Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




egliuke
egliuke
autoriaus id: 23649
 
Kūrinių nėra...
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2015-04-19 09:49
Rašykas nuo: 2006-10-27 15:49
Paliko komentarų: 4
Mėgstamiausiuose: 8
 
Na ka gi, manau, kad ir man reikia prisistatyti.
Manau, kad paziureje i mano nika, iskart padarote isvada: mano vardas Egle (na taip, apie mane, na teisingiau apie mano bendravarde, yra sukurta pasaka). Man 23 metai, esu is Vilniaus, na tiesa pasakius jus visa tai galit pamatyti mano aprasyme. Todel rasysiu apie tai ko ten nera.
Taigi turiu kaip bebutu keista profesini bakalaura, taip taip, butent PROFESINI, pasakysit apie tai nieko negirdejot. Ir busit teisus, nes jis iteisintas tik nuo siu metu, na ji gauna visi Vilniaus kolegijos absolventai, o as tokia ir esu, baigiau Turizmo ir viesbuciu administravima, aisku, kad dirbu ne pagal specialybe, ir net labai toli nuo to administratores darbo, koki dauguma isivaizduoja, dirbu vienoje interneto kavineje administratore. Dabar kaip tik si prisitatyma ir rasau sededama darbe.
Turiu broli, jo vardas kaip toje pasakoje Zilvinas, keista ar ne?

Kaip as cia atsiradau??? Ogi labai paprastai, apie sia svetaine suzinau seniai, kai ieskojau forumu, lankiausi sios svetaines diskusijose, bet ir jas su laiku apleidau, nes pamaciau, kad negaliu rimtai isitraukti i jas, nes esu per mazai skaiciusi siuolaikines literaturos. Dabar nusprendziau registruotis, nes galvoju, kad naktimis, kai reikes dirbti, bus idomu paskaityti pradedanciu rasytoju kurinius, o gal kas nors prasimus i pasauline rasytoju rinka, juk butu saunu, kazkokioj rimtoj kompanijoj pasakyti, o zinai as jo kurinius skaiciau dar tada, kai apie ji niekas nezinojo.
Tai va, o gal kada isdrisiu ir pati rasyti.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...