Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2006-05-02 03:53
linas kranau kranauskas

nemoku toliau gyventi ir nekenčiu už tai kad tu moki

nu.

apgailėtina kad net nebūtų nuoširdu pasakyt jog man nereikia tokių, kurie man gali taip padaryti. reikia bl. taip, kad baisu. kai esi duobės dugne ir žinai kad dar krisi. o kiek kartų jau ėjau ir atkūrinėjau viską, simuliuodamas, kad taip nebuvo elgtasi su manim, iki galo. ar didžiausias žeminimasis ir yra (bandyti) suprasti Kitą? ar užtikrinčiausias kelio į bet kokį atkūrimą užkirtimas ir yra deklaravimas kad "bet kada priimsiu atgal"? - ai px dabar prozinė forma. ką skaudu tą ir giedu.
2006-01-03 20:48
linas kranau kranauskas

oi tie mūsų rašykai! rašykai rašykėliai

jau 51 NAUJAS KŪRINYS šiandieną! koks protrūkis!, kaip vis dėlto gerėja viskas. į meno sluoksnius įsiveržia nauji neatrasti dar talentai, netikėtai apžilpinsiantys užtaisai, polėkiai, kūryba DEGANČIOS ŠIRDYS! o kurgi būtų Lietuva, jeigu vietoj to šios alkanos sielos galvotų apie GARDAUS VALGIO ŠAUKŠTĄ, gražų interjerą? - Prie Juodosios jūros krantų? Europos tigrų viršūnių susitikime? o gal Marse?, pirmosiose lietuvių ateivių kolonijose?
2005-12-31 16:44
linas kranau kranauskas

Tatlinas tai tau ne talinas

net totalitariškai skamba. toliau judam per užkliudytą kitam vertime Rodchenko - kurį paskui radom kavinėj "Keisti ženklai" meniu, kur pridėliota paveiksliukų, kažkodėl ir iš visokių futurizmų (juos ten matyt labai mėgsta padavėjos). apsijuokiau su pretenzija, kad turėtų būt Rodčenko - čia nurašyta nuo anglosaksų versijos, gi absurdas. bet esmė ne ta, dabar pagalvojau. Masiškesnėj istorinėj vaizduotėj Vakarai simbolizuoja protrūkius mene, kurie dar ir dabar pavadinami durniavimais: Pikaso, t.t. bet iš tikro didysis kūrybingumas datuojamas anksčiau, 1910-20, ir ne vakaruos o Rusioj. jei nieko nesako Tatlin ir Rodchenko - įsivaizduokim Malevičių-- ar nu kad ir Charmsą-- žiūrėk kaip nori vis dėlto avangardo stabai kaupėsi ten. o tik paskui jau Brettonas ir kiti.
2005-12-27 01:13
linas kranau kranauskas

Rėmėjas

Kranauskas svetainės rašyk.lt rėmėjas :) jūs čia matau chebra visi prie bajerio :) ačiū kad paaukojote mums savo sielos dalelę. užeikite dar.
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą