Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Babausiukis
Babausiukis
autoriaus id: 8662
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2012-01-12 04:06
Rašykas nuo: 2004-11-22 17:05
Paliko komentarų: 5
Mėgstamiausiuose: 1
 
Įdomu paskaityti kitų eiles... įdomu rasti atsiliepimus ir apie savasias... nors kiekvienam atsiliepimų juk neprirašysi... o taip norisi kai kuriems pasakyti:"kam tiek žodžių!.. palikite kai ką ir tarp eilučių... kai kuriems nesvarbi ir eilėraščio forma... o dar vienas nuostabiausių lietuvių poetų J.Mačiukevičius sakė, kad formoje yra dalis eilėraščio... juk nenorite, kad jūsų kūrybą vadintų neišbaigta?.. žodžiai, paberti ant lapo be tvarkos, neįgauna prasmės... kada susiraskite senus A.Mamontovo eilėraščius, ne dainas, o jo eiles (dar ir tokių buvo), pamatysite, ką noriu jums pasakyti... arba kad ir  J.Vaičiūnaitė... paieškokit ir išbandykit... pažadu, efektas bus jums patiems netikėtas...:)


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Knygos
Tai lyg pasikalbėjimai protingoje kompanijoje, tik tiek, kad kai skaitai, tai tik viena nuomonė... bet visada ja galima pasidalinti ir su draugais...:) knygos... daug jų skaičiau ir dar daugiau norėčiau perskaityti...

Muzika
The music is the thing that glues the world... apie ją galima kalbėti be perstojo, nors ir visą amžinybę...

Teatras
Nors ir superiškai mėgstu teatrą, tačiau bent jau paskutiniu metu, nelabai daug galimybių turiu jame lankytis... kai apsilankysiu spektakliuose, kuriuos baisiai noriu pamatyti (Keistuolių teatro, O.Koršunovo teatro), būtinai parašysiu, ar verta buvo ir ar vis dar taip pat manau apie teatrą...:)