Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 2 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







        ... vienas, du, ... vienas, .. du .... .   Mintys sukasi tarsi tie lapai lengvai skriedami po aukštakulnių nosimis. Ji neskuba- ne, tik bando pabėgti nuo įkyraus tų lapinių minčių gulimo ten- viduje, kur vis dar skauda. Ankstyvo vakaro tamsoje vos įžvelgiamas jos siluetas retkarčiais šmėkšteli pro užuolaidas  prasiskverbiančioje
minkštai gelsvoje  šviesoje.
Ilgas, prigludęs prie kūno drabužis,... veidas pasislėpęs šviesių sruogų jūroje. Ji nuleidusi galvą tarsi skaičiuotų tas krintančiais lapais besisukančias mintis. Plonais nepirštinėtais pirštais liečia gruoblėtą sieną, sustoja ir nugara atsišlieja į ją. Pakelia galvą ... . Plaukai
atidengia slėptas žydrąsias išdavikes. Ji nebegali tramdyti
besiveržiančios raudos. ........ išrėkia ankstyvo vakaro tamsai tą beprotišką ilgesį pasisukdama tarsi ieškotų į ką įsikniaubti ir lėtai skruostu priglusdama prie šalto akmens.
Vienas- du, vienas- du, ....... lapkritis, ..., Jis,... .
Niekada.
2011-05-25 11:17
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 10 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-10 09:20
augaviskas
Taip, tam tikrą jausmo įspūdį gal ir pavyksta iššaukti gana įtaigiai... Tačiau vaizdas nelabai aiškus, trumpas, lyg neryški nuotrauka ar kelių sekundžių filmo gabaliukas. Iš detalių netinkamai atrodo "nepirštinėtais", daugiau niekas labai nekliūna.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-06 19:33
sesė_mėta
Kai kurie sakiniai gražūs, bet kas iš to jei jie tik mėtosi kaip plytos pievoje ir niekas iš jų nestato namo (t.y. norėjau pasakyti kūrinio su kokia nors mintimi ar siužetu)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-01 15:07
Šššerchaninė Šššecherezada
tų ir iš karto ten...pitskuti tia pataitsyk tstiliuką..Na ir per trumpats..trupuciuką piktnaudziauji tuo trumpumu, taip...tinginėle..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-05-27 09:49
Akvilia
MacteAnimoištraukos publikavimas. nepasakyčiau, kad reikia gaudyti įvykius iš praėjusių neskaitytų epizodų. bet peršasi klausimas, ar rašomas didesnės apimties kūrinys, ar čia pamėtomi gabaliukai yra vadinami bandymais?


Sustabdyta jausminė akimirka. Pamėtomus gabaliukus galite vadinti kaip tik Jums patinka :D. Atkreipėte dėmesį, sukirbėjo - ir ačiū Jums. Tikuosi blogų emocijų nesukėlė.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-05-27 09:45
MacteAnimo
ištraukos publikavimas. nepasakyčiau, kad reikia gaudyti įvykius iš praėjusių neskaitytų epizodų. bet peršasi klausimas, ar rašomas didesnės apimties kūrinys, ar čia pamėtomi gabaliukai yra vadinami bandymais?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą