Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Madame Tuesday
Madame Tuesday
autoriaus id: 44442
 
Kūrinių nėra...
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2011-05-26 18:33
Rašykas nuo: 2011-05-04 00:41
Paliko komentarų: 0
Mėgstamiausiuose: 0
 
Penktadienis 2011.04.22
06.30 Nuskamba žadintuvas. Tikrąja to žodžio prasme nusvirduliuoju išjungti triukšmą keliančio garso. Žadintuvą laikau kitame kambario kampe, vien tam, jog reiktų atsikelti, o ne nuspaudus "hold'ą" toliau miegoti lovoje.
07.20 %$#@$%^* net ir šitas variantas nebetinka! Pabundu ant kieto, medinio grindinio. Susiruošiau per 20 minučių, vos nesumaišau dantų šepetėlio su šaukšteliu kavai ir pačiupusi rankine skriete išskrendu pro duris.
07.40 Įsėdu į mašiną ir važiuoju tuo pačiu, nusibodusiu maršrutu - gyvenamųjų namų blokas, parkas, mokykla, vėl gyvenamieji namai, architektūros paminklai, gatvė, prikimšta barų ir barelių, posūkis ir ... šiaip ne taip išvengiu avarijos. Vaizdas, kurį pamatau, primena senus, gražius filmus. Atsukęs nugarą ant šaligatvio stovi vyras juodais, sutaršytais plaukais. Tuomet vis dar atsisukęs nugara (o aš sulaikiusi kvėpavimą) vyras pasuka galva profiliu, patraukia nuo burnos cigaretę ir šiek tiek pakėlęs galvą, lengvai, ramiai išpučia dūmus. Kas šis neatpažintas objektas įspėti negaliu, mat vyriškio veidą puošia akiniai nuo saulės.
Ačiū Dievui, ir visiems draugams, avarijos išvengiu, bet tai ką mačiau ryte visą dieną taip ir neišeina iš galvos.
23.20 Sėdžiu viename iš mėgstamiausių miesto barų. Jeigu atvirai, šiame bare lankausi ne vien dėl gražių žmonių, geros muzikos bei puikios atmosferos, čia lankausi dar ir dėlto, nes čia taures pildo vienas itin žavus barmenas. Beje, ši vieta randasi netoli kampo, kur ryte buvo pastebėtas it iš ekrano nulipęs vyras.
01.34 Pamečiau draugę. Arba ji mane. Barmenas taip pat į mane nereaguoja. Nusprendžiu išeiti į lauką, pravėdinti mintis. Išėjusi į lauką, nusvirduliuoju iki paslaptingojo kampo (velnias mane nešė su tokia beviltiška romantika). Vyriškio nematyti. Patraukiu baro link ir staiga nebesugebu blaiviai (o ir šiaip) mąstyti. Lauke stovi barmenas/vyras iš ekrano/barmenas. Lygiai taip pat kaip ir ryte, šis užsidega cigaretę šiek tiek pakelia galvą ir išpučia dūmus. Daugiau nebegaliu ir pradedu plūstis: „Ar žinai kiek mėnesiu, savaičių, kiek savaitgalių negaliu atsikelti per Tave, tavo kokteilius, per tavo akių kontaktą?! Šiandien per Tave vos avarijos nepadariau! Vyras iš ekrano! Taip ir iš proto galima išeiti...“ plūdausi, liejausi, dėsčiau, kai vyras, užgesinęs cigaretę, pasilenkė taip, jog tarp jo ir mano veido liko tik kokių 5 centimetrų atstumas. Jis tylėjo, o aš vis dar nekvėpavau. Tada išgirdau: „Žinai, Madame, o tu man visada atrodei šarminga.“ Pastarasis nusisuko ir lyg niekur nieko, grįžo atgal į barą.
Ramu.
Niekur nieko.
Spėkite, kur šiandien pabudau?
1. Ant kieto, medinio grindinio.
2. Ramiai išsimiegojusi savo lovoje, niekur nevėluojanti.
3. Ne savoje lovoje, ne ant grindinio.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...