Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Baltas smėlis
Baltas smėlis
autoriaus id: 22758
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2006-09-28 16:33
Rašykas nuo: 2006-09-14 15:10
Paliko komentarų: 2
Mėgstamiausiuose: 0
 
Baltame gyvenimo rūke realybės kontūrai plaukia, darosi sunkiai atskiriami nuo pačios gyvenimo rutinos. Gyvenimas Žemėje gan iliuzoriškas, tik raudona gyvybės linija rėkia, kad dar tau skauda dar tu gyvas. Sunkiausia panorėti gyventi, tam naudojama raudona spalva, kurių reikšmių čia nepateikinėsiu, pakankamai magiškas poveikis ir ne rašykų svetainėje.
Depresija, ji sunkiai nespecialistui suvokiama žirafa, kurios periodas ilgas, tarsi kaklas, o tai, kas bjauraus patenka į emocinį skrandį, išsivėmimui labai ilgas kelias aukštyn:) Kai baltas popieriaus lakštas pasipuošia raudonu tašku, kažkas tame įžiūri prasmę, žurnalistas mato raudonam tyrimui vektoriaus lizdą. Kodėl mes taip bijome raudonos spalvos? Tarybiniai laikai baigėsi, o Gediminaičių dinastijos raudoname fone esančių baltų stulpų jau nebeatsimename. Liko rytietiška Juoda-Balta In-Jan gyvenimo struktūra ir kinietiškos prekės, žali krepšinio marškinėliai, papuošti griaučiais ir geltono siusiuko spalvos švyturio alus, kuris nuo pačio Švyturio prasmės toli tiek pat, kiek krepšinis nuo bulvių tautinio krepšio.
Liūdna, tai normali lietuvio būsena. Depresija ir savižudybės taip pat normali socialinė aplinka, nes kažkam raudona gyvenimo linija atrodo per ryški, kruvina, vampyruota. Niekaip negali gimti kūdikis ir žaisti baltame smėlyje, kol motinos vartai nepaskelbs kraujo puta apie jo atėjimą. Kas jau atėjo, tas jau Gyvena. Gyvena virtualiai, atspindėdamas savo užgautas vaikystės stygas ir projektuodamas į kitų vertinimą. Vertė tampa ne balta, o kruvina. Parodomas tavo vertės gyvybinis stulpelis ir vėl laukiama naujo kraujo dozės, kad galėtum vėl nukraujuoti. Kūryba yra donorystė vertinimo vampyrams. Kuriantysis yra raudoną gyvenimo džiūgesį nešantis į aplinką. Aplinkoje daug erkių, jos irgi nori maitintis. Labdara :)


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Asm baltam take