Rašyk
Eilės (78157)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Almantis pasaulis
Almantis pasaulis
autoriaus id: 4086
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2008-08-15 21:40
Rašykas nuo: 2004-01-08 16:14
Paliko komentarų: 3
Mėgstamiausiuose: 1
 
As ir vel su jumis, taip jusu pasiilgau, kad net kazkaip dabar sirdi suskaudo, kad taip ilgai cia nebuvau :( bet nieko, juk  kaip ir anksciau jau minejau tai zmones keiciasi kartais i gera, o kartais ir i bloga (aisku blogai kai taip atsitinka) bet ka jau su jais padarysi, juk jie vis delto zmones ir reikia jiems atleisti, kartais tai sunku, bet nieko nera amzino, nebent tik tejimas, kad viskas bus gerai :) o as tuo tikiu :)
man taip dabar gera buti zmogumi, kuris masto, supranta ka daro (dazniausiai), svarbiausia man dabar kad as galiu gyventi, jausti kaip ateina pavasaris ir laukti jo su didziuliu entuziazmu :)
viskas siais laikasi keiciasi ir as keiciuosi (labai uz save dziaugiuosi :P) todel nuo siol busiu su jumis ir tik pacios geriausios nuotaiko (zinoma - neprizadu :P)...
tikiu jumis ir kad jus tikite manimi :) :*


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Esu optimistė, kuri nenuleidžia rankų, kad ir kas benutiktų!!!Tikiu, kad žmonės iš prigimties yra geri tik gyvenimas juos padaro blogais ir priverčia nusidėti tikrosioms gyvenimo taisyklėms.

Knygos
V. Mykolaitis - Putinas " Altorių šešėly"
V.Juknaitė "Stiklo šalis"
Gabrielis Garsija Markesas - "100-tas metų vienatvės"

Muzika
Megstu muziką, kuriai galiu atsiduoti ir į ją pasinerti. Kaip Him, Evanescence, Avril Lavigne, Seaters, Foje, Goo goo dolls, S. Mykolaitis, Storpirstis, Razauskas ir pan. Siuo metu esu pasinerusi i dainuojamosios poezijos klausyma :)

Filmai
Patinka filmai, kuriuos žiūrint dar reikia ir mastyti, pvz: "Kur nuneša sapnai?", "21 gramas", "Drugio efektas", "Zalia mylia" ir pan. Taip pat filmai iš gyvenimo, kaip: "Ko nori moterys", "Narsioji sirdis", "Elzbieta", "Isimylejes Sekspyras" ir begale kitu :)