Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Daugelis skaitančių šį straipsnį iš dalies žino kas yra \'\'The3dvinas\'\'. Na, o jai ne, tuomet greitai jį jums pristatysiu. \'\'The3dvinas\'\' yra Edvino Navicko tariamas slapyvardis. Slapyvardis skirtas ne šiaip sau, o dėl to, jog jis yra pats populiariausias Lietuvos vlogeris (trumpų video filmukų kūrėjas). Juos talpina savo youtubo kanale ir turi virš 100. 000 prenumeratorių. Visos jo gerbėjos tiesiog trokšta būti šalia šio 16 metų amžiaus vaikinuko. Gaila, bet dar tik keletas Edvino gerbėjų jau ima pastebėti tai, jog jis iš savo nekaltų filmukų suku jauną biznį. Pagirtina, galima pasveikinti Edvinuką, bet kyla nemalonus klausimas, ar visų mylimas neišduoda savo gerbėjų?

Pirmoji reklama regis pasirodė prieš maždaug 10mėn. video vloge \'\'Žaidimai\'\' (http: //www. youtube. com/watch? v=YbM3dtINJx4) . Reklama trunka 11 sekundžių ir joje aiškiai matyti, kad Edvinas nuo to laiko pradėjo gauti vis daugiau ir daugiau tokių prašymų už tam tikrą atlygį savo vloguose pareklamuoti tam tikrą produktą.

Praėjus 9mėn. nuo pirmosios reklamos, vloge \'\'Dalykai, kurių aš nekenčiu\'\' pasirodė dar viena akivaizdi reklama. Vaikinukas pats pristatė ir papasakojo ką reklamuoja.

Visai neseniai, Vasario 1 dieną Edvino Navicko facebook fanų puslapyje pasirodė pranešimas, jog jis dabar yra Klaipėdoje (nors gyvena Vilniuje), vienoje iš kavinių ir visus savo \'\'fanus\'\' kviečia į ją. Mano manymu jis netiesiogiškai norėjo pasakyti, jog jūs ateikit, nusipirkit kavos, sausainių ir mes visi gražiai pabendrausime.

Vienas žodis - REKLAMA. Šis žodis reiškia tai kas greitu metu virs iš nuostabių, labai nuotaikingų ir meniškų Edvino Navicko vlogų.
2014-02-04 16:33
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 1 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-25 09:49
Taksistė su Bakenbardais
a tu rimtai?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2014-02-04 18:24
gunta
Ką daryti? susiburti dabar visiems čia rašantiems, skaitantiems, ir eiti keisti kažkokio Edvino?.. ar ką?..
o kam jam pinigai? ką?.. nesakė?..
gal jis juos vaikučiams apsėstiems onkologijos ląstelių paaukos?.. nu per gerumo dieną/..
tu pasidomėk, jeigu taip, tai tada gal nereikia jo keisti, ką?.. Nors, jei būtų fašizmo ideologija, tai tada ne reklama būtų blogai, tada blogis būtų kad tokie žmonės gydomi yra - juk visuomenė, pagal fašizmo ideologiją turi būti gera... o gera - kai sveika, be jokių dvasinių ir fizinių išsigimimų, negalavimų ir panašiai. jo - supaistysi tu čia dabar, bet kodėl rašai pats apie jį, nu ką daryti?
P.S.
turinys man čia toje rašliavoje fuflovas (slengas) atrodo, bet kaip tu gražiai dėstai, tai tikrai. Sklandžiai labai, su visais paaiškinimais, sakinukai nepainūs, tai pagirtina man atrodo, va kaip sakinukus konstruoji - tikrai gražiai, sklandžiai aiškiai.
Įvertinkite komentarą:
Geras (3) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą