Rašyk
Eilės (78195)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 17 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Aš esu pusautomatis. Kodėl taip save vadinu?
Jeigu aš nebūčiau pusautomatis, tai argi atsibudęs kelčiausi iš lovos net nesuvokdamas, kuria koja keliuosi? Ar aš nepasisveikinčiau su atėjusia vienintele diena- juk rytoj jos jau nebus, rytoj bus kita, o šiandieninė šiandien ir išeis amžiams, visam laikui: ar aš nepasistengčiau susitarti su ja gyventi gražiuoju, o ne pravilkt save per ją kaip išeis?
Jeigu aš nebūčiau pusautomatis, tai ar gerčiau ryte kavą, nejausdamas jos skonio ar beskonybės, nes mintyse jau rikiuotųsi darbai ir rūpesčiai?
Jei aš nebūčiau pusautomatis, tai juk prausdamasis pajusčiau, kaip vanduo, apliejantis mano kūną, sujungia mane su vientisa visatos energija, dabar gi jaučiu tik nepatogumą, skubotumą ir dėl laiko stokos negalvoju apie jokias visatos energijas.
Jeigu aš nebūčiau pusautomatis, tai ar aš dirbčiau šitaip nesusikaupęs, ir ar aš išvis dirbčiau tą darbą, kuris iš esmės nieko nekeičia nei mano, nei kitų gyvenime?
Ir taip toliau ir taip toliau... Esu pusautomatis, ir jau turiu lėkt, nelabai žinau kur, bet visa mano esybė persisunkusi begalinio lėkimo ir laiko neturėjimo, nors ir negalvoju, kad tai būtina, tik nemoku atsirinkt būtinų dalykų nuo nebūtinų, tad pasiduodu visuotinei tėkmei.
Ir niekas niekad nepasikeis iš esmės- mąstysiu aš ar ne.
2013-03-12 09:49
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2013-03-12 16:52
twentyFour
už pamąstyma 5,
o tekstukas dar neįšriša viso to grožio
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2013-03-12 16:50
twentyFour
indomiai mąstot... joo..
  pusautomatis pusfabrikatis  skamba kaip kažkas nepilno tik pusę -(pusę žmogaus pusė automatinės įrangos kažkokios...arba pusė žmogaus, o kita pusė neišdirbta iki galo) -  bet jus teisus!!!
esame pusiau padalinti iki tobulybės ne(da)traukiam, tik
ar neklausėte savo angeliuko , kurį nugalėjot, ką man daryti tuo ar anuo atveju... jis jums pasakytų ..  tada kaip mat trečdaliu arčiau tobulumo priartėtumėt ir nebebūtumėte pus..matis ...
ale Gunta čia irgi labai padėti gali  ... taigis
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2013-03-12 13:22
gunta
nu žinai, jeigu tu neturėtum savo smegenyse į operacinę sistemą (kurią atsinešame gimdami jau žmogaus gyvybės formoje) įinstaliuoto pasaulio aprašymo, į kurį įvesta - įrašyta pusautomačio programa - tu jos neišpildytum, tos programos... bet jei ji įrašyta - juk klausome savo proto, o jis pateikia mums įrašytas programas... taip?

pradžiai, prisimink save nuo kiek metų save prisimeni, ten jau suvokti pardėjai save pasaulyje šiame - ir pasaulį aplink save - tai yra buvo operacinė sistema kurią atsinešei gimdamas - tą minutę suinstaliuota, paskui jau įsivedinėjo programos...

kodėl reikia ką nors keisti - galima keisti tik programas, perinstaliuoti pačiam visą tą savo operacinę sistemą - ne daugiau... (žiūrėk ir gyvenimo per mažai pasirodys, bvis nauja ir nauja...) Joga tam tinka - ir ji neprieštarauja jokiai religijai, kokią beišpažintum, o jei jokios tai jokios, matai - taikus reikalas... galėsi pakeisti instaliaciją ir programas savo atsineštoje operacinėje sistemoje...

pasaulis pasikeis tik tiek kie tu - juk tu pasaulyje, jei jau tokį uždavinį sau keli.

bet matai, yra visokių tų asmenybių pasaulyje, pavyzdžiui Hitleris, Adolfukas,  jis irgi įeina į tų asmenybių skaičių, vienas iš 100, įtakojusių pasaulio istoriją... mhmmm.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2013-03-12 10:41
TomKomPotas
Čia kažkas tarp AK 47 ir Kolt (: Paskatinimą neprarasti jausmų galima buvo ir įtaigiau perteikti. Nors pati mintis nėra bloga. 1+
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą