Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Neseniai aš ir vėl eilinį kartą likau nustebintas mūsų valdžia. Prakeikti idiotai nieko nebemato išskyrus savo subinę ir kėdę, kurioje galėtų šildytis. Visur klesti korupcija, nebėra pastangų, nebėra mąstymo, yra tik politikų nelogiškos užmačios ir nevykę bandymai stiprinti šalį. Taip, gal aš labai idealizuoju, bet valdyti valstybę turi protingas žmogus, patyręs ir svarbiausia nesavimyla, nes kitaip bus imperijos griūtis ir visuomenės nuopolis. Aš pykstu, kad prakeikti politikėliai nebando kelti kultūros lygio, jie tik rūpinasi savo alga, kažką sapalioja prie žurnalistų ir rodo savo nustebusias minas, ir aiškina, kad viską jie greit pagerins, viskas greit bus gerai. Mieli politikai, nejaugi nebematote, kad reikia nors kartą užmiršti save ir rūpintis mūsų Lietuva, nes čia mūsų namai, tik čia mes galime būti šeimininkais. Reikia eiti už litą, reikia žiūrėti ne į Vakarus, ne į Rytus, o į pačią Lietuvą. Dabar vyksta proto nutekėjimas, Lietuvoje protingi žmonės nebevertinami, žemas pragyvenimo lygis, nes valstybėje yra parazitų - politikų, kurie nenori paleisti kėdės ir bijo, kad ir jiems reikės už jų kvailumą varstyti darbo biržos duris.
2014-03-02 10:53
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2014-03-06 15:43
Marquise
Kai atsiverčiu esė, tikiuosi sužinoti kažką naujo: naują požiūrį, naują informaciją, naują vertinimą. Šiuo atveju nieko nėra, apart labai asmeniškos neargumentuotos nuomonės, kuri grįsta emocijomis, o ne konstruktyviais pasiū9lymais, o skaitytojui nieko neduoda. Taip, valdžia netobula (agricola teisus), bet to deklaravimas yra tuščias ūbavimas miške. Norite kažko vertingesnio - pateikite kokios konkrečios srities analizę, įvertinkite padėtį (turiu galvoje konkrečiai, su skaičiais, faktai ir duoemnimis) ir pasiūlykite sprendimus.

"Reikia eiti už litą" - argumentuokite, kodėl reikia? AR suvokiate to ėjimo pasekmes? Ekonomines? Norite turėti su valiuta nesusietą litą, kad kainos išaugtų keletą kartų pernakt? O gal siūlytumėte susieti su kokiu rubliu. Tik bėda, kad ir jis pats ritasi žemyn. Jei pats nepamenate, ką reiškia su euru/ doleriu/ Kt. valiuta nesusietas pinigas - pasiklauskite tėvų. Pasidomėkite prieš kalbėdamas.

Taigi be įsigilinimo ir be įdirbio, tokio lygio "esė" tėra eilinis "palojimas" prieš viską ir visus, nesiūlant jokių išeičių ir net neskiriant dėmesio aprašomam klausimui.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2014-03-05 15:42
agricola
žmogau, mūsų valdžia yra ne iš Marso, ją mes patys išrinkome, ji yra mūsų visuomenės atspindys, tie "prakeikti idiotai" esam aš ir tu ir visi kiti, kurie tokius renkame, o reikia visai nedaug... receptas mano dienoraštyje...linkiu gerai pagalvoti kas ten parašyta...nevertinu...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2014-03-04 19:53
Dalia Bulavienė
Kai jauti tokį neigiamą emocinį krūvį ir labai madingą kalbos "kultūrą", sunku pritarti pareikštoms mintims.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2014-03-02 13:26
gunta
Jeigu aš būčiau politikas, paskaityčiau, štai (citatos kursyvo šriftu) tai gi, perskaitęs, ar išgirdęs savo adresu kreipimąsi:
"Visur klesti korupcija, nebėra pastangų, nebėra mąstymo, yra tik politikų nelogiškos užmačios ir nevykę bandymai stiprinti šalį.", – tai atsakyčiau tam klausiančiajam, kad ir : "sakai nevykę bandymai?.., mhmmm, bet vis tik bandymas,o kaip tu bandai?.. tokiais straipsneliais, matai, jei tave stebina politikai, eilinį kartą jų klausaisi ir jie tave nustebina (pirmas sakinys apie tai kalba),tai tokio pobūdžio straipsniai ir prakeiksmai politikų adresu - visai nestebina, nes toksai veiksmas, ketinant pagerinti valstybės gerovę, yra įprastas ir senas kaip pasaulis, tai gi, gal pabandyk kaip nors kitaip, rūpintis gerove valstybės, šitas būdas tikrai nėra efektyvus, juk nepagerėjo?... ar padėjo?..
kas liečia Korupcijos klausimą, tai hmmm. Na nei daktaras aš, nei vairuotojas viršijantis greitį, nei kelių policijos pareigūnas, nei prokuroras, nei teisėjas - visa tai JŪS, ne politikai - tai baikit su ta korupcija jei taip norite, kad jos nebūtų - nemokėkite jiems, nesistenkite pakeisti eigos teisme įtakojant teisėją pinigais, meduokite pinigų viršiją greitį - susimokėkite baudą, gal jos kiek apmažės - ar ji jums patinka?.. BŪKITE ŠEIMININKAIS, o ne tuščiai taukškite savo dainelę, kaip va tokia":
"Mieli politikai, nejaugi nebematote, kad reikia nors kartą užmiršti save ir rūpintis mūsų Lietuva, nes čia mūsų namai, tik čia mes galime būti šeimininkais.", – ir beje, balotiruokitės, bandykite, dalyvaukite rinkimams, jei žinote ko reikia? ir kaip tą padaryti?, o ne tuščiai pilstykite, užsimaukšlinę reikšmingas mimikas, iš tuščio į kiaurą, kaip pavyzdžiui va čia:
"Reikia eiti už litą, reikia žiūrėti ne į Vakarus, ne į Rytus, o į pačią Lietuvą. Dabar vyksta proto nutekėjimas, Lietuvoje protingi žmonės nebevertinami, žemas pragyvenimo lygis, nes valstybėje yra parazitų - politikų, kurie nenori paleisti kėdės ir bijo, kad ir jiems reikės už jų kvailumą varstyti darbo biržos duris." -, ne žodžiais, o darbais mylėkite Tėvynę Lietuvą, būkite jos šeimininkais, nu ir?.."
----------------
BET AŠ, straipsnelio autoriau,  neesu politikas; ir visai nesinervuoju, aš suprantu,kad Lietuvos laivas skęsta, ir kiekvienas atėjęs į valdžią norės (kai yra proga-ir jis jau priėjo prie pinigų) kiek galima daugiau prisivogti, kad skęstant galėtų gerą gelbėjimosi ratą nusipirkti, ar kokią valtelę, kad nenuskęsti... ir tiek. Taip kad jie dirba labai normaliai - išlieka stipriausi, ania?.. kam dabar nervuojiesi, lyg jie būtų atėję vedami ketinimo kažką pagerinti, varguolio sunkumus išspręsti...
europa davė pinigėlių, reikia juos pasidalinti... dalinasi - politikai, nori ir tu, balotiruokis, būk pasiruošęs prakeiksmams, ir dar žinok, kad kol išrinks, rizikuoji - reklamoms turėsi įdėti, o ten išrinks, neišrinks... neišrinks - tavo indėliai nuplauks...

mąstyk, ką rašai...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą