Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 17 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2009-11-15 21:46
pupubliudas

=

-------------
2008-12-09 14:45
pupubliudas

***

mieli draugai, internetas afrikoj brangus ir prastas :) skaitykit frype.lt
2008-09-20 18:47
pupubliudas

***

"nurieda asara ir pjuvis rankoje kraujuoja... "

darbas darbas darbas. danu vaikuciai :)
2008-09-08 11:26
pupubliudas

***

pirma karta persiunciau grandinini laiska, uz ka turetu issipildyti mano noras... taip desperatiskai nezinau ka daryt su savo gyvenimu ir kaip igyti emocini stabiluma.
2008-08-25 13:32
pupubliudas

***

na stai, gyvenimas teka kazkokia vaga. Uzpiso danija, bet baisu viska mesti ir keliauti i pasauli, bet gal viena diena rysiuos.
kolkas atsikeliu 8 pavalgau greit pusrycius, einu i mytinga 8.30 jis vyksta danu kalba taigi prasnaudziu pusvalandi, einu i mokykla snaust dar valanda klausantis prezentacijos danu kalba, kai siandien paklausiau savo boses, kokio velnio man ten snaust, ji sake create a good atmosphere. tada "mokau" anglu ir mena, einu pietaut, sportuoju su vaikuciais, sneku su nelaimingu jaunuoliu, sita dalis darbo vadinasi "create his self-asteem". tada einu vakarieniaut, ir vakare darau "art club" bei penktadieniais "be in the house". akivaizdziai as cia labai reikalinga ir naudinga. bet kas man darbo, pasinersiu i  savo nauja hobi - daryt iskamsas.
o tai be proto idomus menas. tik kolkas turiu problema su medziagu tiekimu - neturiu ko kimst...
bet kaip nors, kaip nors...
2008-08-13 00:57
pupubliudas

***

jei ka baugina ar gasdine mano dienorastis, turiu patikinti kad gasdina mane dar labiau. cia nuo abstinensijos.

kaip as galiu but mokytoja, jei as pasimetus labiau, nei mano studentai! kitavertus mano patirtis tokia pavirsutiniska, ka as galiu patart isteriskai mergaitei is susiktos seimos, su supjaustytom rankom ir kojom, kuri atvaziavo cia bijodama zoles... ka as jai galiu patart ar padet, kai ji pasakoja apie panikos priepuolius, del kuriu negali miegot naktimis, todel vaiksto uztinus diena...
ar bachuriukui, kuris bijo valiklio kvapo, nes isivaizduoja kad nuo jo apsvaigs, nes tada jo galvoj kalba balsai, o ji tai baugina... blet nu ka!
kazkokia nesamone, ir tada prisedu su pasneket su Jelena, nuostabi moteriske, kuri kepa dangiskas cinamonines bandeles ir mano kad oralinis seksas yra kudikiu zudymas. as noreciau apie juos visus knyga parasyt, noreciau juos nutapyt, bet as nenoriu ju mokyt ar su jais dirbt. toki pasauli reik fiksuot ir rodyt kitiems! kolkas turiu nors pora vyru, kuriems galiu ji parodyt. God bless them, although I love killing babies.

siandien tyrem jaunimo sveikata ivairiais prietaisais. as sveika ir turiu po 3 kg raumenu kiekvienoj rankoj, po 7 kojoj ir mano pulsas gerokai per aukstas... relax, woman. Doesnt work I v got too much shit in my fuckin head!

Ir Dieve, nukirsk bibius visiem, kas juos naudoja vietoj smegenu.
Ir Dieve, nukirsk bibius visiem, kas juos naudoja vietoj smegenu.
Ir Dieve, nukirsk bibius visiem, kas juos naudoja vietoj smegenu.
2008-08-08 03:01
pupubliudas

kaikas kazkada yra pasakes "graziausias dalykas pasauly yra myzanti karve"

kai saule kyla pievose stojasi karves. sunkiai ir tingiai, ishsiriecia, susikuprina, pakelia uodega ir pasipila chiurkshle. stipri, nepalyginsi su zmoniu, ir pusiaukelej pasidalina lasiukais ir tada kylancioj saulej lasiukai zvilga, sudarydami aukso spalvos vaivorykste... karve sustingsta ir tik chiurksle sauleje juda, niekas kitas.
.
ar kada pastebejot, kaip piktai reaguoja zmones rade ka nors tolete su neuzdarytom durim? jie bijo kad uzuos svetima slapima... tai butu neitiketinai juslinis priminimas apie tai kas esi.

svetimas slapimas, mes jo taip neitiketinai nekenciam! ar kada uzuodet svetima slapima? sulaikome kvapa ir sukames tolyn, nors kvapas nera toks slykstus, apskritai yra slykstesniu prieskoniu kvapu, nei slapimas, prasti kvepalai smirda prasciau uz slapima, bet kazkodel mes neisizeidziam jei kas pasikvepina bjauriais kvepalais, bet mes pasiuntam jei ka uztinkam tolete neuzdarytom durim, o jei tas zmogysta dar ir suvokia sisiojantis atviromis durimis, tuomet mes tyliai arba garsiai pasiuntame, kaip jis drysta! kaip slykstu, nepadoru, neapdairu...

betgi slapimas yra tyras gintaro spelvos skystis, tekantis is musu kuno, karstas, putojantis, garuojantis, srove ir blizganciais lasiukais lekiantis pagal gravitacija zemyn. o mes ji slepam, siusiojam tyliai, uzdarytom durim, i toleta, kuris ne atsitiktinai yra tokios formos, kokios yra, jis ishriestas taip, kad apsaugotu mus nuo bet kokio kontakto su musu slapimu - kad mes jo nepamatytume, neuzuostume, kad neuztikstu koks pasiklydes lasiukas ant bato, nuriededamas blizgiai ir isnykdamas arba susigerdamas baltos kojines raste, arba dar blogiau ant nuogos kojos su sandalu vidines puses, tuomet riedetu musu oda kaip upeliukas pasiskirstydamas po rauksleles ir isigerdamas i oda.

mes bijom uzuosti tai, kas eina is musu, o ka jau kalbet apie tai, kas teka is kito asmens! juk mes esam mokytojai, bankininkai, sekretores ir tapytojai, su bateliais, batais, pedkelnem, neriniuotais ar sportiniais apatiniais, kostiumeliais ar pizamom.
o slapimas tai kvepia taip pat. kaip neteisinga! ir apskritai, kad visi slapinames.
o juk slapimo kvapas tai slykstus priminimas kuno, kuriuo dziaugemes, kai uzsidedam nauja aptempta maike, kai mus buciuoja ir sako kokie mes grazus, kai kazka jaudina musu kvapas, bet tik ne tada kai slapinames.
koks biurokratizmas! reiktu pasauli pradet gerint nuo to, kad visi sustoje kartu nusislapintu!
kiekviena kara reiktu no to pradet. tai turetu buti privaloma kiekvienos rinkimines kampanijos dalis. bei priemimo i darba.
prisipazint. be biurokratizmo ir taisykliu.
PRISIPAZINT sau ir kitiems. nusiimt etiketa ir visa kita, kas skiria mokytojus nuo mokiniu, vadovus nuo darbininku ir vyrus nuo moteru.
nekenciu biurokratizmo.

ar verta 3 dienas ilgiau dirbt dedant kilima tik tam kad turetum rasta su ratukais?
nemanau. bet dirbu 3 dienas. ir dar 3 dirbsiu. o noreciau istapyt sienas raudonais lokiais vietoj to. ir sustatyt visus nuogus prie sienos, kur uz nugaros lokiai raudoni kautus. tuomet visi eitu namo, ir is gedos tris dienas neiseitu is kambariu, o as tuo metu nutapycioau ryskiai salotine zole po lokiu kojom.
2008-07-20 16:36
pupubliudas

***

taip, daug nuveikta. savaite gyvenau benames gyvenima, ispudinga, prisodengus organizacijos laikrasciais rinkti pinigus... cigartetes, o nutiko taip kad visus pinigus isleidom viesbuciui, uz kuri turejo sumoketi dosnus drauges draugas, taciau nesumokejo, taigi likusias 4 benamystes dienas teko prasyti praeiviu cigaretes. gerai, kai pamastai, kad praeiviai keiciasi ir nemato kad mes nesiruosiam ju pirkti, nes neturim uz ka.
Vienas girtas dede dave man 100 kronu ir sake "it's for you, don't give for that organization of yours, I give it for you" geri tie gitri dedes kartais, isskyrus cigonus, jie geri, bet nori mane vesti. mazuciukas barzdotas iranietis man sake nupirks mazina didele, bet laikrascio nenupirko, sake kad kai dvi sielos susitinka ... nereikia nuo to begti... mazuciukas dede, nezinojo kad mano darbas sypsotis ir kalbeti ir kad jis baigiasi ties laikrascio pardavimo aktu. o jei ir nuperka mano dekingumas nesitesia ilgiau 10 minuciu - laiko ner.

mano draugams Lietuvoje - gryztu treciadini, 23 ar panasiai.
mano draugams uzsienyje - pasiilgau, auste, as turiu su tavim reikalu, myliu visus.
2008-06-10 12:34
pupubliudas

***

pagaliau.

trys savaites darbo, prkaito, nemigos, konfliktu, galu gale sloves ir euforijos    baugesi.
pastatem Cikaga. sokom ir dainavom ant scenos, publika mus dievino, uzkuliusiuose rekem is dziaugsmo, laimejom pirma vieta, gavom plakata, skulptura afrikiecio menininko (tokios stovi cia ant kiekvieno kampo) ir 24 hours free. sunku papasakot bet kai bus baigtas video, visi pamatysit.
vakar turejom conclusion meeting prie ezero su cipsais ir kokakola... ir siandien darom promotion'a. gyvenimas greitas ir neteisingas.
musu nuomininkai susilauke kudikio.
mes norim pirkt 2 seskus.
mano naujas draugas susirado mergina kuriai 41.
hahaha ir svarsto kaip reiks tevams pristatyt :)
trenkti tie vyrai, bet man vistiek patinka.
pagaminau du 1,5 m dydzio ginklus spektakliui, su nauju draugu nusprendem ikurt labdaringa organizacija ir tiekt ginklus Darfurui ir Palestinai. as gaminciau ginklus o jis bombas, sake moka.
gyvenimas greitas ir negailestingas.
slove saldi, bet  trumpa.
o nuovargis platus, guminis ir visa apimantis, visai kaip bjurstantis Danijos oras.
bet as pradesiu rasyt laiskus. tuoj, vakare.


1 2 3 4 5 6 7 8 9
[iš viso: 87]
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą