Rašyk
Eilės (78180)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10912)
Vaikams (2716)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Keistas dalykas – kelionės laike. Prie kelionių erdvėj jau lyg ir pripratom, o laike – vis dar keista. Štai rašo rudenio naktį žmogus – „viso labo, miegoti einu“. O tuo metu žiemos rytą sėdi tu, su kavos puoduku, ir skaitai tik ką parašytą. Skaitai tik ką pajaustą, dar šiltą, tebeskaudamą. Nutari atsakymą išminkyt ir keliauja jis į vakar, į rudenį kartu su lapais pasilikti.
Ir viskas todėl, kad žemė apvali ir apšviečiama ne visa vienu metu. Apvali, kaip kamuolys. O juk ne kiekvienas cirkininkas ant kamuolio kelias minutes gerai išstovėti moka, ką jau kalbėti, kad gyvenimą ant jo nugyvent. Tad žemė iš po kojų dažnai prarandame. Losing religion, kaip anglakalbiai sako. Tikėjimą, pasak jų, prarandam. Viltį. O kartais ir meilę.
Ir tik todėl, kad esam paprasti gyvenimo dramos ir komedijos statistai, ne cirko meistrai. Bet ne kristi yra baisu – kiekvienam nusibrozdint pasitaikyti gali. Nesugebėti vėl atsistojus ant kamuolio užlipt – štai kas mane baugina. Bet švento naivumo kupina viltis, kad bus pečiai, į kuriuos atsiremti galėsiu, mano baimės šešėlius išvaiko.
Viltis. Ji juk visad traukia ilgiausiai...

Sumatra, Indonezija
2005-11-30
2008-01-24 08:46
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 11 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-01-24 10:36
rūta_liepa
Yra žmonių, kurie savo gyvenimą stato ant prisiminimų... ir sunkiausia būna ne jiems, o tau, nes nuolat primenama tavo praeitis, ką tu padarei blogai....
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-01-24 09:13
Žvaigždžių kalnas
Viltis visada bus, kitaip ta kamuoli prarasti galima greitai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą