Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







BALTA: dūmai. Daug, daug, daug baltų dūmų arba juodas katilas, pilnas baltų plunksnų. Tuštuma. Lengvumas. Tačiau tik fizinis lengvumas, o ne lengvumas širdyje, kurio tokio visiškai čia ant žemės neįmanoma pajusti. Tuštuma nėra lengvumas. Kai kalbi apie širdies reikalus. Kai sakai: aš jaučiuosi tuščias; tai tikrai nereiškia, kad jautiesi labai lengvai. Tačiau visą tuštumą reikia pilnai pajusti. Visą jį pajusti kad galėtum paskui mėgautis kaip tas tuštumas užsipildo.

ORANŽINĖ: žaidimo ir greičio spalva. (pvz.: oranžinis kamuolys:) Jaučiu vis nerimstantį baksėjimą į pašonę, raginimą. Tai jaudina. Kartais nepaprastai jaudina, kai yra pirmas kartas.  Tai sukelia visokias asocijacijas. Norisi paimti, įsidėti, lėkti, mėgautis. Paskui norisi apglėbti ir eiti kartu, žaisti akimis ir lūpomis. Spausti pirštais ir keliais............Kol neatsibosta.

ŽALIA: bandau iš tolo palyginti kadugio žalumą ir žalsvą tulpės lapą. Tai pastovumo spalva. Gero pastovumo. Prieglobstis. Švelnus dūzgesys ir paslaptingas gaudesys. Apsikabinimo spalva. Gilaus, amžino įkritimo į glėbį pavaizdavimas. Panašiai jautiesi ir nuosavam kape turbūt...

MĖLYNA: dangus, mašina, valytuvai, tekantis vanduo. Drėgmė. Laisvė ir pastogės ieškojimas. Nuotakumas ir liūdesys. “Liūdesio gėlės”. Kas taip parašė? Atsiprašau, nebeprisimenu. Bet tai būtent ir tinka šičia. Kaip ir lopšinė.

RAUDONA: (o tiksliau elektriškai raudona). Artėjimo spalva. "Mylėk greičiau arba aš tave nušausiu!!!"spalva. Iššūkio spalva. Kaitrios azartiškos aistros ir viso ko geidžiamiausio. Radybų, kurios šokiruoja ir duoda į galvą savo aštriu kvapu, spalva.

SLYVŲ MĖLYNUMO: tai indigo spalva kitais žodžiais tariant. Minkštumo spalva. Pagalvė. Grimzdimas. Švelnus, malonus glostymas. Lengva spalva. Daug nereikalaujanti iš tavęs kaip mąstančios būtybės. Taigi gan buka spalva.

VIOLETINĖ: ji per daug skambi žodžiams aprašyti. Saldžių sapnų (sweet dreams) spalva. Miglos ir spalvotų košmarų pradžios spalva. Violetinės spalvos gėlės visada susijusios su tarstelėjimu pakreipta galva ir margančiom akim. Žodžiu, flirto spalva.
2003-11-07 23:17
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 11 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2003-12-06 10:59
Tylinti
Ne....Man tas nepatiko...Kažkaip labai tiesmukai ir tiesiog nelabai...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-08 00:59
nabagė
hm...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-07 23:40
Aprašyk
čia yra konceptualus kūrinys apie čakras. :) nedėsiu i dienoraštį
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-07 23:27
tesa
dek i dienorasti, jei negali nedeti!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą