)
Va komentaruose, tai gera ironijos dozė. Bet aš nenoriu kištis į jūsų santykius. Gero vakaro :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 19:30
gunta
nežinau,koksai tavo interpretacijose kas prasilupa ar prasimuša- tu pavadinimą skaitei- jis nurodo kontekstą, nu ir?..
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 19:29
_l_
_l_
bet visgi prasilupa vaginalinis mastymas
Įvertinkite komentarą:
Geras (3) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 16:38
gunta
tarp kitko - mokslas tas neskaido ir nedalina į atskiras dalis nei pamatinės Muladharos, nei Sahasraros; Nors yra iš populiaresnių Jungas, Freudas Žemėje,(bet pas kiekvieną klausimai jų galvoje) na ir- turėtumėt žinoti biliardo specifiką; o jei nieko nežinote, tai eikit liūliuką :D nes jums vis kažkas gašlaus prasilupa pro gašlų jūsų protą, čia gi humoro žanras, dideli leliukai.

ir ironija visiems pYsichologiukams, kurie nesako kuris kamuoliukas kur kris prieš įmušdami, o muša ratu ir žiūri, kas gavosi... todėl ne psich, o pysich ;)


P.S.
"nuėjo žmogus pas psichologą su savo problema, sumokėjo pinigus padavė čekį, o po vizito išėjo su dviem, su savo,su kuria atėjo ir dar su jo, kuris jį vizitavo..." t.y.  su savo ir su psichologo, (juo besinaudojančiu kaip priemone - jo problemą po savo rašoma disertacija spraudžiančiu, į tos disertacijos rėmą - turi gaut gi kažkaip paaukštinimą ir atlyginimą, vietą gerą ir atlyginimą puikų, patapt įžymiu savam rate...)

"pYsichologas psicho tėra apautas..."

o jūsų komentaruose, ec... na ir mąstymas, nu ir protas, na ir mentalitetas...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 15:54
gunta
nesusitvarkote su savo mąstymu niekaip - nematote kas parašyta; prasiplaukite akis...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 13:43
_l_
_l_
prasilupa vaginalinis mąstymas
Įvertinkite komentarą:
Geras (5) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 12:23
_ ___
2015-02-09 11:40 esi tu
taigi mudu be merhabos
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 12:07
gunta
taip taip, skaitytojai, nusiraminkite protukus- suaugusiems publikacija-(šį kart jūs šaunuoliai– žinote savo vietą.)
/2015-02-09 11:40/ ir /2015-02-09 11:47/)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 11:47
_ ___
kaip b8na taip tinka
net ir sakymas kad ne
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-09 11:43
Taksistė su Bakenbardais
iš kur toks neramus protas, braukimai ir kiti vingiai, ech, ramybės mums tetrūksta///
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
1 2
[iš viso: 24]
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą